Şimdi Ara

EPIC MEGA SALE BAŞLADI! DETROIT BECOME HUMAN 20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
3
Favori
20.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle EPIC Games'in yaptığı oyunlarda müthiş indirimler var. Ayrıca gözüme çarpan Vampire Bloodline ve World War Z oyunu var.
    Ayrıca ₺79.99 VEYA ÜZERİ HER OYUNDA ₺60 İNDİRİM SUNUYOR.

Bu da DETROIT BECOME HUMAN 20 TL :)

Aşağıdan ulaşabilirsiniz;
    https://www.epicgames.com/store/tr/

Bu da kendime aldığım oyunlar;

EPIC Store hakkındaki düşüncem;

Başlardaki o Metro Exodus'u bir anda Steam'den çekmesiyle beni kendinden nefret ettirmişti. Lakin bugün yapmış olduğu indirim olağanüstü bir indirim olduğundan dolayı dayanamadım oyunları aldım. Bana göre oyun oyundur şu indirimler varken. Sırf Steam'de göstermelik için EPIC'ten almamazlık yapmadım. Oyun servisinden ziyade oyun önemli benim için şu indirimlerde. EPIC Games gibi Unreal Engine motoruna sahip büyük bir firmamaya güvensizlik, acemilik olur bana göre. Ayrıca Steam'deki arkadaşlarımla oynayacağım oyun değil zaten bunlar :)

Sıkça Sorulan Sorular

Epic Games mağazasında oyunlar için nasıl 10 ABD doları indirim elde edebilirim?
    Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. İndirim sırasında, 14,99 ABD doları ve üzerinde fiyata sahip olan tüm oyunlara Epic tarafından ilave olarak 10 ABD doları indirim uygulanır.

Zaten indirimde olan oyunlar için de 10 ABD doları indirim alabilir miyim?
    Evet! Satış fiyatı 14,99 ABD doları ve üzeri olduğu müddetçe.

Epic Mega Sale ne kadar sürecek?
    İndirim 13 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.

DLC, oyun eklentileri, sezon biletleri veya Fortnite'ta V-buck dâhil olmak üzere oyun içi satın alımlarda 10 ABD doları indirim olacak mı?
    Hayır, promosyon teklifi yalnızca Epic Games mağazasından gerçekleştirilen oyun alımları için geçerlidir. Eklentiler (DLC veya sezon biletleri) veya oyun içi satın alımlar (Fortnite'taki V-buck gibi oyun içi para birimi veya Save The World modu gibi yükseltmeler) gibi oyunla ilgili olmayan satın alımlar için geçerli değildir.

Epic Mega Sale başlamadan önce bir oyun için ön alım yapmıştım ve oyun henüz yayınlanmadı. 10 ABD doları indirimden yararlanmak için ön alım işlemimi iptal edip yeniden satın almam gerekir mi?
    Hayır, bunu yapmanıza gerek yok! 16 Mayıs 2019 tarihinden önce Epic Games mağazasından 14,99 ABD doları ve üzeri fiyata sahip henüz yayınlanmamış bir oyun için ön alım yapan tüm oyuncular, 10 ABD doları geri ödeme alacaklar! Önümüzdeki 7-12 gün içinde kullandığınız ödeme yöntemine otomatik olarak 10 ABD doları tutarında geri ödeme yapılacaktır.

Epic Mega Sale başlamadan hemen önce bir oyun satın aldıysam ne olacak?
    2 Mayıs 2019 ve 15 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılan tüm oyun alışverişleri için ödeme yaptığınız tutar ile Epic Mega Sale sırasındaki ödemiş olacağınız tutar arasındaki farkı size geri ödeyeceğiz (Epic tarafından yapılan 10 ABD doları indirim dâhil). Önümüzdeki 7-12 gün içinde kullandığınız ödeme yöntemine otomatik olarak geri ödeme yapılacaktır.

USD dışında bir para birimi kullanıyorsam nasıl olacak?
    Mevcut olarak desteklenen tüm para birimleri için Epic indirim değerleri ve minimum harcama fiyatları aşağıdaki tabloda belirtilmiştir:

Bölgesel fiyatlar nasıl olacak?
    Bölgesel fiyatlandırmaya tabi olan 200'ü aşkın ülkeden ve bölgeden birinde yaşıyorsanız uygun satın alımlar (minimum oyun fiyatı olan 14,99 ABD dolarının yerel para birimi eşdeğeri) için ödeme yaparken yerel para biriminin 10 ABD doları eşdeğerinde indirim kazanırsınız. Bu tutar otomatik olarak hesaplanır ve size gösterilir.

Daha fazla bilgi için lütfen Şartlar ve Koşullar bölümüne bakın.

Şartlar ve Koşullar

• 10 ABD doları indirimli promosyon teklifi yalnızca Epic Games Mağazası web sayfası (https://www.epicgames.com/store/) üzerinden gerçekleştirilen dijital oyun satın alımları için geçerlidir. Oyun içi satın alımlar (ör. V-buck), DLC ve sezon bileti gibi diğer satın alımlar için geçerli değildir.

• Promosyonlar ve indirimler uygulandıktan sonra ilgili oyunların fiyatı en az 14,99 ABD doları olmalıdır. Vergiler ve diğer ücretler, minimum satın alma gereksinimine dâhil edilmez.

• Teklifi almak için oyunun dijital dağıtıma sunulduğu sırada aktif bir Epic hesabına sahip olmanız gerekir.

• Teklif ve promosyon indirimi devredilemez, yeniden satılamaz veya nakit paraya çevrilemez.

• Teklif, ilgili ürün için işlem başına bir adetle sınırlıdır.

• İlgili tekliften alabileceğiniz en yüksek indirim tutarı, Epic Games mağazası promosyon indirimi için ürün başına 10 ABD dolarıdır.

• Promosyon indirimi, ödeme sırasında uygun siparişler için mevcut olacak ve uygulanacaktır.

• Dijital içerik ve hizmetler yalnızca belirli bölgelerdeki müşteriler tarafından kullanılabilecek ve Epic Hizmet Koşulları'na (https://www.epicgames.com/site/tos) tabi olacaktır.

• Bu teklifle bağlantılı olarak satın aldığınız oyunlardan herhangi biri iptal edilirse veya geri ödeme için iade edilirse geri ödemeniz, satın alma sırasında ödediğiniz tutarla eşit olacaktır (geçerli iade ilkelerine tabidir); promosyon kredileri yalnızca tek kullanımlık olduğu için promosyon indirimi tekrar kullanılamaz.

• İlgili teklifle ilişkili herhangi bir oyun veya içerik iptal edildiğinde veya iade edildiğinde teklif geçersiz sayılır.

• İlgili şartları ihlal etmeniz hâlinde teklif geçersiz sayılır.

• Epic, teklifi herhangi bir zamanda düzenleme veya iptal etme hakkını saklı tutar.

• Sınırlı süreli teklif 13 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.

Kaynak;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 16 Mayıs 2019; 19:34:23 >

• hemen bloku koyayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asla kullanmayacağım ÇÖP platform.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Ahaha ilk başta ben de EPIC Store'a karşıydım ama fiyatları görünce helal olsun dedim. Daha ben de bir şey almadım bakacağım. Heavy Rain, Detroit vs gibi Quantic Dreams'ın oyunları da PC'ye gelecek. Sırf Steam'e gelmeyecek diye oynamamazlık olmaz.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Platform bahane fiyatlar şahane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dolarlık indirim tek oyun içinmi ikinci aldığımız oyunada 10 dolar indirim varmı?
    Sinking City, Control ve W.War Z oyunlarını düşünüyorum.
  • Alias57 kullanıcısına yanıt
    Hocam sepet yok oyun üzerinden veriyor indirimi.
    Aşağıdaki 4 oyunu (Vampire, Detroit, WW Z, Control) toplamda 120 liraya aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vampire Bloodlines 2 aşırı iyi fiyat.

Teşekkürler
  • Kusura bakmayın da fiyatlar güzel. Oynayacak olsam alırdım. Metro Exodus'u düşünmüyor değilim ama. 171'e inmiş. Acaba 60 lira da iniyor mu, öyle mi anladım?

• Vampire ile Detroit Become Human alsam mı diye düşünüyorum.
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    60 lira da inmiş hali hocam o maalesef
  • Sepete birden fazla oyun atamiyor muyuz?

• EmuRu kullanıcısına yanıt
    Sepet yok hocam yukarıda da belirttiğim gibi.
  • Gene de oynayacak kişi için iyi fırsat hocam. Şu anda bende ilk 2 oyun var daha bitmedi. Bitmiş olmasalardı kesin alırdım da gene de bakayım.

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Ben de şu an Last Light'dayım.
  • Vampire'i steamde ön sipariş vermiştim. Şimdi onu iptal edip Vampire, Detroit, wwz ve Control alacağım. Aynı paraya 3 oyun daha fazla alıyorum. Bu hamleyle Epic Store'u kabulleniyorum.

• browser üzerinden detroit alayım dedim, kartı girdim ödeme yaptım error verdi ve ücret 3-5 iş gününe kartınıza geri yatar dedi. karta baktığımda provizyonda 20lira çekilmiş görünüyor, tekrar aynı kartla launcher üzerinden deneyeyim mi acaba ?

bu tarz bir hata ile karşılaşan var mı ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    Tekrar keser öyle bir hata yapmayın. İndirimler 13 Haziran'da bitiyor. Tabi bu fiyatlar kalıcı mı bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Tekrar keser öyle bir hata yapmayın. İndirimler 13 Haziran'da bitiyor. Tabi bu fiyatlar kalıcı mı bilemem.
    işte 20tl hatalıdır diye hemen atladım ama patladım ne yapsam acaba ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    Banka kartımla kredi kartı bölümünden aldım ben. Size iade yapılacaksa ve banka kartıysa dediğim gibi kredi kartı bölümünden deneyebilirsin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.