Şimdi Ara

EPIC MEGA SALE BAŞLADI! DETROIT BECOME HUMAN 20 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
20.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar çok iyi. Detroit become human bedava sayılır. Bir kaç güne alırım.
  • benim hesap email onaylı değilmiş önce onu yaptım sonra launcher içinden aynı kartla aldım oldu.
  • Stories Untold oyunu da bedava.
  • Detroit become human ile world war z'yi aldım. Diğer oyunları alamıyorum şu anlık.

Bu arada uygulama üzerinden alın tarayıcıdan almayın, hata veriyor.
  • Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 satışının kalkması hususunda; geliştirici Paradox, oyunun bazı bölgelerde çok ucuza gittiğini düşünerek indirimden kaldırtmış. Kaynak: Reddit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 16 Mayıs 2019; 23:22:42 >
  • Tam da Vampire neden alınmıyor diyecektim marxx yazmış. Tüh kaçırdık. Fiyat neydi?
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Kaldırtan paradox olmuş Epic değil. Çıkmamış oyunun marka değerini düşündüler muhtemelen yoksa Epic aradaki farkı kendisi karşılıyordu bildiğim kadarıyla. Kendileri bilir steamden iade etmiştim oyunu, aynı fiyattan girmedikçe korsana oynarım bende. 5 sene sonra indirimli fiyattan eklerim kütüphaneye artık.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    standart 32 TL, premium 69 TL idi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 17 Mayıs 2019; 0:11:56 >
  • Sizce bu sistemle Detroit Become Human oynayabilir miyim? Ona göre alacağım.

-AMD Phenom 2 X4 955 İşlemci
    -GT 1030 Ekran Kartı
    -8 GB DDR3 Ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Tüh fena kaçırmışız o zaman.
  • Teşekkürler aldım hemen detroit become human ama oyun ne zaman çıkacak bi fikrim yok

• Yok ben alamıyorum kac tane kart denedim hepsinde hata veriyor sürekli

• World War Z ile Detroit aldım 48 TL'ye. Cidden şaka gibi fiyatlar, kaçırmayın derim. World War Z'nin diğer ülkelerdeki satış fiyatı 35 dolar, Detroit ise 20 dolar civarı.
  • Surekli kullandığım kartlar amazon olsun newegg olsun aliexpress olsun

• oynatacak pc yok ama alasım geldi. ps4 te Detroit e 200 küsür vermek de ayrı vaka. epic indirimler epic olmuş, hele bize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • World War Z'yi indirdim baya keyifli bir oyun. Left 4 Dead 2'nin gelişmiş versiyonu diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.