Şimdi Ara

EPIC MEGA SALE BAŞLADI! DETROIT BECOME HUMAN 20 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
20.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamasından da alamıyorum ben. Desteğe yazıyorum dönen yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç indirimli oyun kalmadı mağazada, fiyatlar 5 katına çıktı. Detroit normal fiyatına döndü. Normalde haziranın ortasına kadar sürecekti ama erken bitirdiler kampanyayı. Bir kaç oyun kaldı indirimli olarak.
  • Hayır oyunun içerisine girdiğinizde indirim görünüyor. Sadece anasayfadaki fiyatı değiştirdiler. Değişen bir şey yok yani fiyatlarda.
  • Bankanızla görüşeceksiniz sorununuzu çözüyorlar.
  • Öyle mi tamam hocam teşekkürler destekten yazdım şimdi bankaya teşekkürler

• Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin kaldırılması üzücü oldu
  • Dediğiniz gibi yaptım hocam banka ile alakalı olmadığını söyledilr. Farklı bankalardan da denedim olmuyor. Epic games ile ilgili onlara da mesaj atıyorum dönen yok kaç gündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 21 Mayıs 2019; 13:28:13 >
  • İsim soyisim ve adresi ingilizce karakter ile yazdınız mı?
  • sepet diye bişey yok galiba. oyunları tek tek mi satın alıyoruz.
  • Evet daha öncesinde oyun satın aldım. Başka bir oyun almak istiyorum olmuyor şu an.

• Türkçe karakterlerle sorun olmuyor. Banada 2. Oyunu alırken sorun çıkardı 4. Veya 5. Denememde tamamlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir çözümü var mı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: butxy

Herhangi bir çözümü var mı hocam?
    Ben tekrar tekrar denedim yanlış hatırlamıyorsam paranız kartınıza iade edilecektir vs. yazıyordu ancak karttan para çekmiyordu en sonunda çekti ve işlem tamamlandı. Başka bir çözümü var mı bilmiyorum. Satın alımı uygulama içinden yapın.

• AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı sorunu yaşıyorum dediğiniz gibi deneyim birkaç kere.

• EPIC blokluyormuş ard arda oyun almaları o yüzden böyle hata alıyoruz. 5 tane oyun aldım başarıyla o Shadow Complexi alamadım gözümde kaldı bak.

• Detroit become humanı aldım birtek, YouTube inceleme videosu çok hoşuma gitti umarım Türkçe altyazı desteği vardır, oyunun nezaman aktif olacağını bilen varmı

• Detroit ve WWZ aldım. İlk gün Vampire alsam mı diye düşünürken mart 2020 çıkış tarihini görünce vazgeçmiştim. Şimdi de epicte satış durmuş
  • Quantic Dream üçlemesini aldım sayelerinde, yazın neyle vakit geçireyim diyordum çok güzel oldu bu kampanya.
  • Detroit Adam Ol diye oyun mu olur lan yok Manhattan Akıllı Olsun Akıllı nassını
  • LeftEyeNine L kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem tez zamamda Google translate kullanmayı bırakın, bir kaç kelime İngilizce öğrenmeye bakın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.