Şimdi Ara

Epic Store'dan bir bomba daha: Civilization 6 ücretsiz oldu! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayır. Epic Games Pc üzerinde steam benzeri oyunlar alıp oynayabileceğiniz bir platform.

• Class kullanıcısına yanıt
    Dlc'ler çok fazla oldu ama al al bitmiyor devamlı genişleme paketi yılda bayağı bir bütçe ayırmak gerekiyor.

• Istanbulpost kullanıcısına yanıt
    Haziran'da yaz indirimleri olacak. Bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alirim bir dal ☺️

• Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, uğraştım sizleri. Aralarında gerçekten kaçırmak istemediğim oyunlar olmuş ; Lego Serileri, Metro, Farmin Simulator, Watch Dogs, SuperHot, Just Cause 4 ve Inner Space
  • 1mgbt upload'lu fiber internete 78 tl para ödüyoruz.. Yıllanmış oyunları ücretiz sunup milletin gazını alıyorlar..

• Epic store şaha kalktı bedavaya alıştırdı bizi :)

• Umarım haftaya assassin's creed oddesy veya origin verirler.

• Faydalananlar için müthiş işler yapıyor epic hakkını teslim etmek lazım ama bana hiç yaramadı, sadece batman arkham knight oynadım verdiklerinden. Geri kalan hepsi ya vardı ya da hayatta oynamayacağım oyunlar, civ 6 da bunlardan biri.
  • Civilization iyi oldu. Her ne kadar eskileri kadar zevk vermese de yine de oynanabilir. Civ1 i ne oynamıştım zamanında hem de siyah beyaz ekranda. Yenilerde formülü bozdular. Hızlandırma ve kolaylaştırma ve detaylandırma adına yaptıkları şeyler oyunu hissetmeyi azalttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

Umarım haftaya assassin's creed oddesy veya origin verirler.
    öhhh abartma istersen
  • Sıkı bir civ3 oynayıcısı olarak mükemmel olmuş

• Ansiklopedi gibi oyun, anonymous ekibinin yama çalışması bitmiş, metin kontrolü yapıyorlar. Yamayı bekleyeceğim.
    Umarım bir iki güne salarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 27 Mayıs 2020; 10:7:8 >
  • Civilization 6 benimde oynamam dediğim oyundu ama 2 günde bitirdik arkadaşla 😊
    Denemeni kesinlikle tavsiye ediyorum çok fena sarıyor 2 günde ortalama 20 saate yakın oynadık.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.