Şimdi Ara

epox 9NDA3+ ve 1GB kingston DDR 400 ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi anakartım belirttiğim gibi 9NDA3+ 2*512 ddr 400 ram aldım dual çalıştırmak üzere anakart üzerinde şimdi dual channel olayı nedir tam olarak bilen varsa biraz açıklarsa bu konuda sevinirim. bide ankart üzerinde 4 ram slotu war bunlardan ikisi yanyana mor ikisi yanyana siyah kitapçıkta aynı renkleri dual channel olarak gösteriyo. o zmn ben ramlerimi 512 bi siyaha dier siyahada 512 yi takıyorum bu iki ram dual channel olarak iki kat hızlı çalışmalı die düşündüm ama anakart kitapçığının altında DIMM 64 bit DIMM 128 bit olarak ayırmış ve ister single side olsun ister double side olsun bu 64 bitlik ramleri birer slot atlıyarak koymamı tawsiye etmiş şimdi kendi içinde tezat bir durum oluyo ki 128 bit deil kingston ramleri 64 bit bunları nasıl takıcağımı anlıyamadım... bu dual channel mantığını anakart üzerindekiyle beraber ii bilen bir arkadaş warsa ilgisine teşekkür ederim ...

• aynı renkte olanlara takacan, açacan pc yi, orda yazacak memory run dual channel ve ramlarin dual çalışacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruhsuz__

aynı renkte olanlara takacan, açacan pc yi, orda yazacak memory run dual channel ve ramlarin dual çalışacak.

teşekkür ederim ama altındaki yazı için ne diyosun bide o konuda fikrini alsam 64 bit ram ise birer atlıyarak tak dio ? ve sonuçta aldığım ramler 64 bit yane tezatlık kafamı bozdu. 128 bitleri aynı renklere tak diyo anlamadım gitti. ve piyasada dual kit olarak satılan aynı kutudaki ramler bile 64 bit yane bu bit olayını nie karıştırmış?

bide dual çalışınca 800 mhz mı oluyo ramlerin hızı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.