Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • epson 103 mürekkep seti arıyorum. Orjinalleri biraz pahalı geldi
    muadil ürün tavsiye edermisiniz arkadaşlar
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt

Premium ink markalı şişeli mürekkepler iyi, litrelik derseniz photoink öneririm

• m5 M kullanıcısına yanıt
    L8100 Geçen hafta aldım :) resim kalitesi çık iyi 6 renk 1.5 pl.

Not aldıktan sonra fotoğraf kağıdı gerekiyor tabi rovi marka kağıtlar aldım bugün 300. Resmi bastım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR.U -- 30 Temmuz 2024; 5:59:27 >
  • welowis kullanıcısına yanıt

Hocam çok güzel ayrıntılı analiz yapmışsınız teşekkür ederim. Sakıncası yoksa benim için de Epson L4266 özelliklerini analiz ederek öne çıkan noktalarını yorumlarınız müteşekkir olurum. İyi çalışmalar.

• ONUR.U kullanıcısına yanıt

Rovi every day serisi ile çıktı almıştım. Daha pahalı olanların solma süresi daha uzun olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: welowis

Fiyat farkı afaki değilse L3256 alın hocam. 

Epson L3250: Daha yüksek renkli baskı hızı (20 ppm) ve biraz daha düşük fiyat. Genel amaçlı kullanım için uygun.

Epson L3252: Daha yüksek baskı çözünürlüğü (5760 x 1440 dpi) ancak biraz daha düşük renkli baskı hızı (15 ppm) ve düşük tarayıcı çözünürlüğü (1200 x 1200). Detaylı baskılar için tercih edilebilir.

Epson L3256: Yüksek baskı çözünürlüğü ve daha yüksek tarayıcı çözünürlüğü (1200 x 2400 dpi). Detaylı taramalar için uygun.

Epson L3250

Baskı Hızı: Renkli baskıda 20 sayfa/dakika, siyah beyazda ise 33 sayfa/dakika.

Baskı Çözünürlüğü: 4800 x 1200 dpi.

Tarayıcı Çözünürlüğü: 1200 x 2400 dpi.

Epson L3252

Baskı Hızı: Renkli baskıda 15 sayfa/dakika, siyah beyazda ise 33 sayfa/dakika.

Baskı Çözünürlüğü: 5760 x 1440 dpi.

Tarayıcı Çözünürlüğü: 1200 x 1200 dpi.

Epson L3256

Baskı Hızı: Renkli baskıda 15 sayfa/dakika, siyah beyazda ise 33 sayfa/dakika.

Baskı Çözünürlüğü: 5760 x 1440 dpi.

Tarayıcı Çözünürlüğü: 1200 x 2400 dpi.

Baskı hızları, tarama ve yazdırma çözünürlüklerinin tamamı aynı, bilgilerin bir kısmı hatalı.

Hepsi aynı baskı kafası ve teknolojisi de aynı, birbirinden hızlı yazmasi da olası değil.

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar sanırım 240 GSM ben 260 ve üzeri aldım baskılar çok güzel ama solma muhabbeti mürekkep ile bağlantılı değilmi ?

Ayrıca şuan alına bilecek en uygun ve kaliteli kağıt rovi N11 üzerinde her gün kupon veriyor 10x15 260 parlak kağıt 100 tanesini 110 tl alıyorum. Şuan sanırım 1000 adet stok yaptım geçen sene 50 adetini 40 tl den satılmış..

Rovi everyday serisi günlük kullanım için, saten vs gibi kağıtları var onları kullanın en azından. Solması doğrudan mürekkeple alakası olmayabilir dediğim gibi kağıt da alakalisi olabilir. Epson un Kodak agfa fujinin fotoğraf kağıtları var premium serisi onlarda solma süresi daha iyidir.

Rovi kullanıp 1 yıl sonra dolarsa emeğinize yazık olir

Umarım solma olmaz yaklaşık 1000 adet alım yaptım.

albume koyarsanız ömrü uzun olur. ben buzdolabınıa mıknatısla tutturmustum 1 yıla kalmadan soldu. 1 tane fotografı deneme amaclı bu sekilde bırakır mısınız. kagıttan mı murekkepten mı yoksa her ikisi yuzunden mi oluyor anlasılır

• Merhaba arkadaşlar.

Epson L7160 kullanıyorum. Buna uygun mürekkepler 105 ve 106 numaralı olanlarmış. Bunları orijinal almak istiyorum, yoksa garantide vs. sorun oluyormuş sanırım. En uygun nereden önerirsiniz?

not: Muadil kullanan var mı? Bayağı bir fiyat farkı var, önerir misiniz yoksa sorun yaşanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturkyilmaz -- 1 Ağustos 2024; 21:34:51 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın buraya yazıyorum, HP smart tank 720 alacağım nasıldır bilgisi olan var mı?
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt

Tabiki kişisel deneyim, genellenemez ama bende L110 var, yaklaşık 10-11 yıldır kullanıyorum. 6-7 ay hiç çıktı almadığım bile olmuştur hala çalışır durumda. Ped ömrü dolayısıyla birkaç kez reset işlemi uyguladığım için kaç sayfa çıkardığımı bilmiyorum maalesef, onun da istatistiği olsaydı elimde iyi olurdu.

Buzdolabına ve ailelere dağıttım onlarda vitrin üstü vs yerlere koydular. İlerleyen aylarda görürüz hocam sizede bilgi vermeye çalışırım.ayrıca benim cihaz 6 renk belki bununda faydası olur.

sagolun 6 rengin sadece renkleri net yansıtmasına etkisi var.

Hocam ben cihazı almadan önce epson u aradım alacağım cihaz hakkında bilgi istedim onlarda beni yetkili servise aktardı bende ozaman fotoğraf çıkaracağımızı söyledim 4 renk ile 6 renk li cihaz arasında kaldım telefondaki kişi 6 renkli olan cihazların mürekkepleri farklı onlarda solma vb gibi durumlar yaşamaya bilirsiniz dedi, bende o yüzden 6 renkli aldım.
  • ahmet54.45 A kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba 11 ay önce photoink mürekkep almayı düşünmüşünüz aldınızmı ? orjinale yakın renkleri varmı bende 6 renkli epson var, cihazı yeni aldım ancak alır almaz resim basmaya başladım şuanda yarıladım mürekkepleri 6 renk orjinal setin fiyatı 3,750 tl muadil photoink ise 1200 civarı ama toplamda 800 ml veriyorlar. siz aldıysanız resimlerde fark oldumu?

• Merhaba, epson l8050 ile l8100 modelleri arasındaki fark nedir? Yardımcı olabilecek var mı? Daha çok fotoğraf çıkarmak için kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi of_curse -- 7 Ağustos 2024; 12:57:1 >
    Hocam siz l8050 ile karşılaştırdınız mı alırken?
  • of_curse O kullanıcısına yanıt
    Evet karşılaştırdım L8050 sadece yazıcı olarak kullanabiliyorsunuz L8100 ise tarama kopyalama özelliğide var bu yüzden bunu seçtim, ama bir çok baskı özelliği aynı. Ve aynı kodlu mürekkepleri kullanıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.