Şimdi Ara

Epson L3151 & Brother DCP-T310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki yazıcı arasında kaldım. Ev için kullanılacak A4e yazılar çıkartılıcak. Daha önce hp nin 200 Tl lik yazıcılarını kullandım kartuş fiyatı yazıcıdan pahalıya geldiği için attım daha sonra canon yazıcıya bitmeyenkartus sistemi takılı olanı kullandım o da kartuşten arıza verınce bizim garantimiz onu kapsamıyor diyip yazıcı parası istediler.
    Bu yüzden tanklı bir yazıcı almak istiyorum. Fotokopi tarama yazdırma özellikleri yeter. Bu ikisi arasında kaldım iyice teknik servis bakımından vs araştırıyorum ama siz hangisinizi önerirsiniz. Bana durmadan arıza çıkarıp servise para gitsin istemem :D Yardımcı olursanız sevinirim.

• Epson almanı önermiyorum l3151 bende var mürekkep damıtıyor. Denilen 6500 sayfa renkli 8500 sayfa renksiz olayı tamamen yalan. Çok masraflı oluyor reelde mürekkepler.
    Epson L3151 & Brother DCP-T310

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Verdiğimiz para da az dahil hani 800-1000 liradan bahsediyoruz keşke 6500 kağıt yazsa. Çok teşekkür ederim.
  • CezaMelegi C kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı alalı 2.5 ay oldu şöyle yazayım size

Toplam 553 siyah, 59 10x15 fotoğraf kağıdına çıktı almışım

Siyahın yarısı bitti. Renklilerin ise 20 de 1 i bitti.

Yani siyah renk 1100 çıktı olduğundaz renkliler 1200 çıktı olduğunda bitecek. Garantinin devam etmesi için orjinal mürekkep kullanılması zorunlu. 1 tüp 60 lira. Totalde 240 lira gitti yani.

Epsonun vaadettiği 8500 siyah 6500 renkli çıktı tamamen hayal. Her ne kadar vaad ettikleri rakamı hayal etmesem de en azından 5000 e yakın renkli çıktı hayal etmiştim. Şuan 4 silindirli jaguara biniyormuşum gibi hissediyorum.

Ayıplı mal kapsamında iade isteyeceğim bakalım ne cevap verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 11 Mart 2020; 0:2:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Yanıtın ve bilgilendirmen için çok Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.