< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (327. sayfa)
-
-
Arkadaşlar epson l3252 ile fotoğraf yazdırıyorum. 10 adet fotoğrafı yaklaşık 21 dk da yazdırdı. Ortalama 2 dk da 1 fotoğraf basıyor. Bu süre hepinizde böyle mi yoksa bendeki mi sorunlu? Epson kendi sitesinde 57 sn gibi bir süre vermiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkese merhaba,
orijinal mürekkep fiyatları malum.
yan sanayi olarak satın alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız mürekkep/ler var mıdır? link de paylaşabilirsiniz.
teşekkür ederim.
cihazım epson L3151 modelidir.
-
merhabalar ben yazıcı bakıyorum karar veremedim marka olarak epson düşünüyorum
çoğunlukla renkli baskı alacağım ve fazla baskı alacağım bundan dolayı hızı biraz önemli kalite olarak fotoğraf kalitesi aramıyorum ama iyi olması lazım. genellikle a4 e baskı yapacağım aylık ortalama baskı 1000 sayfanın üzerinde hangi modelleri önerirsiniz ?
-
L 3250 serisinden birini seçebilirsiniz fotoğraf baskısı albümde sırıtmıyor ancak fotoğraf baskısını yüksek kalite almak istersen 2 dk da bir fotoğraf yazdırıyor, standart kaliteyi ise 1 dk da yazdırıyor.
tesekkürler
-
ayda 50-100 sayfa çıktı alıyorum. test vb...
çıktı maliyeti ucuz bir yazıcı düşünüyorum.
epson 3252 ye baktım. biraz pahalı mı? daha uygunu var mı?
-
Epson l3252 ile yaklaşık 100 sy pdf i çift taraflı nasıl yazdırabilirim?
2 ay önce epson L3256 yazıcı aldım. Eşim 2 günde bir 3-5 sayfa çıktı alıyor. Cep telefonu uygulamasından 1 sayfa çıktı alayım dedim yazıcı güncellemesi var dedi kabul ettim. Uygulama güncelledi yazıcıya güncelleme yolladı. Sonra yazıcı bu şekilde kaldı. Açma kapama tuşu bir işe yaramıyor. Usb kablo satın aldım pcde yazıcı ile işlem yapmıyor. (L3256 kutusunda usb kablo çıkmıyor)
Bu şekilde iki tuşa basınca aşagıdaki resim deki ışıklar yanıp sönüyor. Ve bu yanıp sönen tuşuları kapatmanın bir yoluyok açma kapa tuşu devre dışı. Sadece yazıcıyı fişten çekerek kapayabiliyprum. Aşagıda yanıp sönen tuşlar.
Epson garantiye yollasam yazıcı yeni olduğundan mürekkep tankı dolu yolda heralde hep içine mürekkep akar. Teknosa ve vatandakiler yapacak birşey yok bu şekilde gitmeli diyor. Nasıl düzelte bilirim.
Fişi çekip takınca bu şekilde kalıyor. Açama kapama tuşu devre dışı çalışmıyor. Usb baglayıp yaIcı sürücüsünü kurdugumda usbden yazıcıyı bulamaıyor. Ama elle seçince sanal usb yazıcılarda yazıcının adı görünüyor ama kafa temizliği vs hiç bir şeyde yazcıya birşey olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x6630 -- 8 Aralık 2024; 19:48:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazıcının firmware guncelleyin. Bende de benzer sorun olmustu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazıcı yanıt vermediğinden güncelleyemiyorum. teknosa'dan servise yolladım. Bakalım epson garantisi yapıcak mı.
-
merhaba epson 3151 kullanıyorum tarama fotokopi çekme nasıl yapılıyor youtube videolar da yapılanları denedim olmuyor
-
Uygulama üzerinden denediniz mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazın çift taraf yazma özelliği var mı?
Otomatik değilse maneul yapacaksınız.
1-3-5-7 diye işaretleyip bastırıp Sonra ilk basılan ilk sirads olacak şekilde dizip bu sefer 2-4-6-8 diye yazdirin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 12 Aralık 2024; 16:16:18 >
Biraz denedim ama bazen kendi otomatik sordu bazende direk tek taraflı yazdırdı
Normalde baktım özelliklerine çift taraf yazma manuel diyor.
Lazer yazıcılarda genelde oluyor çift taraf yazma.
L3151 var bende hanıma öğrettim atlayarak çıkarıyor sonra tekrar kağıt beslemeye koyuyor diğer çıkmayanlari işaretliyor arkalı önlü oluyor.
Merhabalar. Bende Epson L3111 model yazıcı var. Cihazdan hiç memnun kalmadım açıkçası. Cihazı 2020 yılının sonlarında almıştım. Cihazı bir müddet kullanmadığımız için bizim hatamızdan dolayı çıktı alınmadığı için baskı kafası kurumuştu. Daha sonra 2021 senesinde yaz gibi servise gönderdim. Cihaza muhtemelen güçlü temizleme yapılıp geri gönderilmiş. Cihazı teslim alıp tekrar sorunsuz kullanmaya başladım. Ta ki bir müddet sonra kendi kendine bozulana kadar. Bu arada her hafta en az 1 defa her rengi içeren bir çıktı alıyorum ve arada kafa temizleme yapıyorum. Cihaza püskürtme denetimi yapıyorum ama sürekli eksik kısımlar çıkıyor. Birkaç kere kafa temizleme yapmama rağmen sonuç değişmiyor. Sadece eksik kısım bir noktadan kaybolup diğer noktada beliriyor. En sonunda geçenlerde bir tane renk komple kayboldu şu an hiçbir şekilde o rengi basmıyor cihaz. Bu sorunu nasıl çözebilirim artık arıza olduğundan şüphelenmeye başladım. Şu anda garantisi de yok bu arada. Kanser etti beni cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazelle555 -- 12 Aralık 2024; 23:14:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X