Şimdi Ara

Epson Ecotank Yazıcı Kullanan Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bitmeyen kartuş yazıcı kullanıyorum evde canon marka, ama adı bitmeyen kartuş zırt pırt katuşları bozluluyor biraz araştırdım epson kartuşsuz modelli yazıcılar üretmiş,
    https://www.epson.com.tr/products/printers/inkjet-printers/consumer

sizce bu modeller nasılk aranızda kullananlar varmı ya da bunun alternatifi başka ne önerirsiniz istediğim şey boyasını doldurum sıkıntısıca kullanım,

• Ecotank serisinin önceki modellerinden kullanıyorum. Aradaki fark, ecotank modellerinde tankın yazıcı kasasına tam entegre olmasıdır. Bendeki eski modellerde ise tank yazıcının yan tarafındaydı. Bunun dışında bir fark da yok zaten.
    Bu yazıcılar konusunda hayli tecrübeliyim, 4 farklı yazıcıda toplam 300000 çıktıya yaklaştım ve yazıcılar daha hiç arıza vermedi.
    Epson patenti kendisine ait micro piezo kafa kullanır ve en önemli avantajı da budur, yazıcılar çok sağlam.
    Üstelik muadil mürekkeple hiç sorun yaşamadım, tavsiye ederim.
    Daha fazla bilgi için açtığım konuya bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416

• quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Ecotank serisinin önceki modellerinden kullanıyorum. Aradaki fark, ecotank modellerinde tankın yazıcı kasasına tam entegre olmasıdır. Bendeki eski modellerde ise tank yazıcının yan tarafındaydı. Bunun dışında bir fark da yok zaten.
    Bu yazıcılar konusunda hayli tecrübeliyim, 4 farklı yazıcıda toplam 300000 çıktıya yaklaştım ve yazıcılar daha hiç arıza vermedi.
    Epson patenti kendisine ait micro piezo kafa kullanır ve en önemli avantajı da budur, yazıcılar çok sağlam.
    Üstelik muadil mürekkeple hiç sorun yaşamadım, tavsiye ederim.
    Daha fazla bilgi için açtığım konuya bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416

Üstat o ne kadar çıktı almak son iki tanesi ecotank modeli ben ise faks özellikle alım diyorum bu model nasıl sence,

https://www.epson.com.tr/products/printers/inkjet-printers/consumer/l565

Eğer başka tavsiyen varsa onada dikkat ederim,

• Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Yazıcıyı daha çok hangi amaçla kullanacaksınız? Mesela bu model yoğun tarama ve fotokopi ağırlıklı kullanımı kaldırmaz, yavaş kalır, daha çok yazıcıdan çıktı alacaksanız işinizi görür. Ecotank serisinde L6190 var fax içeren o da pahalı gelir.
  • quote:

Yazıcıyı daha çok hangi amaçla kullanacaksınız? Mesela bu model yoğun tarama ve fotokopi ağırlıklı kullanımı kaldırmaz, yavaş kalır, daha çok yazıcıdan çıktı alacaksanız işinizi görür. Ecotank serisinde L6190 var fax içeren o da pahalı gelir.

Çok fazla çıktı alacağım arada faks göndereceğim çok yoğun olmamak kaydı ile tarama işlemi yapacağım bundan önceki yazıcım canon mx455 ti tarayıcı hızı işimi görüyordu,
    Bu modelin tarama ve fotokopi açısından yavaş olduğunu yazan çok kullanıcı yorumu var. Bu özellikleri çok fazla kullanmayacaksanız düşünülebilir. Bundan sonra L655 çıkmıştı şimdi piyasada yok, L605 modeli var onda da ADF yok. Önerebileceğim faxlı model L6190, o da 2000 TL civarında.
  • quote:

Bu modelin tarama ve fotokopi açısından yavaş olduğunu yazan çok kullanıcı yorumu var. Bu özellikleri çok fazla kullanmayacaksanız düşünülebilir. Bundan sonra L655 çıkmıştı şimdi piyasada yok, L605 modeli var onda da ADF yok. Önerebileceğim faxlı model L6190, o da 2000 TL civarında.

Peki üstat o dediğiniz model nasıl 2000 tl civarı o farkı vermeye değer mi, birde faks özelliği olmasa hangi modeli tavsiye edersiniz,

Tarayıcıdan işim günde 3-4 sayfa olur olmaz,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    İş yoğunluğu fazla değilmiş, bu durumda l565 alinabilir. Fax omazsa l3050 idealdir, fiyat da neredeyse yarıya düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 25 Şubat 2018; 0:2:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İş yoğunluğu fazla değilmiş, bu durumda l565 alinabilir. Fax omazsa l3050 idealdir, fiyat da neredeyse yarıya düşer.

L565 modelini alım o zaman üstat bu yavaş diyen arkadaşlar neye göre yavaş diyor anlamıyorum ben canon mx455 kullanıyordum hızından mmenmun bundan daha mı yavaştır acaba,

Bu arada L605 modeli daha iyi L565 ten ama nedense nette satan bulmadım,
    Belki fotokopi makinesiyle kıyaslıyorlardır, kullanmadığım bir yazıcı, yorumlara göre tarayıcısı yavaş ama yoğun kullanmayanlar için çok sorun olmaz.
    L605 satışta ama o fiyata değmez bence, biraz daha ekleyip L6190 alırım daha iyi.

Fax fiyatı çok etkiliyor mesela fax olmasa L3050 modeli 650 TL civarında.
  • quote:

Belki fotokopi makinesiyle kıyaslıyorlardır, kullanmadığım bir yazıcı, yorumlara göre tarayıcısı yavaş ama yoğun kullanmayanlar için çok sorun olmaz.
    L605 satışta ama o fiyata değmez bence, biraz daha ekleyip L6190 alırım daha iyi.

Fax fiyatı çok etkiliyor mesela fax olmasa L3050 modeli 650 TL civarında.

Aynen üstat faks çok değiştiriyor fiyatı L6190 da da fiyat farkı çok büyük ihtimal L565 alacağım,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.