< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (309. sayfa)
-
-
arkadaşlar epson 101 mürekkebim var, makinanın yanında 2 takım gelmişti. 2023 eylül miadlı, siyah hariç diğer 3 renk, açılmadık vakumlu poşetinde. açsam o zamana kadar bitiremem. çok kullanan biri varsa uygun fiyattan yollayayım.
uyumlu modeller: L6290 L6270 L6260 L4266 L4260 L6276 L6190 L6170 L6160 L4160 L4150 L14150
-
Yaz tatilinde 2 ay kullanmıyorum yazıcıyı. Tatil Sonrasında renkli çıktı vermiyor tabi. 12 saat arayla 3 kez güçlü temizleme yaptıktan sonra düzeldi sorun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güçlü temizleme yapabilmek için PC ye ihtiyaç var çevremde bulabilir isem yapacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Epson 103 mürekkep orjinal nerden temin edebiliriz.
en son teknosa dan 45 Tl almıştık, şimdi 4 katı olmuş :)
Maalesef her yerde pahalı.
muhtemelen çoğu kişi piyasada bulunan muadil ürünlere yönelecektir diye tahmin ediyorum.
bende yedek siyah olsun diye 65 tl den orijinal almıştım en son. baya zaman oldu. şuan fiyatlar aşırı pahalı.
-
1 sayfaya 6 pdf sayfası koyup sonrasında arkalı önlü basım yapmak istiyorum beceremedim.1-3-5-7-9. sayfalar önde kalıyor gerisi arkaya sarkıyor
epson l3110 yazıcım yardımcı olur musunuz
-
Hangi sayfaların önde hangi sayfaların arkada olmasını istiyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ilk 6 pdf sayfasının önde sonraki 6 nın arkada.hep bu döngü halinde 500 sayfa cıkaracagım
-
İlk 6 pdf sayfayı işaretleyip 500 sayfa o sekilde çıkaracak, aynı kağıtları tekrar yazıcıya koyup kalan 6 pdf yi de çıkaracaksınız yani manuel yapılıyor Çift taraf otomatik yok.
hocam kırtasiyeler nasıl yapıyor acaba
-
Slayt çıkaracaksın snaırım,quote:
Orijinalden alıntı: Tony Ferguson1 sayfaya 6 pdf sayfası koyup sonrasında arkalı önlü basım yapmak istiyorum beceremedim.1-3-5-7-9. sayfalar önde kalıyor gerisi arkaya sarkıyor
epson l3110 yazıcım yardımcı olur musunuz
Ben önce online2pdf sitesi ile 6 lı hale getiriyorum.
Direkt baskıya hazır hale geliyor.
Ondan sonra çıkartıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet hocam ders notu cikaricaktim.
bi bakiyim cok sagolun
Yazıcı da otomatik çift yönlü baskı özelliği olmalı.
Kırtasiye de lazer yazıcı var ve onlar otomatik çift yönlü.
Bir yönde baskıyı yapıyor kağıdı geriye alıyor diğer tarafı basıyor.
https://www.epey.com/yazici/e/YTo1OntzOjQ6Im96ZWwiO2E6MTp7aTowO3M6Nzoic2F0aXN0YSI7fXM6NToibWFya2EiO2E6MTp7aTowO3M6NDoiMTYyMiI7fWk6MjQyOTthOjE6e2k6MDtzOjY6IjI5MzM2OSI7fWk6MjQyNjthOjE6e2k6MDtzOjY6IjI5MzI3OSI7fWk6MjQ2MjthOjE6e2k6MDtzOjY6IjI5MzI4MyI7fX1fczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/
Bu modeller haricinde Epson un tanklı yazıcılarında çift yönlü Baskı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çift yönlü baskıyı otomatik yapabiliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 14 Ekim 2022; 20:52:33 >
dogru hocam onların yazıcıları daha donanımlı.cok teşekkür ederim şu pdf birleştirme işini denyeceğim
-
Alternatif ama kaliteli mürekkep önerisi varsa alabilirmiyim hocam. epson 103 için.
çok seçenek var mı o konuda emin değilim ancak bu sayfada geçtiğimiz zamanlarda photoink konuşuldu ve tavsiye edilmişti.
photoink marka set olarak da ayrı ayrı da orijinal görüntüsünde ve bizim yazıcılara uyumlu başlıklarla piyasada satılıyor.
hepsiburada,n11 gibi yerlerde bitmeyenkartuş firması satıyor benim takip edebildiğim kadarıyla. internetten detaylı bakabilirsiniz.
ben muadil olan bu mürekkepleri kullanmadım bunu da söylemiş olayım. ancak bende ihtiyacım olduğunda muadil ürünlerden temin edeceğim mecburen.
-
Hocam benim garanti bitti, muhtemelen ücretli değiştirirler. Teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X