Bildirim
Epson L3050 Nasıldır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416
Bu konuya baktınız mı?.. Özellikle ilk sayfasını okumanızı öneririm. Bahsettiğiniz yazıcı ev için idealdir. En önemli özellikleri son derece ekonomik ve dayanıklı bir yazıcı olmasıdır. Çok profesyonel bir beklentiniz yoksa yazıcı ile fotoğraf bile basabilirsiniz, gayet tatmin edicidir. Yazıcıya telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan kablosuz olarak bağlanabilirsiniz.
Mürekkepli yazıcıların iki dezavantajı vardır. Birincisi, düzenli kullanmak gerekir, uzun aralar vermeye gelmez. İkincisi ise lazere göre biraz yavaş kalır, ev kullanıcısı için çok önemli olacağını sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: murat3807
https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416
Bu konuya baktınız mı?.. Özellikle ilk sayfasını okumanızı öneririm. Bahsettiğiniz yazıcı ev için idealdir. En önemli özellikleri son derece ekonomik ve dayanıklı bir yazıcı olmasıdır. Çok profesyonel bir beklentiniz yoksa yazıcı ile fotoğraf bile basabilirsiniz, gayet tatmin edicidir. Yazıcıya telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan kablosuz olarak bağlanabilirsiniz.
Mürekkepli yazıcıların iki dezavantajı vardır. Birincisi, düzenli kullanmak gerekir, uzun aralar vermeye gelmez. İkincisi ise lazere göre biraz yavaş kalır, ev kullanıcısı için çok önemli olacağını sanmıyorum.
selamlar,
ilginiz için teşekkür ederim. yazıcıyı satın aldım. kurulumu cd ile gerçekleştirdim ancak baskılarım soluk çıkıyor. bu kadar soluk olmamalı zannedersem. yardım edebilir misiniz?
-
Fotoğraf için soruyorsanız kağıdın kalitesi çok önemli, mat kağıtlarla da daha iyi sonuç alınıyor, yazıcının kendi fotoğraf yazdırma yazılımı ile ayarlamalar yapabilirisiniz. Fotoğrafın çekim kalitesi de etkili. Bazı fotoğraflar çok iyi olmasa da ekranda daha canlı görünebiliriyor. -
normal renkli baskılarda da renklerde hafif solukluk var gibi. yazıcı kullanıldıkça renkler açılır mı peki? -
Epson'ın kendi yazılımı ya da başka foto yazdırma programlarıyla ayarlar yapılabiliyor ama ben fotoğraf işiyle fazla uğraşmadığımdan bu konuda yeterince tecrübeli değilim. -
Sizde bir L3050 kullanıcısı olarak wifi bağlantısını nasıl yaptınız? Bir türlü beceremedim. Çıktıları USB kullanarak alabiliyorum. Yardım lütfen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X