Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.505
Cevap
188
Favori
486.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sınıf ortamında kullanıp ,haftalık bin sayfaya yakın çıktı alacağım siyah beyaz , eşim için de renkli bir yazıcı modeli yazar mısınız?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brendibelle

Merhaba. bende uzun araştırmalar sonucu ve burdaki yorumlardan sonra l386 almaya karar verdim lakin alacağım fiyatta benim için önemli. Şu an l386 için 590tl lik fiyat iyi midir ? Yada bildiğiniz daha güzel bir indirim imkanı yakalayacağım site var mıdır ? Bu arada gayrimenkul danışmanlık işi yapıyorum aşırı düzeyde çıktı almıyorum lakin beni uzun yıllar götürecek bir yazıcı almak istiyordum

L386 şu an büyük mağazalarda 649 TL. Verdiğiniz fiyat uygun ancak dikkat edin satıcı muadil mürekkep gönderenlerden olmasın. Link paylaşabilir misiniz?
  • buki87 kullanıcısına yanıt
    Renkli yazıcı olarak epson L Serilerinden alabilirsiniz. Siyah beyaz için özellik söylerseniz size dolum olabilen çok çıktı alan bir yazıcı önerebilirim.
    Yazıcıda aradığınız özellikleri ve fiyat aralığını yazarsanız uygun model önerebilirim.
  • Epson tanklı yazıcı kullanıp ta kafa tıkanma sorunu yaşayanlar için (çizik yazma, silik yazma, bazı renkleri hiç çıkarmama) gibi problemler.
    elimizde kafa tıkanmasını önleyici solüsyonlu mürekkepler bulunmaktadır kullananlar bilir orjinal dahi kullansanız yazıcıyı çok sık kullanmıyorsanız baskı kafaları tıkanabilir. Bizim mürekkeplerimiz bu sorunu daha geç yaşamanıza hatta hiç yaşamamanıza katkı sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkulmehmet

Renkli yazıcı olarak epson L Serilerinden alabilirsiniz. Siyah beyaz için özellik söylerseniz size dolum olabilen çok çıktı alan bir yazıcı önerebilirim.

Siyah beyaz yazıcı için bütçemiz 600 lira civarı.Kriterimiz fotokopi özellikli,uzun ömürlü ve hesaplı olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Yazıcıda aradığınız özellikleri ve fiyat aralığını yazarsanız uygun model önerebilirim.

Renkli yazıcı icin 750 lira civarı bütçemiz siyah beyaz icin 600 lira civarı bütçemiz var.Aradığımız özellikler fotokopi özelliği olması,uzun ömürlü ve hesaplı olması.

• EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

Yazıcıyı kurdum ilk aldığım çıktılar.Bir olumsuzluk yok değil mi?

• Murat3807 hocam pdf düzenleme programı olarak ne kullanıyorsunuz?Acrobat reader programı çıkıyor ücretli abonelik fiyatları çıkıyor.Şöyle iki sayfayı tarayıp arkalı önlü yazdıramadım,L605 te dubleks baskı var ama kullanım kılavuzunda hiçbir açıklama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihatyc -- 27 Eylül 2017; 21:19:34 >
  • quote:

quote:

Merhaba. bende uzun araştırmalar sonucu ve burdaki yorumlardan sonra l386 almaya karar verdim lakin alacağım fiyatta benim için önemli. Şu an l386 için 590tl lik fiyat iyi midir ? Yada bildiğiniz daha güzel bir indirim imkanı yakalayacağım site var mıdır ? Bu arada gayrimenkul danışmanlık işi yapıyorum aşırı düzeyde çıktı almıyorum lakin beni uzun yıllar götürecek bir yazıcı almak istiyordum

L386 şu an büyük mağazalarda 649 TL. Verdiğiniz fiyat uygun ancak dikkat edin satıcı muadil mürekkep gönderenlerden olmasın. Link paylaşabilir misiniz?

hocam link bu. Satıcıdan orijinal mürekkepler olduğuna dair teyit aldım 50tllik bir hediye çekim var onu kullanarak almayı düşünüyorum. Bunun dışında bana başka öneriler verirseniz onada açığım. Çok kaliteli renkli çıktılara ihtiyacım olmuyor ama genel olarak renkli çıktı alıyorum. Günde ortalama 10-15 sayfalık çıktı durumum oluyor. Dediğim gibi gayrimenkul danışmanlık işiyle öyle müthiş performanslı yazıcıdan ziyade bana 3-5 sene kafamı rahat ettirecek bir yazıcıya ihtiyacım var

• Selam Arkadaşlar, yaklaşık bir hafta süren brother t500w, canon g3400 ve epson L386 nın arasında gidip geldiğim yazıcı seçimimde kendi çapımda karşılaştırma yapıp canondan yana karar kılmıştım, sipariş vermeden önce forumlara son bi göz atayım derken konudan konuya kendimi bu kulüpte buldum.
    Murat hocanın ve sizlerin paylaşımlarını okuduktan sonra sırf tankı compact değil diye ilk elediğim epsonı almaya karar verdim, sipariş sırasındada model yükseltip L486 sipariş ettim.
    cihaz bugün geldi kurulumunu yaptım (çok kolay) herşey düzgün calışıyor, sallantılı ve gürültülü çalışıyor denen bazı yorumlar görmüştüm başka sitelerde ancak ilk izlenimim epson diğerlerine göre hafif olmasına rağmen gayet sarsıntısız çalışıyor abartılı bi durum yok gibi. tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkulmehmet

Epson tanklı yazıcı kullanıp ta kafa tıkanma sorunu yaşayanlar için (çizik yazma, silik yazma, bazı renkleri hiç çıkarmama) gibi problemler.
    elimizde kafa tıkanmasını önleyici solüsyonlu mürekkepler bulunmaktadır kullananlar bilir orjinal dahi kullansanız yazıcıyı çok sık kullanmıyorsanız baskı kafaları tıkanabilir. Bizim mürekkeplerimiz bu sorunu daha geç yaşamanıza hatta hiç yaşamamanıza katkı sağlar.

marka ve fiyat bilgisi verir misiniz. bana da lazım olunca aklımda bulunsun, karsılastırma yaptınız mı cescesor, orijinal, photoink, ocp ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihatyc

Murat3807 hocam pdf düzenleme programı olarak ne kullanıyorsunuz?Acrobat reader programı çıkıyor ücretli abonelik fiyatları çıkıyor.Şöyle iki sayfayı tarayıp arkalı önlü yazdıramadım,L605 te dubleks baskı var ama kullanım kılavuzunda hiçbir açıklama yok.

Püskürtme denetimi deseni düzgün görünüyor, sorun yok. Yazıcıyı kurarken yardımcı yazılımları da kurmanız iyi olur. Epson Scan diye bir program var, tarama yaparken ben onu kullanıyorum. Birden çok sayfa taratırken eğer sayfaları birleştirmek istiyorsanız sayfa ekle seçeneği ile devametmelisiniz, en sonda ise dosyayı kaydetmelisiniz. Epson scan ile tarama ayarlarını da değiştirebilirsiniz. Bu şekilde tarama yaparsanız ayrıca bir pdf birleştirme programı gerekmez. Yine de ücretsiz program soruyorsanız pdfsam vb. bir programla da birleştirme yapabilirsiniz.
    Epson manual (kullanım klavuzu) yüklediyseniz onda da ayrıntılı açıklamalar olması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: GokselO81

Selam Arkadaşlar, yaklaşık bir hafta süren brother t500w, canon g3400 ve epson L386 nın arasında gidip geldiğim yazıcı seçimimde kendi çapımda karşılaştırma yapıp canondan yana karar kılmıştım, sipariş vermeden önce forumlara son bi göz atayım derken konudan konuya kendimi bu kulüpte buldum.
    Murat hocanın ve sizlerin paylaşımlarını okuduktan sonra sırf tankı compact değil diye ilk elediğim epsonı almaya karar verdim, sipariş sırasındada model yükseltip L486 sipariş ettim.
    cihaz bugün geldi kurulumunu yaptım (çok kolay) herşey düzgün calışıyor, sallantılı ve gürültülü çalışıyor denen bazı yorumlar görmüştüm başka sitelerde ancak ilk izlenimim epson diğerlerine göre hafif olmasına rağmen gayet sarsıntısız çalışıyor abartılı bi durum yok gibi. tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim.

Yazıcınız hayırlı olsun, paylaşımlarınızı bekliyoruz...

• quote:

quote:

quote:

m.n11.com
    Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    https://m.n11.com/epson-l386-tarayici-fotokopi-wi-fi-murekkep-tankli-yazici-P190031250
    hocam link bu. Satıcıdan orijinal mürekkepler olduğuna dair teyit aldım 50tllik bir hediye çekim var onu kullanarak almayı düşünüyorum. Bunun dışında bana başka öneriler verirseniz onada açığım. Çok kaliteli renkli çıktılara ihtiyacım olmuyor ama genel olarak renkli çıktı alıyorum. Günde ortalama 10-15 sayfalık çıktı durumum oluyor. Dediğim gibi gayrimenkul danışmanlık işiyle öyle müthiş performanslı yazıcıdan ziyade bana 3-5 sene kafamı rahat ettirecek bir yazıcıya ihtiyacım var

Hediye çeki ile daha uygun bir fiyata alıyorsunuz, sorun yok. Bu yazıcı işinizi rahatlıkla görür. Üstelik son derece de ekonomik olur. Düzenli çıktı aldığınız sürece sorun çıkarmaz.

• Yeni yazıcı alan arkadaşların garantiyi 3 yıla çıkarmaları için Epson internet sitesi üzrinden yazıcılarıyla ilgili bilgileri kaydetmeleri gerekmektedir.
    Siyah beyaz yazıcı olarak iki seçenek var:M105W ve M200. M105W sadece yazıcı, M200 de ise tarayıcı ve fotokopi özelliği de var. M200 yaklaşık 700 TL. Yazıcıyı bilgisayardan kontrol etmeyecekseniz, bu yazıcılarda sayı tuşlarının olmaması kullanım açısından biraz dezavantajlı olabilir. Oklarla istediğiniz sayıyı ayarlamak gerekir. Tuşlu model olarak L605 tavsiye edeceğim ama fiyatı indirimde olmasına rağmen size biraz fazla gelebilir.
  • L486 ve L605 alan arkadaşlardan rica etsem, bu yazıcılar hakkında detaylı paylaşımlarda bulunabilirler mi?
    Ekran özellikleri ve kullanımı, yazdırma hızı, L386 modeline göre artıları vs...
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Mürekkep kendi ithalatımız kendi müşterilerimize veriyoruz. Şuan için başka firmada satışı yok bayilik vermedik. kendimiz şişeleyip veriyoruz müşterilerimize 100ml şişeler halinde 25TL Piyasada satılanlarla hemen hemen aynı fiyat. Teste gelince 100.000 sayfa yı deviren yazıcılar oldu bir problem yaşamadık. kullananlar bilir orjinal de dahi kafa tıkanması yaşayan çok olmuştur tabi kullanım la da alakal 100.000 sayfa yı geçen yazıcılar hergün baskı alan yazıcılar. Orjinal mürekkebin üzerinde yazar 6 ay içinde tüketilmesi gerekir, bu durum bizim mürekkeplerimiz içinde geçerlidir. Bizim mürekkebimiz haricinde de sıralama aşağıdaki gibi en sorunsuz dan başlıyor.
    1. Photoink
    2. Cesscesor
    3. Ocp
    Siyah lazer için alabileceğiniz en iyi yazıcı
    akakce.com
    Canon i-Sensys MF231 Tarayıcı + Fotokopi Mono Çok Fonksiyonlu Lazer Yazıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/yazici/en-ucuz-canon-i-sensys-mf231-cok-fonksiyonlu-fiyati,35901155.html

Renkli olan için de dediğim gibi epson L serisi istediğiniz özelliklere göre en ucuzunu alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.