Ya bana yardım edin eski sistemi elden çıkarırken Avermedia Tv Phone 98 tv kartımı aldım ve yeni sistemime takmaya çalışıyorum ve normal çalışan bilgisayar açılmıyor fanlar çalışıyor ve bord C1 hatası veriyor ama kartı çıkardığımda herşey normal çaılışıyor hatta hiç sorunsuz 11.5*200 2300 Mhz'e overclock ediyorum saatlerce oyun oynuyorum hiçbir sorun yok yani psu dan olduğunu zannetmiyorum. Tüm pci yuvalarını denedim olmadı bios dan fazladan olan (usb,com, vb) tüm ırq'ları kapattım olmadı, ses vb. tüm on board cihazları kapattım olamadı kafayı yiycem tv kartına da ihtiyacım var. Sistemim AMD Athlon XP 2600+ Barton Epox Rda3ı Maxtor 40 GB 7200 rpm Palit 64 Mb Geforce 4 MX 440 Agp 8x Oem 400 Mhz Ram Msı 52x CD-Rom Codegen 6013 kendi psu'su Floppy yok (onda da bir gariplik var onu sonra çözecem)
kimse çözemedi mi yaa okuyan sadece 3 kişi olmuş cevap veren hiç yok en iyisi servise götüreyim
bende de aynı sorun var.benim anakart 8rda+ v2.1 ,tv kartı avermedia tv phone 98w/vcr.sen sorunu çözebildinmi?