Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.504
Cevap
187
Favori
486.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.akakce.com/lazer-yazici.html

Bütçenize göre seçim yapabilirsiniz!

• Merhaba, okulda kullanmak için epson 6270 ya da 6290 yazıcı almayı planlıyorum ancak araştırdığımda mürekkep pedlerinin(bakım kutusu deniyor artık) çipli olduğunu gördüm. L382, 3151 vb. Yazıcıların pedlerini kendim temizleyip bilgisayardan resetliyordum. Ancak bunlarda sanırım mümkün değil. Yoğun baskı aldığım için reset işi benim için önemli. Bu yazıcılardan kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben L3250 yazıcı aldim,kurulumunu yaptım fakat murekkeplerin tamamını doldurdum. Bi kısmı şişede kalmaliymis bilmiyordum. Kırmızı murekkep ışığı yanmadı ve sonrasında söylenen adımları izlememe rağmen boş sayfa yazdırıyor,sorunu nasıl çözebiliriz

• L6490 veya L5290 yazıcı almayı düşünüyorum iyi bir kararmı başka önerilerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 13 Eylül 2024; 20:51:0 >
  • doctorfo kullanıcısına yanıt

İlk defa alıcam aslında. Çok da bilgim yok hangisini alayım. Tecrübenize ihtiyacım var. Teşekkürler

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 25 Eylül 2024; 14:25:22 >

• murat3807 M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Mesajı yazdıktan sonra biraz daha araştırdım. Uygun fiyata çip ya da atık kutusu alarak da sorunu çözebiliyormuşuz.

• Merhaba, L3260 model yazıcı kullanıyorum fotoğraftaki gibi sarı renkte basıyor çıktı aldığımda, kafa temizliği yaptım ancak sonuç değişmedi. İçerisindeki mürekkepler kendi mürekkepleri sebebi ne olabilir?
    EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

• Spooky21 kullanıcısına yanıt

Kafa temizliği sonucunuz nasıl?

• doctorfo kullanıcısına yanıt

Kafa temizliği sonucu bu şekilde, mürekkep seviyeleri de dolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Birkaç kez kafa temizleme yapın her seferinde paylastiginiz test sayfasını alıp bakın, olmadı yoğun temizleme yapabilirsiniz

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam deniyim

Yoğun temizleme şart..

Bu test sonucuna göre çok sayıda kafa temizleme yapmanız gerekebilir ve mürekkepleriniz ziyan olur, onun yerine şöyle pratik bir çözüm önerim olabilir. Kafa temizleme solüsyoları satılıyor bundan tedarik edip elinizin altında dursun her zaman lazım olur. Tüy çıkarmayan bir kumaş bulup bu kumaşın üzerine kafa temizleme solüsyonu ile ıslatıp yazıcı kafasının altına yerleştirin bunu yapmanın en kolay yolu makinayı açıp güç geldikten sonra fişini çekip kafanın sağa sola rahat haret etmesini sağlamaktır. Sonrasında kafayı ortalayıp bezin sağ sol uçlarından tutup solüsyonlu kısmın kafaya temas etmesini sağlayın bir süre sonra tıkalı delikler yumuşayacak ve açılabilir duruma gelecektir. Sonrasında bir kafa temizliği yaptığınızda daha hızlı düzeldiğini göreceksiniz.

• Arkadaşlar haftada 100 kağıt basan bir öğretmen için hangi yazıcıyı önerirsiniz?

ADF tarama özelliğini mutlaka istiyorum

• Herkese selam. Vatan Bilgisayar'da Epson L3256 modeli 6.400 TL'ye satılmakta beyaz renk. Brother DCP-820DW ise 8200 TL civarında. Sizce hangi yazıcı tercih edilmeli? Muadil mürekkep ile sıkıntı çıkartmaması önemli. Arada 1800 TL gibi bir fiyat farkı var ve Brother çift taraflı baskı yapabiliyor. Sınıf öğretmeni olduğum için çift taraflı baskı önemli.

• Zeze1 kullanıcısına yanıt

Ben de sınıf öğretmeniyim. Okulda çeşitli yazılar var. Ben Epson 3060 kullanıyorum.

Arkadaşlarda Epson 6290 ve brother 920 var.

Bahsettiğiniz epsonlar yavaş. Ben de aynı 20 sayfalık renkli bir test PDF sini bu yazılarda test ettim. Brother 2 kat hızlı idi. Aradaki farka hız ve arkalı önlü basması nedeniyle değer.

Brotherda 350 bin çıktı alanını gördüm. Bendeki epsonda 85 bin deyim. Sorun yok muadil mürekkeple.

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    anladım hocam o zaman brother marka almak daha mantıklı gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocalarım, Epson L7160 için muadil mürekkep öneriyor musunuz? Evetse hangi markayı önerirsiniz yoksa kesinlikle orijinal mi almalıyım? Daha önce hiç muadil kullanmadım, deneyimli arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.

• sturkyilmaz S kullanıcısına yanıt

Bu konuda bir süre beklemelisin. Ben bir test yapıyorum sonucuna göre tavsiyede bulunabilirim.

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.