Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evde çocuğun ödevleri yazırdırma, tarama ve fotokopi amacı ile modellere bakıyordum.

İlk olarak ecotank l3266 modeline kadar verdim.

Fakat ecotank l5296 modeline baktığımda ADF isimli bir özelliği var.

EcoTank L5296 | Tüketici | Inkjet yazıcılar | Yazıcılar | Ürünler | Epson Türkiye

Nedir bu adf acaba?

Çoklu tarama özelliği mi?

Örnek olarak 4 sayfayı birden taramak istiyorum ve bunu ADF özellikli yazıcılar mı yapabiliyor?

Teşekkürler

• Epson L210 yazıcı sahibiyim, ürün özelliklerinde t6641 siyah mürekkep kullanmamız gerektiği yazıyor. Elime bir yerden EcoTank 103 mürekkep geçti. Bu mürekkebi L210 yazıcıma koysam sorun yaşar mıyım ?

• Arkadaşlar ben yandım siz yanmayın!!! Orijinal mürekkep sattığını iddia eden ve istanbul Bahçelievler de olduğunu yazan Serkan Demirel isimli şahıs önce havale istedi TR15 0011 1000 0000 0117 6754 97 ardından kargo masrafı alıcı ödemeli kargo yaptı gelen ürünler Epson L7160 tamamen sahte çıktı. Defalarca istemediğimi, kullanmayacağımı ve geri yollamak istediğimi yazı ile dile getirmeme rağmen bir anda duvar oluverdi. Hiç bir şekilde ulaşılamaz oldu. Benim elimde bulunan orijinal mürekkep ile kıyaslamalarıda sizlerle paylaşıyorum. Sakın size denk gelirse dikkatli olun diye bilgilendirmek istedim.

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfo -- 21 Ağustos 2024; 12:21:52 >

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

sorun yasamazsınız. ben muadil kullandıgım halde sorun yasamadım.

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt

İstesemde olmazmış L3252 serisi özel başlıklıymış.

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

sisenin agzı ust kısım acılıyor. enejektorle veya ufak bir huni ile doldurabilirsniz.

• Merhabalar, ben de 10-12 yıl kadar Xerox 6015Ni renkli Lazer deneyiminden sonra Epson L6290 ile aranıza katıldım.

Evet bu gün ilk günümüzdü ve biraz ıslak biraz da eğlenceli geçti. Lazerden sonra bu tanklı mürekkepli arkadaşlar her ne kadar kendilerini 10-15 sene önceki kartuşlulara göre geliştirmiş olsalar da halen biraz ıslaklar. Yani aslında bu ıslaklık çok yoğun renklerin olduğu kağıtlarda kendini nemlenme olarak gösterdiğinden fayda maliyet oranı düşünüldüğünde göz ardı edilebilir. Doldurması bence yazdırmasından daha eğlenceli bir makine ve özellikleri de kesinlikle Xerox 6015' i aratmıyor ve hatta çok daha kullanışlı denebilir. Şimdi asıl mevzu bu aletler lazer gibi olmadığından kafalarının kurumaması gerekiyormuş ve en azından 1-2 haftada bir çıktı almak gerekiyormuş.

Benim merak ettiğim bu çıktıda her renkten olmalı mı? Yoksa yazdırılan şeyin bir önemi yok mu? Örnek bir yazdırma kağıdı, deseni falan var mı en azından haftada bir çıktısını alayım? Malum daha önceki lazeri bazen 6 ay 1 sene kullanmıyordum ama sıkıntı yapmıyordu. Hoş o da bir çip bozuyordu masrafı sağ olsun acısını misli misli çıkartıyordu EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 28 Ağustos 2024; 1:0:32 >

• thinkvision T kullanıcısına yanıt

adf çoklu döküman besleyici

evet çok sayıda sayfayı tek seferde tarayabilirsin

• doctorfo kullanıcısına yanıt

yeğenime aldığım 3256ya netten baya satış yapan firmadan orj diye aldığım mürekkeplerin hepsi sahte çıktı

bende uğraşmaktan bıktığım için gidip vatandan aldım

nette orj sattığını iddia edenlerin %90ı sahte

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Hb sitesinde satıcısı hb olan ürünler orjinal diger satıcılara güven olmaz.
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt

foruma pek sık girmediğimden anca yanıtlıyorum.

EcoTank Teknolojisi: Kartuş yerine mürekkep tankı kullanıyor, çok düşük baskı maliyeti sağlıyor. Bir tank dolumla 4.500 siyah-beyaz, 7.500 renkli sayfa baskı alabiliyorsunuz sitesinde yer alan bilgilerinde.  bu da uzun vadede baskı maliyetlerini önemli ölçüde düşürür.

Bağlantı Seçenekleri: Wi-Fi, Wi-Fi Direct ile kablosuz baskı özelliği var. Epson iPrint uygulaması ile mobil cihazlardan kolayca baskı alabilirsiniz.

Çok Fonksiyonlu: Sadece baskı almakla kalmaz, aynı zamanda fotokopi çekme ve tarama yapma özelliklerine de sahiptir.

Yüksek Baskı Kalitesi: 5760x1440 dpi çözünürlük, net ve detaylı baskı.

Otomatik Çift Taraflı Baskı: Kağıttan ve bizlerin eforundan tasarruf sağlayan duplex baskı özelliği.

Kompakt Tasarım: boyutları ideal, küçük ofisler ve ev kullanımı için ihtiyacı fazlasıyla karşılar.

Ekonomik ve Kullanıcı Dostu: Mürekkep tankı teknolojisi sayesinde düşük baskı maliyeti sunan ve çevre dostu bir yazıcıdır. EcoTank sistemi, mürekkep kartuşu değiştirme derdini ortadan kaldırdığı için kullanıcı dostu ve sürdürülebilir bir çözümdür. Mürekkepleri orijinal almak yerine kendiniz birinci kalite alıp yine dolum yapabiliyorsunuz. Ek olarak mürekkep püskürtme teknolojisi lazer yazıcılara göre daha düşük enerji tüketir.

Renkli ve Siyah-Beyaz Baskı Hızı: Siyah-beyazda dakikada yaklaşık 10 sayfa, renkli baskıda ise dakikada 5 sayfa hız sunuyor.

• Merhaba dostlar

Epson L7160 yazıcım var. Mürekkep almak istiyorum. Sorun olmayacak şekilde nerden alabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsock

Merhaba dostlar

Epson L7160 yazıcım var. Mürekkep almak istiyorum. Sorun olmayacak şekilde nerden alabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz

Teşekkürler

Ben de bekliyorum ama bilgisi olan yok sanırım.

• redsock R kullanıcısına yanıt

Orijinal mi yoksa yan sanayii mi arıyorsunuz?

• L3250 kullanıyorum. Sürekli çıktılarım kesik çizgiler ile çıkıyor. Temizleme yapıyorum düzeliyor fakat 1 gün sonra bakıyorum yine kesik çizgi ile çıkarmaya başlıyor. Bu neden olabilir ya da nasıl çözebilirim bu durumu bilen var mı? Sadece orijinal mürekkep kullanıldı şimdiye kadar.

• BreaktheCode kullanıcısına yanıt

Cihazınız kaç senelik ve mürekkepleriniz orijinal mi muadil mi?

• 5 sene önce aldığım epson l3151 yazıcıyı yazları 3 ay kullanmıyordum, kafa tıkanıklığı sorunu oluyordu, 2 kez şehrimde olmayan yetkili servise götürdüm, 2 kez de şehrimdeki bir yazıcı tamir merkezine götürdüm, kafa temizliği solüsyon vb ile durumu düzeltiyorduk ama bu sene yine kafalar kurudu tamire götürdüm bu sefer temizleyemediler. yazıcı tamir merkezindeki arkadaş hiçbir şeyin işe yaramadığını baskı kafası değişmesi gerektiğini ama baskı kafalarının 3500-4000 tl civarında olduğunu söyleyerek kafa değişikliği de önermedi.

arkadaşlar anlayacağınız yazıcı hurdaya çıktı. yazıcıyı sürekli kullanmayan birisi olarak ne tür bir yazıcı önerirsiniz. ya da yetkili servise götüreyim mi şansımı denemek amaçlı.

• Merhabalar,

1.Sınıf etkinlikleri icin önerebileceğiniz yazıcı varsa bu hafta sonuna kadar alicaz.

Konu hakkında pek bilgimiz yok sınıfa alınacağı için araştırıp alalim dedik.

Konunun uzmanları öneride bulunursa çok makbule geçer.

Teşekkürler
  • 1Whay kullanıcısına yanıt

Okullar açık kaldığında çalışacak, tatil döneminde yatacaksa Lazer yazıcı almanızı öneririm.

• doctorfo kullanıcısına yanıt
    Örnek olarak paylaşabileceğiniz bi yazici var mi hocam
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.