EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (326. sayfa)
-
-
Merhabalar. Epson L3160 yazıcı sahibiyim. 4,5 sene oldu alalı. Toplamda 1400 siyah beyaz, 300 renkli basım almışım.
Fakat yazıcı şu an hiç bir şekilde renkli vermiyor ve bazen yatay bazen dikey çizgiler oluyor.
Defalarca güçlü temizleme yapmama rağmen yine aynı sonuç. Malum çocukların dersleri var ve renkli çıktı almam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mı? Eğer çok pahalıya patlayacaksa yeni bir yazıcı önerir misiniz.? Nasıl bir yol alayım.
Teşekkürler -
Baskı kafasini söküp hava yapmış olabilir ona bakabislirsiniz. Enjektör ile havayı çekip içteki valflere mürekkep gelmesini sağlayın. Bir de baskı kafasına çözücü solüsyon enjekte edebilirsiniz. Takildiginiz yerde sorabilirsiniz
-
Bu tarz tanklı yazıcılarda ara ara resim yazdrılması önmeli.
-
Merhabalar bende epson L3550 alarak bu kervanda yerimi aldım.Baskı kafası olarak PrecisionCore teknolojisini kullanmış daha hızlı ve kaliteli baskı deniliyor ama misal alt seri olan 3151,l3250 gibi modellerden çözünürlük daha düşük kağıt üzerinde bu kafamı karıştırdı.İnşallah üzmez bol çıktı alacağım için hızlı olmasını istedim.Birde fotoğraf baskısı alacağım umarım kaliteli çıktılar verir. -
Epson L1800 serisinde bile çok kaliteli çıktılarla işletme sahibiyim L35 serisi daha üstün verebilir fotoğraf kağıdında Epson tek geçerim -
Var mı bir gelişme hocam?
-
İkinci el bir Epson yazıcı alacağım.Epson marka mürekkebi dolu olan tanklı yazıcılarin kargolama esnasında mürekkep akittiği söyleniyor. Emniyetli bir kargolama metodu var mı? Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.
-
5 ila 7 bin arası epson tanklı modellerden hangisini tavsiye edersiniz ?
L3250
L3251
L3252
L3256
-
l3252 alarak aranıza katıldım ancak bir sorunum var. Kodak Ultra Premium fotoğraf kağıdına, yaklaşık 20-25 tane fotoğraf baskısı aldım. Baskı kalitesi gayet güzel ancak, kağıt besleme ünitesinden, mürekkep püskürtme bölümüne geçen yolda yer alan merdanelerin (bayağı bildiğiniz tren rayı gibi) kağıdın üzerinde iz bırakıyor ve silinmiyor. Kağıdın resmen üzerini çiziyor ve bu çok rahatsız edici. Yanlış yaptığım bir şey mi var yoksa ürünle alakalı bir problem mi sizce?
-
bu cihazlar maalesef fotoğraf yazıcısı olmadıkları için bu tarz şeyleri yaşamanız doğal. ya zamanla azalabilir ya da böyle gider. tek çözümü fotoya dikkatli bakmamak maalesef
-
quote:
Orijinalden alıntı: mstfmrv5 ila 7 bin arası epson tanklı modellerden hangisini tavsiye edersiniz ?
L3250
L3251
L3252
L3256
Merhabalar, Konuyla ilgili bilgisi olan yok mu ?
-
:ok yoğun işim olmadığı için, Hala test aşamasında siyah renk denedim fakat diğer renkleri henüz deneyemedim.
-
Merhaba l365 kullanıyorum kâğıdı çekemiyor bir taraftan çekip sıkıştırıyor sebebi ne olabilir -
Öncelikle merdanelerde eğer kalıntı oluşmuş ise alkollu tüy bırakmayan bir bir bez ile silmelisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfo -- 28 Kasım 2024; 18:58:58 > -
O büyük rulo almıyor gibi sökeyim bi -
Epson l3252 daha yeni aldım. Fotoğraf baskısında fotoğraf ayarlarınız ve fotoğraf kağıdınız nedir? Fotoğrafı basarken yakından bakınca tekerleklerin izi belli oluyor sizde de oluyor mu? -
Fotoğraf kağıdı Lustre ve Rovi kullanıyorum memnunum. :ok yakından büyüteç ile bakarsanız renk çizgileri görülür eğer çok fazla çizgili görünüyorsa başlık kontrolü yapıp sonucuna göre kafa temizliği yapmalısınız.
-
Cihazı sıfır aldım, başlık kontrolünü nasıl yapacağım -
Epson L3250 püskürtme denetimi nasıl yapılır?
Sayfa besleyiciye A4 boyutlu kağıt yüklendiğinden emin olun. EPSON Printer Utility3 iletişim kutusunu açın. Utility (Yardımcı Program) iletişim kutusundaki Nozzle Check (Püskürtme Denetimi) düğmesini tıklatın. Ekrandaki talimatları izleyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X