Şimdi Ara

EPSON EH TW9200'le ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eh tw9200'de autofocus olmadığı için sürekli manuel ayar yapmak gerekiyor dendi görüntü netleştirmek için. Bunda doğruluk payı var mı? Konu hakkında bilgi sahibi olanlar acil cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben tw9000w sahibiyim. Manuel odaklama olduğu doğru ama sürekli yapmak gerekliliği yanlış :-)
    9200 sahipleri ne der bilmiyorum. Önceden perde ve cihaz arası mesafem yaklaşık 8 metre idi ve focus problemini daha çok yaşıyordum. Şu anda yaklaşık 4.5 metre ideal pozisyonda ve aylardır focus ayarını ellemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: image

Ben tw9000w sahibiyim. Manuel odaklama olduğu doğru ama sürekli yapmak gerekliliği yanlış :-)
    9200 sahipleri ne der bilmiyorum. Önceden perde ve cihaz arası mesafem yaklaşık 8 metre idi ve focus problemini daha çok yaşıyordum. Şu anda yaklaşık 4.5 metre ideal pozisyonda ve aylardır focus ayarını ellemedim.

4.5 metreden duvara kaç cm ebatında yansıtıyor?
  • Maksimum zoom ile yaklaşık 335-340 cm oluyor. Perdemin yataydaki genişliği 330 cm. Minimum zoom ile yatay genişlik 150-160 cm oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.