Şimdi Ara

YAZICI-TARAYICI UZUN USB KABLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler arkadaşlar bende Canon MP500 hepsi bir arada cihaz var bu cihaz için 5 metrelik usb kablosu alacağım ama birisi usb kablo bu kadar uzun olunca veri aktarımında sorun olur dedi bu ne kadar doğru arkadaşlar

bu kabloyu alacağımhttp://www.vatanbilgisayar.com/bimel-ak-672-5-ak-672-5-usb-printer-kablosu-5-mt,-a---b/productdetails.aspx?I_ID=1849

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 24 Aralık 2009; 17:54:31 >

• 2 metreyi geçnce sorun oluyormuş diye duymuştum bende 2 metreden uzun kablolarda güçlendiricimi ne oluyormuş yinede bi araştırın
  •  YAZICI-TARAYICI UZUN USB KABLO

Böyle bir aparat işinizi görücektir. Usb çıkışı önce ethernete daha sonra tekrar usb ye döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

Herkese iyi günler arkadaşlar bende Canon MP500 hepsi bir arada cihaz var bu cihaz için 5 metrelik usb kablosu alacağım ama birisi usb kablo bu kadar uzun olunca veri aktarımında sorun olur dedi bu ne kadar doğru arkadaşlar

bu kabloyu alacağımhttp://www.vatanbilgisayar.com/bimel-ak-672-5-ak-672-5-usb-printer-kablosu-5-mt,-a---b/productdetails.aspx?I_ID=1849

Başka bir cihaz olsa harici disk, harici dvd rom gibi belki sorun olabilir. Ancak yazıcı için sorun olacağını sanmıyorum. Benim mp540 ta 3 metrelik usb kablosu var hiç bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar.

• Kablonun uzunluğundan ziyade kalitesi de önemli. Aynı zamanda yazıcının önbelleği. Gönderilen sayfalar mb düzeyinde olduğu için bazen "yazdırma biriktiricisi"nde tıkanıklığa yok açıyor.
  • @hunter06

yanıtınız için teşekkürler

@krm-iks

yanıtınız için teşekkürler bu ürünü nereden temin edebilirim bilginiz varmı büyük ihtimalle çoğu teknoloji markette yoktur peki bu şekilde yani ethernet kablosu ile uzatma sağladığımda hiç bir problem olmazmı ?

@FOREVERFORYOU

yanıtınız için teşekkürler @krm-iks in önerdiği çözümü uygulayamazsam artık 3 metre kablo alıp MP500 e yer bulacağız
  • @ExECaLiBuR

yanıtınız için teşekkürler fakat MP500 deki ön bellek kaç mb hatırlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun mesafe Ethernet kablosu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kablo kaliteliyse farketmez bende 7 metrelik kablo var sorunsuz olarak çalışıyor.
  • @cool111

yanıtınız için teşekkürler kafam karmakarışık oldu bazı kişiler sorun olur bazı kişiler sorun olmaz diyor peki kaliteli markalar hangileridir ve istanbul da hangi teknomarket te bulabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.