Şimdi Ara

Epic Store / Epic Fail ( Oyun iadesi )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ön sipariş verdiği detroit become human adlı oyunu iade etmek isteyen arkadaşa "oyunu bir ay boyunca oynamışsınız" demişler
    Bundan dolayı da iptal işlemi reddedilmiş
    TeknoSeyir
    Detroit ön siparişini iptal için talep açtım ve sonuç, şaka gibi #EpicFailStore #epicgamesstore #EpicStore - Teknoseyir
    https://teknoseyir.com/durum/1105115

Epic Store / Epic Fail ( Oyun iadesi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 20 Haziran 2019; 19:9:51 >

• Ben bir defa iade ettim 2 haftayı geçmişti ilginç bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akirah111

Ben bir defa iade ettim 2 haftayı geçmişti ilginç bir durum.
    2 haftayı boşver hocam. oyun daha sonbaharda çıkacak :) çıkmamış oyuna don biçmiş adamlar
  • Ahahahha şaka mı bu ya, amatör oldukları çok belli :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Attıkları oto cevap gibi ama işin garibi en altta The Division 2 ailesi ne alaka yahu yarıldım.

Gerçek mi ya bu lol.
  • Son cümle bomba olmuş. Sen yoksan 1 kişi eksiğiniz. Facebook'ta amatör sayfalarda yöneticilik yapmış adamları Müşteri Hizmetlerine alırsan olacağı bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim Epic Games'ten alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Steam de kötüye kullanımı engellemek için böyle bişey yapıyor. İlk başlarda "hiç oynanmamış" oyunları iade edebiliyorduk, ben de oynamayacağıma kanaat getirdiğim, beğenmediğim oyunları iade ettim. Ama daha sonra Steam buna engel oldu. Oynanmamış bile olsa belirli süreyi geçen oyunları iade etmeyi yasakladı.

Bu da bence böyle bişey. Ancak gönderilen mesaj belli ki kopyala-yapıştır yapılıp üzerinden modifiye edilmeye çalışılmış.

Kısaca demek istiyor ki, ön sipariş vereli 1 ay olmuş, 14 günü geçtiği için iade edemezsin.

Ha mesajı yollayan mal, mesajı düzenleyip adam gibi göndermeyi becerememiş. Ama anlatılmak istenen aslında bence açık.

"Ben 1 ay oynamadım ki ön sipariş oyununu manyak mısınız" diye cevap yazsan, yukarıda yazdığım cümleyi yazıp geri yollayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.