Şimdi Ara

Epson DX4850 yazıcı ve kartuşları... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
18.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesinlikle sevgil iarkadaşıma katılıyorum.epsonum vardı 10 tane yazdırın kartuşunuz bitiyor dunyanın en dandik printerı...AMA baskı kalitesi sanırım en iyisdir bunu da unutmayın ,öte yandan resetleme vs olayı cıkmış artık kartulşarı doluyor ..sozun özü pek tavsiye etmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

Epsonlarda dolum olmadığını biliyorum kartuşların içinde chip varmış.zaten epsonu satınaldığınız zaman ilk kartuşun %50 si kafaya gidiyor böylelikle yarı diyebiliriz ürün her zaman stand by da kalması gerekiyor aç kapa yapmayın (açma kapama ve kafa temizleme tuşuna ne kadar basarsanız kartuş kafaya gidiyor yani her tuşa bastığınızda %20 kafada).....

Epson 4 lü kartuşlarında böyle bi sorun varr maahsus mu yapmışlar bilemiyorum ama kartuşlardan para kazanmak için yapıyorlar herhalde

EPSON ALMAYIN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asistdr -- 11 Kasım 2007; 1:07:43 >

• arkadas albı cıss sıtemı kurtul su epson kartusuydu felan fılan
  • artık yeni eski butun epson kartuslar kolayca doluyor
    gecen gun bir siteye rastladim, eski (7pin) ve yeni(9pin) tip kartuslarin hepsinin dolan tipleri var. ben de 0711,712 713 714 serisi kartuslar vardi.(9 pinli) bir takim 4 tane siparis verdim (40 milyon falandi) ertesi gun elime gecti. doldurmasi da cok kolay kullanmasi da. resetleyici gerektirmiyor. yaziciyi acip kapadiginizda butun kartuslar dolu gozukuyor.
    eskiden cok ugrastim 611, 481 serisi kartuslar icin. kac tane parcaladim icine baktim nette okumadigim yer kalmadi herbiri farkli. 611 le 612 bile farkli yapida. bu yuzden 2 tane 3650 yazici bozdum hurda halinde duruyor evde.
    bu yontem super. 1dk dan az suruyro doldurmasi. resetleyici gerektirmemesi de ayri bir guzellik. zaten resetleyici fiyatina neredeyse tam takim. muadil kartuslarla ayni fiyata geliyro ki cogu muadil de dolmuyor, dolsa bile resetleyici gerekiyro ikidebir.
    HP ve Canon icin de var isteyen olursa. adresi www.dolankartus.com
    ben komisyon almiyorum haberiniz olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tongun -- 4 Aralık 2007; 4:30:18 >

• bendede epson dx3850 var kartuşlar bitmek üzere ulustan 10 ytl'ye siyah aldım ama çin malı orjinal deyil birde dolan kartuş var almadım ama düşünüyorum. Adresini sizede veriyim "http://www.uzmanburom.com/default.asp?git=10&link=1424" 4 kartuş ve 500 gr 4renk boya 95-100 ytl tutuyor
  • www.teknosa.com dan baktım dx 4850 yazıcı 25 ytl ama kartuşu varmı bilmiyorum
  • sadece resim çıktısı ve tarayıcı olarak dx 4080, dx 4850, dx6050 hangisi tavsiye edilir?
    (teknosada indirimli, kalmışsa tabiki) ve mevcut kartusu ile kaç adet resim basılır?

bilgisi olan arkadaşlardan rica olunur?

Basım yapılacak 150-200 resim var, ucuz olurmu? dışarıda 9x13 yada 10x15 bastırsam 50-60 ödüyorum zaten..
  • Baskı kafası yazıcıyla tümleşik cihaz almak baştan hata... HP alın, aldırtın, sevin, sevdirtin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fırsatmen

sadece resim çıktısı ve tarayıcı olarak dx 4080, dx 4850, dx6050 hangisi tavsiye edilir?
    (teknosada indirimli, kalmışsa tabiki) ve mevcut kartusu ile kaç adet resim basılır?

bilgisi olan arkadaşlardan rica olunur?

Basım yapılacak 150-200 resim var, ucuz olurmu? dışarıda 9x13 yada 10x15 bastırsam 50-60 ödüyorum zaten..

valla bende dx 6050 var resim kalitesi çok iyi sanıyordum taki rx585 den çıkan resimleri görünceye kadar...
    alacak san biraz paraya kıy 239 ytlyewww.electroworld.com.tr de kampanyası var istersen değerlendir
    sonra içiden çıkan kartuşları sat yerine dolan kartuşlardan al kartuş derdinde kalmaz

• Bahsettiğiniz RX585 tipi yazıcılar T0801-T0806 kartuşlarla birlikte claria mürekkep kullanıyor, bu daha özel bir fotoğraf mürekkebidir. Claria alternatifi mürekkeplerimiziwww.cescesor.com'da 1 hafta içerisinde bulmanız mümkündür.
  • bendede dx4850 var ve kartuşları babamın şiketten alıyorumm onlar 10 paket alıyolar goldtan ama cdsini kaybettimde uploadlıyıp msnnime link verebilirmisin?
    burockbilen@hotmail.com
  • HP alan bozulduğunda ebesinin örekesini görür
    quote:

Orjinalden alıntı: command_4

Baskı kafası yazıcıyla tümleşik cihaz almak baştan hata... HP alın, aldırtın, sevin, sevdirtin.
  • Arkadaşlar bende Epson Dx4050 modelini 2007 haziranda almıştım.Orjinal kartuşları bitince ağustos ayında yukarıda adı geçen taner bey den CISS.(Continious Ink Supply System ) Sürekli mürekkep besleme sistemi aldım ve çok memnunum.Aylardır çıktı alıyorum siyah %30 kaldı diğer 3 renk %70 civarında ve en iyi yanı mürekkepler inanılmaz kaliteli , çıktılarımın çoğunda epson fotoğraf kağıdına fotoğraf çıktısı aldım ve mükemmel sonuç veriyor.Sadece 1 hafta kadar kullanma iseniz kafa temizleme yaparak kullanmanız gerekiyor.İlk sistemi alırken ben 90 ytl civarı para vermiştim.Ama gerçekten değiyor.Orjinal kartuşların 10 katı mürekkep var içerisinde. Ayrıca dışarıdaki tanklardaki mürekkep biterse tek yapmanız gereken biten rengin mürekkebini doldurmak. Bazı arkadaşlar daha bu sistemi kullanmadan Epsona çamur atmış ama keşke önce bir kullansalardı da sonra yorum yapsalardı. Epson fotoğraf çıktıları için mükemmel bir makine. Normal çıktılar içinde hiç pahalı olmuyor tabiki CISS sistemi ile :)
    Sürekli çıktı alan arkadaşlara makinesinin markası ne olursa olsun CISS sistem kesinlikle en ekonomik ve sorunsuz olanı. nerdeyse 1 yıl olacak hala mürekkep doldurma diye bir işlem yapmadım. Umarım bazı arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.

• ankarda epson t071x serisi için chip resetleyicisi olan arkadas var yenisini almak pahalıya geliyor
  • dolankartus.com diye bir site var orada 4'lü bir set kartuş ve mürekkep aldım. gayet memnunum tavsiye ederim. Öteki türlü orjinal kartuşlara para yeter mi? Sakın olaki HP'ye yaklaşmayın; ben bu kadar insafsız bir teknik servis hizmeti görmedim.
  • www.cescesor.com
    tavsiye ederim mürekkeplerin baskı kalitesinden çok memnunum, kartuşun bittiğini silik yazmaya başlayınca anlıyorsunuzi kartuşlar kendini otomatik olarak resetliyor
  • bizde dolabilir kartuşlar var tıpalı bir kartuş 1.5 tl ye geliyor isteyenler arasın aşağıdan bilgi vereyim
  • www.transfermatik.com dolan kartuş ve epson yazıcılar hakkında bilgi veren bir sitedir.

epson yazıcıda renk sorunları monitörle yazıcı çıktı arasındaki renk düzensizliğini nasıl gideririz.

epson yazıcı dolan kartuşu tanımassa ne yapmamız lazım.

epson yazıcıyı süblimasyonda kullanıyosak ne yapmalıyız.

dolan kartuş ile yazıcıyı ilk defa kullanıyosak kaç defa kafa temizleme yapmalıyız.

yazıcının kartuş atık bölümünü nasıl temizleriz yakında hepsi bu sitede olacak

www.transfermatik.com unutmayın bilgi paylaşınca güzeldir bilgi vermek karşılıksız sevgi görmek gibidir.
  • arkadaşlar bende epson px710w yazcı aldım ve 50 adet baskı ya yaptım yada yapmadım hemen arıza verdi mürekkep petlerinin kullanım süresi doldu diye bende epson teknik servise yolladım ve bende 165 euro masraf cıkardılar yazıcının fiyatı zaten okadar bile değil ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinrim cevabınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.