Şimdi Ara

epox bluetoothumu xp sp2 pc ye kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • epox BT-DG05A 300 metrelik bluetoothu mu xp olan + sp2 olmayan bir pc kuruyorum sorun yok
    ama sp2 yüklü olana kuramıyorum
    taktığım zaman kendi birşey kuruyor bildiğimiz o mavi şeklide çıkıyor
    ama ben cd sinden kurduğum zaman kuruyor bitince mavi şekli almayıp sanki takılı değl gi çalışıyor .birde pc kendi kendine kurduğu blutooth aygını kaldıramıyorum yerleşti denetim masasına
    bendeki driver BTW 1.4.2.10 sürümü müymüş
    ne yapacağız

• Öncelikle programı cd den kur. Sonra aygıt yöneticisinden bt cihazı için sürücü güncelleştirmeye gir Gelişmiş yüklemeyi seç. Sonraki adımda "Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim." seçeneğini işaretle. Karşına bt cihazın için kullanabileceğin sürücüleri listeleyecektir. Widcom olanı seç ( Microsoft olmayanı :) ). Tamamdır... Dongle ı her çıkartıp taktığında bunu yeniden yapman gerekebilir....
  • Sana verilen cd den driveri kur.Kurduktan sonra system traydeki bt iconu kırmızı bi renk alacak.Start bt dediğinde sana license not found felan fishman, lisansı göster diyecek.Ama göstersende bi işe yaramıyor.
    Bilgisayarıma sağ tıkla ve özellikler de.Donanım->Aygıt yöneticisine gir.Bluetooth raydo felan yazıyor.(2. olan)
    Sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir.Listeden veya belirli konumdan seç gibi bi şey yazıyor.Onu seç.Sooora
    Yükleme yapılaca..... Ben seçmak istiyorum gibi bi şey wardı(En alttaki) onu seç.
    Ve widcomm bt driveri seçip yoluna dewam et
  • ben kuruyorum walla
  • sevgili İ;
    x86_a64
    maxtreme

hallettim sayenizde
    teşekkürederim
    ilk defa böyle bir driver kuramama başıma geldi
    hiç bilenlerle bilmeyenler bir olurmu
    olmuyor tabiki
  • benımkındede hata verıyordu bırseylerı degıstırdım olmustu lısans uyarısı verıyordu ama hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.