bende bu sorundan müzdaribim. 3160 kullanıyorum ilk aldığım zamanlar jet hızıyla yazıyordu. bir kaç ayarını kurcaladıktan sonra böyle ağır yazmaya başladı. tam hatırlamasamda sessiz modu gibi birşeyini kurcalamıştım. bunu araştırmak lazım. sizinde benzer bir davranışınız oldu mu ? |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (328. sayfa)

-
-
Hocam Media markttan aldım. Kutulu sıfır ürün. Mürekkeplerde vakumlu geldi. Orjinal duruyor. Yan sanayi olduğunu düşünmüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evde wifi ağı yok. Bluetooth ile telefonu yazıcıya bağlamak istiyorum. Uygun model var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba hangi uygulamadan denemem gerekiyor laptop da epson printer connetion checker adında uygulama yüklü bunda bulamadım , teşekkürler
-
Telefonda epson iprint yüklü oradan taratma yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 12 Şubat 2025; 15:40:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondan yazıcının kendi ağına bağlanıp yazdırma yapabilirsiniz.
Modeme gerek yok.
Epson 103 hepsiburadadan 313 tl ye aldim 100 tl ye de vardı ama muadil olduğunu düşündüğüm için daha önce de defalarca hb satıcı olarak almıştım daha ucuz ve orjinal yoktu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar l3550 kullanan var mı acaba nasıl cihazdır
-
L3260 kullanıyordum son zamanlarda usb bağlantı hatası vermeye başladı çıkarıp takınca da test sayfası yazdırıyor defalarca anlamsız şekilde. Kabloyu değiştirdim sorun düzelmedi varsayılan ayarlara döndürüp tüm yazılımları kaldırdım fakat sorun çözülmedi ne yapmam gerekiyor bunun için.
Merhaba
L8050 fotoğraf yazıcısı aldım. Kağıdı ilk alışta dişli sesi gibi bir ses geliyor. Bu normal mi? başka kullanan arkadaşlarda aynı sorun var mı?
-
hocam nereden aldınız tavsiye eder misiniz? kağıt ve mürekkep ne almak gerekiyor?
-
epson l3252 aldım şoktan 5.500tl
actık kurduk çıkı almada sorun yok
ama fotokopi çekereken sayfanın 1/4 boyutunda kocamn bir siyah şerit çıkarıyor bilgisi olan varmı
-
N11 den aldım. Alalı 1 hafta olmadı. fotoğraf çıktıları güzel. içinden 6 adet renk geliyor. Epson 200gr/m2 kağıt kullanıyor. 250 veya 260gr7m2 kağıt kullanılabiliyor mu bilmiyorum.
Eksi tarafları:
kartları ve kağıtları koyacak tepsiler yok
tarama yapamıyorsunuz.
L8160 modeli var. fakat fiyatı yüksek
-
hocam epson l3156 yazıcı ile fotoğraf çıktısı alıyorum kendim için. Rovi 300 gsm kağıt kullanıyorum sıkıntı yok. Ayrıca kağıt modeller için 250 gr mat a4 kullanıyorum yine sorunsuz.
-
Merhabalar, l5212 cihazını alalı 1 hafta oldu toplamda 50 adet çıktı 2 adet fotoğraf çıktısı aldım, bugün çıktı aldığım da yatay çizgiler gördüm,anladığım kadarıyla kafa temizliği muhabbeti varmış, cihaz daha yeni normal mi böyle bir sorun, ne yapmam acaba.
-
-
teşekkürler evet bu uygulamayı yükledim oldu
-
PC ye bağlayıp Epson uygulamasını yükleyip yoğun temizlik yaptırdınız mı?
Hayır yapmadım hocam, yapayım umarım sorun çözülür.
Bende böyle olmuştu.
PC deki epson uygulamasında bakım bölümü gibi birşey var oradan çok yoğun temizlik var onu yaptırdım 1 saat civarı bir şeyler yaptı.
Mürekkep tüketebilir uyarısı veriyor baştan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X