Şimdi Ara

Epic'in MEGA indirimleri başladı: Kuponlar geri döndü, 4 hafta boyunca büyük oyunlar hediye edilecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: devrimsel

Sonra oyunlarda neden Türkçe yok diye ağlarsınız. Üstelik insanlar bilgisayarlarının zombiye çevrilmesini istemiyorlar.

Steam'de popüler birçok oyunun altında "Turkish language pls" yazan yorumlar niye hep en üstte o zaman. Milyon tane dilin tercümesi olup Türkçe'yi yayınlamayan o ünlü oyun şirketlerinden orjinal birşey alınmamalı. Türkçe dil desteğini gördüğüm oyunu ise direk desteklemek için alırım.

• hernos2 kullanıcısına yanıt
    Evet. Çok haklısın. Mesela ben de geçen gün markete gidip ne çalabilirsem çaldım. Sonuçta hem bu malları üreten firmalar hem de satan marketler üç kağıtçı, işçinin hakkını sömüren kapitalist şerefsizler.

Hakkımı doğru yollarla aramak mı? Hırsızlık yapabilmek varken neden hakkımı arayayım ki? Ha sendikası olan işletmeler farklı. Onlara sırf destek olmak için parayla alırım mallarını. Mallarını çaldığım işletmeler karları düşünce acısını çalışanlarından çıkartıyormuş, banane. Göğsümü gere gere geziyorum. Herkese anlatıyorum nasıl çaldığımı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Feci 95 model Toros

Hocam kuponla 33 tl oluyor.

aynen hocam farketmemişim satın aldım :) teşekkürler

• Ne demek hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Sen, single değil online oynuyorsun diye bu Dünya' nın en doğru eylemi mi oluyor, single' a para verenler senin gözünde enayi mi oluyor ?
    Online oyun sevmiyorum, zorla mı sevdireceksin, benim gibi bir çok insan var hep single oynuyor.
    Bu küçümsemeni gerektirmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.