Arkdaşlar SELAM ... Foruma yeni üye oup katılıyorum ve biraz kafa şişireceğim.Lütfen Bilinçli arkadaşlar yardım ederse sevinirim 1 Anakart : EpoX EP9 NPA+Ultra İşlemci : AMD 3000 64 s.939 (Manchester) Ram : Twinmos DDR 400 CL 2,5 Dual 512*2 (Twinmos Çip) HDD : Seagate 160 Gb Sata II 7200 Rpm ( NCQ ) Ekran Kartı : Sapphire X600 Pro 128 Mb PSU : 300w ASUS
Yukarıdaki bileşenlerden oluşan pc kullanıyordum ve sistemden aşırı derecede memnundum ve fırsatını bulup bu pc yi satarak aşğıdaki sistem bileşenlerini satın alıp yeni bir pc topladım ... Dediğim gibi yukarıdaki sistemden çok memnun olduğum için birkaç parçasını değiştirip , kendimce performans artışı sağlayacaktım, ama nafile.... Sonuç berbet yeni pc eskisinden farksıdı; hızlı değildi fakat yavaş da değildi.. Eski bileşenler ile abartısız 7 dakika 43 saniyede XP sp1a Kurulumu Yaparken Yenisi ile 25 dakika kadar sürüyor.. Eski pc 29 Saniyede stabil açılırken yeni ps 1 dakikada açılıyor ve stabil değil. Her iki pc dede güncel Drw ve Sürücüleri kullanıyordum.Daima güncel bios kullanırım ve her iki pc dede kullandığım proğramlar aynı işte sorum...?? Acaba ben nerede yanlış yaptım bileşenlerimde pc yi kasan nedir. ne yapmam gerekir...????? YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM