Yıl 2021 hala singleplayer oyuna para veren var pehh.. |
Epic'in MEGA indirimleri başladı: Kuponlar geri döndü, 4 hafta boyunca büyük oyunlar hediye edilecek (4. sayfa)
-
-
9 yaşında Msi bilgisayarımla haberleri okumakta tereddüt ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
remnant from the ashes 26 tl ye geliyor kaptım bitane
-
Sonra oyunlarda neden Türkçe yok diye ağlarsınız. Üstelik insanlar bilgisayarlarının zombiye çevrilmesini istemiyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: devrimselSonra oyunlarda neden Türkçe yok diye ağlarsınız. Üstelik insanlar bilgisayarlarının zombiye çevrilmesini istemiyorlar.
Kendilerinin en küçük hakkı yense başvurmadıkları yer kalmaz. Başkalarının hakkını yemek ile övünüyorlar bide
-
quote:
Orijinalden alıntı: devrimselSonra oyunlarda neden Türkçe yok diye ağlarsınız. Üstelik insanlar bilgisayarlarının zombiye çevrilmesini istemiyorlar.
Kardeşim ben başkaları gibi cahil olmadığım için İngilizce biliyorum ve bilgisayarımdaki oyunların çoğunu orjinal İngilizce diliyle oynuyorum zaten.
-
belki cahil değil ama insanları hırsızlığa teşvik eden birisisin. Yapıyorsun bari sus
-
Immortal Fenyx Rising aldım. Tosla kart kullandım, bakalım Haziran'da bonus gelecek mi ? Haziran ayında da Bakalım belki steam , belki epic üzerinden Red Dead Redemption 2 almayı planlıyorum. PS4'de var. % 38 kaldım, işin kötü tarafı legendary çantayı yapacağım diye biraz uğraşmıştım.
Epic'den ne alabiliriz sorusuna ?
Red Dead Redemption 2 200,33 TL -> 140,33TL
Godfall 164,34 TL -> 104,34 TL
Detroit: Become Human 99,40 TL -> 39,40TL
Assassin's Creed Origin Gold 89,10 TL -> 29,10 TL
Assassin's Creed Odyssey Gold 127,25 TL -> 67,25 TL
Assassin's Creed Valhallayı alacağım yanına diğer yeni çıkanlarıda düşünüyorum diyenlere
- Assassins Creed Valhalla + Immortals Fenyx Rising Bundle -> 292,05 -> 232,05
- Assassins Creed Valhalla + Watch Dogs Legion Bundle -> 292,05 -> 232,05
- Immortals Fenyx Rising 134,50 TL -> 74,50 TL
- Watch Dogs: Legion 134,50 TL -> 74,50TL
Bir ekleme Ubisoft oyunlarda aynı indirimler mevcut Legend20 koduyla ek olarak % 20 daha yapıyorlar.
Epic her türlü ucuza geliyor. Epic'de etkinleştirilen Ubisoft oyunları doğrudan Ubisoft Connect üzerinden aktifleştirip Epic'e bağımlı kalmadan oynayabiliyoruz.
Denedim.
OUTRIDERS -> 216,75 -> 156,75
Mafia: Definitive Edition 155,40 TL -> 95,40 TL
Ghostrunner 84,50 TL -> 24,50 TL
WRC 9 FIA World Rally Championship 121,80 TL -> 61,80 TL
-
Ne olabilir? Mining mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mafia Trilogy ile RDR 2 arasındayım arkadaşlar, ne seçsem sizce bilemedim. İkisi de efsane oyunlar ve indirimleri de iyi.
-
RDR 2
-
Valla 9.75 e rising storm 2 vietnam aldım oynuyom sağol epic
Hocam mafia trilogy e o kadar para değmez.Inanın bana sizin yerinizde olsam direk rdr2 alırdım.
Hocam kuponla 33 tl oluyor.
İmkansız.
Kuponu Kena bridge of spirits'te kullanayım dedim ama oyun 70 lira diye kullanamadık 🥳
Bende almayı düşünüyorum siz aldınız mı?
quote:
Orijinalden alıntı: ChiehsheshuaiBende almayı düşünüyorum siz aldınız mı?
almadım kararsız kaldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X