< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (321. sayfa)
-
-
Ben. Doldurmustum nasıl tarif etsem. Eski sonradan takijan tanklı yazıcılar vardı. Onun hortumunu 60 ml lik enjektör e takmıştım. Hormutumu yere sokup mürekkebi doldurmustum. Kolay yolu isee muadil set alıp. Onları kullanıp. Boş siselerin ağzını açıp mürekkep koyup doldurmak. Sonra da yazıcıya doldurmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Yazıcıda tankın şişe takılan açık değil. Sadece dolum sırasında mı açılıyor. Şişeyi mi algılıyor. Onu anlayamadım. Yoksa şırınga ile de doldurulur.
merhaba aramızda L8180 veya L18050 kullanan var mıdır?
-
şırınga ile dolum yapılan videolar görmüştüm youtube'da.
-
benim de bitti sayılır mürekkepler. fiyatlar 4 renk için 500'den başlıyor, 1500 e kadar mevcut. asya kartuş en uygunlardan biri, bitmeyenkartuş 900 lira, vatanda tek tek alırsan 320 lira ama 4 renk 1500 lira gibi saçma bir fiyatlandırma var. bunların hangisi orijinal?
bitmeyen kartuş printer kutularındaki orijinalleri alıp printerı muadil kartuşla gönderiyor, oradakinin orijinal olduğunu düşünüyorum ama asya kartuş kafamı karıştırdı..
https://www.avansas.com/epson-103-4-lu-renkli-murekkep-seti-p-20FD8S
-
İlginiz alakanız için çok teşekkürler.
Şubat ayında n11 den orijinal gibi görünen 4 tüp bir arada 475 TL ye aldım.
Şu anlık bir sıkıntı yok eşim çocuğun ödevlerini testlerini çıkartıyor 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Epson ped resetleme programı mevcut.Cuzi bir miktara gönderiyorum ve sınırsız kullanima sahip.Yapilis videosuyla atıyorum ilgilenenler merekila@hotmail.com adresine mail atabilir
merhaba arkadaşlar l8180 aldım 210 300 gr bristolde mürekkep dağılıyor 300 de kağıt sıkışıyor 300 e kadar destekliyor yazıyordu niye böyle oluyor?
-
Merhaba arkadaşlar,
Benim yazıcım Epson Ecotank L3151 model
Yaklaşık 1 yıldır çıktı almadığım için baskı kafası tıkalıydı, temizledim hava vardı onları aldım atık tankının hortumundn da şırıngayla çekip kontrol ettim mğrekkep baskı kafasından geçerek geliyor. Defalarca bilgisayardan güçlü temizleme de yaptım. Ancak bütün bunlara rağmen yazıcı yazıyormuş gibş çalışıp boş sayfa çıkarıyor. Bir türlü çıktı alamıyorum, fotokopi de çekiyorum yine boş kağıt. Sorunu nasıl çözebilirim anlayan bilen biri yardım ederse çok makbule geçer, şimdiden teşekkür ederim
Epson Ped resetleme videosunu paylaşıyorum ücretsiz herkes yapabilir bundan da para kazanma yoluna girmeyin biraz araştıran ücretsiz yapılabileceğini her türlü bulur zaten.
Link :
Bilgisayar BorsasıyoutubeMürekkep Pedinin Kullanım Ömrü Dolmuştur | Epson mürekkep pedi | yazıcı tamiri | emici doluhttps://www.youtube.com/watch?si=uSc6-h1NjsZ8NorW&v=LSCmewVtdL8&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar yeni yazıcı almaya karar verdim çok önceleri Epson L355 kullanıyordum ve çok memnundum.
Epson markasından devam etmek istiyorum ancak modeller arasında kafam karıştı yardımcı olur musunuz?
Epson L3250
Epson L3251
EPson L3252
Epson L3256
bunların özelliklerine bakıyorum hepsi aynı gözüküyor ama modelleri farklı hangisini almalıyım.
Birde ben siyah baskıdan çok renkli baskı alacağım aile fotoğraflarımızı basmak istiyorum. fotoğraf baskısı konusunda bu modeller tatmin edici mi yoksa fotoğraf çıkarmak için düşük seviyede mi kalır.Düşük seviyede kalırsa hangi modeli almam gerekiyor.
-
Epson L3250, L3251, L3252 ve L3256 modelleri genellikle çok benzer özelliklere sahiptir. Bu modeller arasında farklılıklar genellikle satış bölgeleri ve satış kanalları ile ilgilidir. Örneğin, L3250 ve L3251 genellikle Avrupa pazarında bulunurken, L3252 Asya pazarında, L3256 ise başka bir bölgede satışa sunulabilir. Özellikler açısından çok büyük farklılıklar olmamakla birlikte, cihaz üzerindeki buton dizaynı veya ürünün tasarımı gibi küçük değişiklikler olabilir. Bu modellerde çift taraflı baskı yok, eğer sizin için bir kriterse buna da dikkat etmenizi öneririm.
Genel olarak, bu modellerden herhangi biri temel yazıcı işlevleri açısından benzer performans sergileyecektir. Bu serinin tüm modelleri genel olarak günlük kullanım ve temel fotoğraf baskıları için uygundur. Epson EcoTank modelleri, mürekkep maliyetlerini düşürmesi ve yüksek hacimli baskılar için uygun olması nedeniyle kullanıcılar tarafından tercih edilir. Ancak, fotoğraf baskısı konusunda daha yüksek kalitede baskı almak istiyorsanız, Epson’un fotoğraf baskısına özel modellerine bakmanız daha uygun olabilir.
Fotoğraf baskısı konusunda yüksek kalite beklentiniz varsa, Epson’un özel fotoğraf yazıcılarına yönelmek daha mantıklı olabilir. Örneğin:
• Epson Expression Photo serisi: XP-970 veya XP-8600 gibi modeller, 6 renkli mürekkep sistemi ile daha geniş renk gamı ve yüksek kaliteli fotoğraf baskısı sunar.
• Epson SureColor serisi: P700 veya P800 gibi modeller, profesyonel düzeyde fotoğraf ve sanat baskıları için tasarlanmıştır.
-
Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim hocam.
En altta belirttiğiniz modeller çok pahalı beni aşar .
Fotoğraf baskısı konusunda profesyonel mükemmel baskılar aramıyorum orta seviye olsun albüm yapabileyim yeter l355 modeli vardı bende güzel fotoğraf basıyordu fena değildi mesela . Güzel fotoğraf basıyor mu L3260 serisi benim için önemli olan o.
Ama özellik olarak baktığımda baskı kalitesi 3250 serisi ile 8 senelik Epson L355 aynı onu anlamadım bilgin var mı hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis ekici -- 17 Mayıs 2024; 0:21:38 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam Epson L3250 serisi, L355 modelinin sunduğu baskı kalitesini ve özellikleri devam ettirirken, bağlantı seçenekleri ve baskı hızı gibi bazı küçük iyileştirmeler sunuyor. Orta seviye fotoğraf baskısı için uygun ve ekonomik bir seçenektir. Alttaki modeller profesyonellik seviyesindeki baskılar için geçerli. Eğer L355 modelinden memnun kaldıysanız, L3250 serisi de ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Bende de L4160 var memnunum fotoğraf baskılarından.
L3250 serisi, L355’e göre biraz daha hızlıdır. Bu hız farkı, özellikle çok sayfalı belgeler yazdırırken daha belirgin olur ancak fotoğraf baskısında bu hız farkı çok büyük bir etki yaratmaz. Siyah beyazda 10 sayfa/dakika, renklide 5 sayfa/dakika hız sunuyor. L355 modeli ise siyah beyazda yaklaşık 9 sayfa/dakika, renklide yaklaşık 4.5 sayfa/dakika baskı hızı sunar. Bana göre pek de bir fark yok kitap basmayacaksanız
L3250 serisi, Wi-Fi Direct özelliği ile doğrudan kablosuz bağlantı imkanı sunarken, L355 modeli Wi-Fi ve USB bağlantısı sunar. Bu sizin için önemli mi?
Eğer L355 modelinden memnun kaldıysanız ve benzer bir deneyim arıyorsanız L3250 serisi eski modelinizin sağladığı kaliteyi korurken, ek özellikler ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunarak sizi memnun eder diye düşünüyorum. Aynı baskı çözünürlüğüne ve benzer mürekkep teknolojisine sahipler çünkü.
-
Çok teşekkür ederim hocam sayende kafa karışıklığım ortadan kalktı.
Rica ederim hocam yazıcı dünyası eskisi gibi basit değil. Eskiden tek sorun kartuşun donması idi onu da sıcak suya koyup çözdürürdük. Şimdi bir sürü seçenek, bir sürü alternatif, uygun fiyatlı uzun süreli kullanabilecek model arayışı; insan boğuluyor.
ama bana baskı kalitesinin hiç değişmemesi model yükselirken L355 den bugüne biraz garip geldi.
Bir de L3250 serisinden herhangi birini alsam tüm özellikler aynı en ucuz olanı tercih etmek daha iyi demi hocam :)
-
Yok hocam tüm özellikler aynı değil, az biraz farklar var, ürünün ağırlığı, tuş dizimi, çıkış zamanı vs fark ediyor. Bir de tarayıcının çözünürlükte bi fark var.
Baskı çözünürlüğü hepsinde aynı: 5760 x 1440 dpi
L3252 modeli tarayıcı çözünürlüğünde (1200 x 1200 dpi) diğer modellere göre daha düşük bir değere sahip(1200 x 2400 dpi)
- Hızlı baskı istiyorsanız, L3250.
Özetle bu dört model arasında temel işlevsellik ve baskı kalitesi açısından önemli bir fark yok.
https://files.support.epson.com/docid/cpd6/cpd60185.pdf
https://comparehelp.in/epson-l3250-vs-epson-l3252/
https://comparehelp.in/epson-l3252-vs-l3256/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welowis -- 17 Mayıs 2024; 13:52:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X