Şimdi Ara

epox 9npa ultra sorun logitech quickcam express usb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw sımdı logitech cam bagladım ama gormuo usblerde bi sorun war sanırım; daha once cok sorulmus ama bulamadım nası cozecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motor meSSa -- 4 Mart 2006; 17:52:33 >

• up yaw bilen yokmu
  • Allah rızası ıcın yardım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motor meSSa -- 4 Mart 2006; 17:04:05 >
  • aynı anakarttan var bende ve 5 usb cihaz bağlı bi sorun yok. işini görür mü bilmem ama bir bios update dene bence.
  • şimdi hocam usb sorunun varda bu sorun her epox 9npa ultra kullanıcısında olmazki
  • bios update yapılı ama hiçbi usb gormuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motor meSSa -- 4 Mart 2006; 16:49:21 >
  • bios'tan usb ler açıkmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet usb 1.1 ve usb 2.0 olan secenek işaretli

quote:

Orjinalden alıntı: kingwolf91

bios'tan usb ler açıkmı?
  • tek alternatif kalıyor usb kamera çalıştığından eminsen anakartta sorun vardır bence bir servise göster. bakman gerekenlere bakmışsın zaten. ama akla bir de şu geliyor eğer front usb ye bağlıyorsan ve anakartta yanlış bağladıysan bunu o çalıştırmayabilir. direk anakart üzerindeki usb leri deneyin emin olmak için.

edit: arkada ethenrnet girişinin yanında olan usb portlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 4 Mart 2006; 16:54:13 >
  • ordakileri de denemiştim ama arkadas kasanın onundekı 4 usb yi baglamıstı arkaya yer kalıomu?

servise gostermek son care daha once bu tur sorun yasayıp cozenlerı duydum yok mu baska yolu
  • arkayay yer kalmaması diye bir şey söz konusu değil zaten.. onlar ankart üzerine entegre. ethernet ve ses kartın gibi. bence servise gider o kart.. ama yanlış anlamdıysam hiç bir usb aygıt çalışmıyor değil mi?
  • kameradan baska usb aygıt yok ztnilk defa usb kullanıom kasada

sevise götürmekten başka çare yokmu mu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Motor meSSa

ala rızası ıcın yardım yaw

isme biraz daha saygı göstermeliyz diye düşünüyorum. "Allah" rızası için gibi...
  • edit
    quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

quote:

ala rızası ıcın yardım yaw

isme biraz daha saygı göstermeliyz diye düşünüyorum. "Allah" rızası için gibi...

ee nolcak şimdi bu usbler

• quote:

kameradan baska usb aygıt yok ztnilk defa usb kullanıom kasada

kameranı başka pc de dene bence. çalıştığından emin misin? yada senin makinanda başka bir usb birşeyler tak arkadaşlardan bulup. hiç biri olmazsa servise götürürsün.. ben çıkıyorum sana kolay gelsin

• saol eyw

arkadaslar baska onerısı olan yokmu
  • up

webcam logitech quickcam express daha once bunu kullanıp sorun yasayan oldumu
  • quote:

kameradan baska usb aygıt yok ztnilk defa usb kullanıom kasada

Dostum bilgisayarında tv kartı varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.