Yazıcımı alalı 6 ay oluyor ve kartuş sorunu yaşayacağım hiç aklıma gelmemişti fakat yazıcıyı aldıktan 1hafta sonra kartuş bitti ben ilk kartuştandır diyerek fazla önemsemedim ve kartuşumu doldurmaya gittiğimde kartuşu akma sorunu war diye doldurmadılar bunu birçok yerde sordum ama aynı yanıtı aldım bende yeni kartuş almak zorunda kalıyorum ama kartuş 1ay içerisinde tükeniyor ve yenisini almak çok masraflı yazıcımı birkaç gün kullanmayınca kafa temizleme diye bir işlem yapıyor ve bu kartuşumun nerdeyse %20 sini yiyor bunu nasıl önleyebilirim veya ben kartuşlarımı kendim nasıl doldurabilirim.
hiç bilgisi olan yokmu
muadil kartuş alacaksın.. ankaradaysan oliserde war.. 10 ytl tanesi.. kendin doldurmak istiyorsan eğer muadilleri kesin alman lazım çünkü orjinallerde kartuşların mürekkebi içinde tuttuğu plastik tüp yerleri(şırınganın gireceği yer) altta..diyelim ki orjinalleri doldurdun ve dolum yerlerini iyi kapatamadın.. bu sayede mürekkep akarsa makinenin içine at gitsin makineyi... ayrıca orjinal epson mürekkebi kullanmalısın dolum yaparken.. yazıcının içinde mürekkebin süzüldüğü bir filtre war.. ondan geçebilen mürekkep ince mürekkep..80ml'si 7.5ytl yine ankara oliserde..unun yanında bir de kartuşların chipleri içn chip resetter almalısın...chip'i resetlemezsen doldurduğun kartuşu makine tanımaz.. böyle bir set yaparsan kendin doldurabilirsin... ben muadil aldım siyah çok çabuk bitiyor diye.. şimdi diğer renkler de boşaldı.. diğerlerini mi alsam yeni yazıcı mı alsam die kara kara düşünüyorum.. hata ettik bu yazıcıyı alırken.. başka arkadaşlar bu tip almasın artık.. başka söyleyecek birşey yok.. kolay gelsin..
ok ben o zaman bunun sadece tarayıcısını kullanmaya dewam edim 50 liraya falan hp renkli yazıcı alırım kartuşa 80 lira werilmez bütün kartuşlar bitik satsam biri alırmı acep