Epson xp-202 wireless yazıcı aldım. Fakat ürünün kurulumunda problem yaşıyorum. Tüm adımları doğru yapmama rağmen ürün bilgisayara kurulamıyor. Wireless
bağlantısı ile ürün eşleşirken, yazıcı kurulamadı hatası alıyorum. Diğer şekilde denetim masasından yazıcı ekle yapıp kablosuz şekilde yazıcı ekle dediğim zaman da yazıcı
bulunamadı diyor. Bu yazıcıyı kullanan veya wireless yazıcı kurulumu konusunda bilgisi biri yardım ederse memnun olurum.
merhabalar, ben de bugün epson sx235w wireless yazıcı aldım ama wi-fi bağlantısını yapamıyorum. kurulumu sonuna kadar yapıyorum, bilgisayarda epson isimli bir ağ oluşuyor, yazıcı buna bağlanıyor ve bir sonraki adımda bu ağ listeden kayboluyor, bağlantı başarısız diyor. yardım edebilecek olan var mı?
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle yazıcıyı bir USB kabloyla USB bağlantısını seçerek kurun. Daha sonra Yazıcı Bağlantısının Değiştirilmesi için verilen kurulum CDsini takın. Karşınıza gelen ekranda sürücü ve yardımcı program kurulumları hariç diğer seçeneklerdeki tik-leri kaldırın(boşuna zaman harcamamanız açısından, çünkü zaten kurulmuştu), devam edin. Kurulum bağlantı ile ilgili yere geldiğinde Wi-Fi kurulumu seçin. Burdan sonra karşınıza gelen ekranda iki seçenecek olacak. her ikisi de kablosuz bağlantı için ama alttaki (....WPS standardını destekliyorsa.... ) yazıcıyı kablosuz ağa dahil ederek kullanır. bunu seçerseniz sorunsuz kurulum tamamlanır (bu arada bilgisayarın Wireless ı aktif olacak tabi ki). sadece bilgisayarla yazıcının kablosuz olarak iletişim kurmasını istiyorsanız Üsttekini seçin, Kılavuzdaki "Ad Hoc Modu" ile ilgili kısmı okuyup uygulayın, wifi kurulumu yaparken karşına ilgili bir ekran geldiğinde SSID yazan bişeyler görürsünüz. SSID işini düzgün yaptıysanız ara dediğinizde bulacaktır, onu seçin, devam edin, kurulum tamamlanır.
Bu arada SSID ismi olarak EpsonNet seçmenizi tavsiye ederim, ben başka isim verdiğimde olmamıştı bu ismi verince oldu, belki tesadüftür ama denemekte yarar var.