evet arkadaşlar. Bende Epson DX4850 yazıcı var ve kartuşlar şu anda yarılanmış durumda.
Size sorum bu printer kartuşlarını nerden alabiliriz. daha doğrusu dolduruluyormuş galiba. Herhangi bi yerden doldurabilirimiyim yoksa teknik servisemi doldurtmam gerek. Birde bu kartuş dolum fiyatı ne kadar acaba? (eğer kartuşlar değiştirilmeyip dolduruluyorsa soruyorum tabi bütün bunları)
4 tane kartuş var
Siyah sarı pembe mavi...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
perpada var bi de kazıklanmak istiyosan teknosa
quote:
Orjinalden alıntı: oktayd
Kardeş fiyatları hakkında bi bilgin varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: high_laz
quote:
Orjinalden alıntı: oktayd
Kardeş fiyatları hakkında bi bilgin varmı?
Epsonlarda dolum olmadığını biliyorum kartuşların içinde chip varmış.zaten epsonu satınaldığınız zaman ilk kartuşun %50 si kafaya gidiyor böylelikle yarı diyebiliriz ürün her zaman stand by da kalması gerekiyor aç kapa yapmayın (açma kapama ve kafa temizleme tuşuna ne kadar basarsanız kartuş kafaya gidiyor yani her tuşa bastığınızda %20 kafada).....
Epson 4 lü kartuşlarında böyle bi sorun varr maahsus mu yapmışlar bilemiyorum ama kartuşlardan para kazanmak için yapıyorlar herhalde
EPSON ALMAYIN....
epson kartuşunun içini parcaladım ,açtığımda kartuşun yarısından fazlası murekkeple dolu... üstündeki çip olayı bitiren şey . o çipi programlamışlar belirli çıktı sayısına göre , belli sayıya geldikten sonra otomatik olarak pc ye komut yolluyo ben bittim diye,halbuki bittiği falan yok... gittigidiyorda epson kartuş resetleyici var sanırım iş görür , amaç çipin kafasını karıştırmak...
elimde epson DX5050 var ve kartuşarı dolturtamıyorum yeniside çok pahalı. resetrer var dediler ama internette arattım bulamadım eski epson printer seriliri için istemediğin kadar var. dx5050 için kartuş chip resetter bulabileceğim bir yer bilien varmı.
livaneli_musa08,
özelime atmış olduğun mesajda epson dX5050 için Chip resetletici adresi vermişsin. Aynı sorunla bizim dışımızdaki kişilerinde olduğunu düşünerek cevabı genelde paylaşmayı uygun gördüm.
yukarıdaki adresten yaklaşık bir ay önce kredi kartı ile chip reserteri almak istedim. Malesef Firma yetkililerinden gelen mesajda prink.co.uk 'nın yurt dışı satışlarının olmadığını belirtiyordu. nerden aldım bu epson'u
onca sitede araştırma yaptım DX5000 Dx4050 Dx6000 serilerinin Chiplerinini özel olduğu ve reserterlerinin henüz yapılmadığını yazıyor. Epsonun birçok modeli için chip resetter var iken nerden gidip aldın şu .... DX5050 'yi.....
4050 serisi ve üstü modellerin çipleri yeni o yüzden daha resetter yok
Merhaba Arkadaslar Epson yazıcılarda artık chip resetlemeye ihtiyaciniz kalmadi. Bir adet devamli murekkep besleme aldıgınız takdirde omur boyu kullanacıgınız bır bir sisteme sahip oluyorsunuz. Taner 0212 368 82 20 / 120
epson kartuslarının dolumu cok zor deil.. uygun chip resetter varsa dolum işlemini kendiniz yapabilirsiniz..örnegin:T0711/712/713/714,T0801/802/803/804/805/806/,T0771,772,773,774,775,776, T0791/792/793/794/795/796. kartusların resetleyicisi var ve dolumda mümkün..
chip resetleme ve dolum ile uğraşmak istiyorsanız sizin tercihiniz. Ama bunlara gerek yoktur.... www.zetabilgisayar.com adresini incelerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız..
uygun bir fiyata ve saglıklı calısan devamlı mürekkep sistemi bulanlar alabilir..fakat satılan ürünün yedek parca veya garantisini iyice incelesinler ...
Dörtlü setini ben 50ytl+kdv ye alıyorum isterseniz yardımcı olabilirim
Devamli murekkep besleme sistemleri 2 sene garantilidir. Fiyatlari da zaten uygun bir kartuş seti parasına alıyorsunuz ve omur boyu kullanıyorsunuz. Taner 0212 368 82 20 / 120 0542 245 56 45
epson almakla hayatının yanlışını yapmışsın dolduramazsın muhadilini ancak alırsın çok zenginsin galiba epson profesyönel çıktılar almak için
quote:
Orjinalden alıntı: tseyrek
Devamli murekkep besleme sistemleri 2 sene garantilidir. Fiyatlari da zaten uygun bir kartuş seti parasına alıyorsunuz ve omur boyu kullanıyorsunuz. Taner 0212 368 82 20 / 120 0542 245 56 45
pm attım cvplarsanız sevinirim.
ayrıca bu sistem sitenizde bile aciklanmamis nasil calistigini acijklarmisiniz.. maliyeti nedir
Kusura bakmayı gormedım msg nızı. Sistem cok basıt Dısarıda yazıcının dışında bır depo var.. yazıcının ıcerısınde sistmle beraber gelen kartuşlar.. ıkısı arasında ince borular. Boylelıkle yazıcı dışardakı bır depodan murekkep cekiyor.Kartuş resetleme gibi bir derdınız yoktur. Cunku chıpler all time dir.. Başka bır soze gerek varmı bılmıyorumm..
taner bey, peki siz ciss ile epsonun hangi modelini önerirsiniz, sanırım dxlerde sorun var