dx lerde ben bir problem goremedim. Gormus oldugunuz poblemleri yazarsanız bende bir inceliyeyim
Bunun maliyeti nedir tseyrek kardeşim. Dx4050 alacağım. Bi yazarsan sevinirim. Cevabını bekliyorum. Verdiğin siteden mesaj attım ama cevap gelmedi. Mürekkep dahil fiyat verirsen sipariş verebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: tseyrek
dx lerde ben bir problem goremedim. Gormus oldugunuz poblemleri yazarsanız bende bir inceliyeyim
dx 4050 lerde cıss sıstemı kuruluor mu ???
ve bu prınter ıcın murekkep harıc cıss sıstemı ne kadar kdv kargo zart zurt dahıl...
Merhaba dx4050 ve diger 4 renkli epson yazıcılar icin fiyat 4x200ml murekkepler dahil 145yt dir. tseyrek@zetabilgisayar.com 0212 368 82 20 / 120 0542 245 56 45
quote:
Orjinalden alıntı: tseyrek
Merhaba dx4050 ve diger 4 renkli epson yazıcılar icin fiyat 4x200ml murekkepler dahil 145yt dir. tseyrek@zetabilgisayar.com 0212 368 82 20 / 120 0542 245 56 45
murekkepsız fıatı ne kadar devamlı murekkep besleme sıstemının bıde epsonda chip varmıs nasıl olucak bu sıstem prınterın uzerıne..
Fiyatı biraz indirme şansın yok mu
quote:
Orjinalden alıntı: cremisiastro
Epsonlarda dolum olmadığını biliyorum kartuşların içinde chip varmış.zaten epsonu satınaldığınız zaman ilk kartuşun %50 si kafaya gidiyor böylelikle yarı diyebiliriz ürün her zaman stand by da kalması gerekiyor aç kapa yapmayın (açma kapama ve kafa temizleme tuşuna ne kadar basarsanız kartuş kafaya gidiyor yani her tuşa bastığınızda %20 kafada).....
Epson 4 lü kartuşlarında böyle bi sorun varr maahsus mu yapmışlar bilemiyorum ama kartuşlardan para kazanmak için yapıyorlar herhalde
EPSON ALMAYIN....
Aynen böyle benimde apson yazıcım vardı 4 kartuşlu bıktırdı resmen 4 lü paket fiyatı 89 ytl gibi kazık bir fiyat! Allah belasını versin epsonun
Ya bu epsonu akıllı kullanmak lazım. Bende Stylus Color 460 vardı. Muadil kartuşları 3 YTL falan. Hesabını yapamayacağım kadar çıktı aldım senelerdir. En son uzun süre kullanmadığımdan kafalar tıkanmış. ben de içini açayım dedim. Sonra toplayamadım.gece 11 den sabah 7 ye kadar uğraştım olmadı.. Sinirden çöpe attım. Şimdi Yine epson alacağım ama şu devamlı mürekkep olayı için ikna edilmeyi bekliyorum.
Taner bey yardımlarınız için teşekkürler de herkes epson modellerinden bahsetmiş dx4850 hariç...
Benimki dx4850.Bu modele ciss sistemi kuruluyor mu???Yardım ederseniz sevinirim....Ayrııca fiyatlarda bir indirim olabiliyo mu???
Alın alın epson almaya devam edin. Orjinal kartuşa yazıcı kadar para da verin olmadı çok rahat (!) da doldurursunuz kartuşlardaki chipler sayesinde
quote:
Orjinalden alıntı: maxxer
Alın alın epson almaya devam edin. Orjinal kartuşa yazıcı kadar para da verin olmadı çok rahat (!) da doldurursunuz kartuşlardaki chipler sayesinde
Kardeş aldık bir kere.Almadan önce de kimse uyarmadı ne yapalım????
1 sene önce başlık açmıştım Epson yazıcı almayın diye. Keşke forumda araştırsaydın biraz ya da sorsaydın... Ben de senin gibi kimseye danışmadan epson aldım ve elimde patladı şimdi öylece duruyo tarayıcı olarak kullanırım belki (cx3650)
İnanmıyorum ya bende bugün epson stylus dx5050 aldım acil almam gerekiyordu özelliklerini sevdim aldım ama burayı okuyunca pişman oldum.Geri versem alırlarmı acaba darty den aldım
quote:
Orjinalden alıntı: oBLoOd
İnanmıyorum ya bende bugün epson stylus dx5050 aldım acil almam gerekiyordu özelliklerini sevdim aldım ama burayı okuyunca pişman oldum.Geri versem alırlarmı acaba darty den aldım
Zannetmiyorum kardeş bende çok uğraştım elimden çıkarmak için ama büyük yerler bile 2,el olarak almıyorlar.Adam direk epson yazıcı almıyoruz dedi.
Merhaba arkadaşlar, Epson, Canon ve HP marka yazıcılarınız için sürekli mürekkep besleme sistemleriniwww.csteknoloji.com.tr adresinde inceleyip fiyat alabilirsiniz. karşılaştırma yapabilmeniz adına yazıyorum örneğin dx5050 için 400ml mürekkep dahil ciss fiyatı 40€+KDV herkes kullanıp kazansın diye hem ucuz hem de kaliteli ürünleri buradan edinebilirsiniz...
dx4850 için ne kadar bu sistem
bendede epson dx 3850 war aldıktan 2 gün sonra pişman oldum bir kaç hafta sonra iade etmek istedim fakat almadılar epson yazıcı ALMAYIN!!!! ben aldım ama yazıcı yatıyo aylardır ve ailem yeni yazıcı almama müsade etmiyor kaldom öle ortada
EVT SAKIN EPSON ALMAYIM .BEN GEÇEN SENE DX4850 ALDIM .BU SENE PİŞMAN OLDUM.VE YENİ ÇIKAN MODELLERİNİN KARTUŞLARINI SÜPER KÜÇÜLTMÜŞLER.ADAMLAR SADECE KARTUŞTAN KAZANMAK İSYİTORLAR YAA. BEN BU HAFTA İÇİNDE SATIP CANON MP460 ALCAM. EVDE KENDİM DOLUM YAPCAM...