< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (308. sayfa)
-
-
Merhaba,
Bir kaç aydır Epson EcoTank M3170 modelini kullanıyoruz. Genel olarak iyi güzel ancak mürekkep baskı sayısı umduğum gibi değil. Bir şişe 4600 sayfa civarı anca basıyor.
Yazıcıyı aldığımız dönemde incelememde en mantıklı bu model görünüyordu.
Şimdi benzer renkli alacağız. Bir şişe mürekkeple daha fazla basan ve şişe fiyatı uygun olan model bakıyoruz. Epson EcoTank L6460 var. Epson dışında da önerisi olan var mı?
Evrak baskı için kullanılacak. Renkli fotoğraf baskı işimiz yok. Ancak evrakların bazı kısımlarında az çok renkli çizgi, yazı olduğundan renkli tercihimiz.
Sadece yazıcı yeterli ancak pek yok gibi.
Hız önemli. Sanırım bu konuda epson epey iyi.
Not : Sonradan tanklıya dönme yazıcı tercih ve orijinal olmayan mürekkep tercih etmiyoruz. Daha önce denedik, mürekkebin baskı kafasına gelmeme/hava yapma, kartuş uçlarının tıkanması, soluk renkler, bir yazıcıda bu kadar problem uğraşamayız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 24 Ağustos 2022; 16:24:8 >
-
Yok mu öneride bulunacak birisi 3000-3500 civarı tavsiye gerekiyor. Marka belli ama model çok karar veremedim.
-
Merhaba arkadaşlar. Epson l7160 yazıcım vardı ve çok memnundum. Fakat taşınma esnasında sanırım eğimli durduğu için yan tarafndan mürekkep sızmış. Nerdeyse tanklardaki tüm mürekkepler sızmış maalesef. Yazıcıyı açınca da ekranda cihazı kapatıp açın, hata kodu 000044 yazıyor. Ne yapmam gerekiyor bir bilen varsa çok sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjQ7 -- 1 Eylül 2022; 13:27:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar L3050 model için t664 mürekkep almam lazım. Orijinal almak istiyorum Ankara’da uygun fiyata orijinal satan neresini önerirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Epson L6490 modelini düşünüyorum.fiyati çok pahalı ama cok begendim. Yalnız şöyle Bir tereddütüm var. Değişik bir mürekkep sistemi kullanıyormuş pigmentli mürekkep denilen bir şey kullanıyormuş ve bu mürekkepler çok pahalıymış o yüzden biraz kararsız kaldım
arkadaşlar ben öğretmenim işim gereği tanklı yazıcı kullanıyorum, daha önce Epson L380 aldım, tam 4 yıl önce kendi kendine kağıt almaz aldı, yetkili servisinde 3 kez tamir gördü ama nafile, arıza düzelmedi...
Baktım olmuyor bu defada Epson L3050 aldım, onu da 4 yıl kullandım ve şuan bu cihazda aynı arızayı verdi, üstelik pandemiden dolayı da 2 yıl çok az çıktı aldım, sorum şu arkadaşlara sizlerde de bu cihazların kullanım ömrü bu kadar mı? Eliniz de başka marka kullanan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum, sizlerde de aynı sorunlar var mı?
-
Ben daha önce iki kere epson kullandım. Hiç arıza vermedi 3 yıl sonra keyfine sattım yenilemek için. Dün de L6490 modelini aldim bklim İnşallah bunu da uzun süreli kullanırım
Arkadaşlar yazıcı Epson L210, ne yaparsam yapayım boş kağıt veriyor yazdırma kafası yazıyormuş gibi yazma hareketini yapıyor, kartuşlar dolu, hortumlarda hava yok, kartuş püskürtme uçları açık bunu defalarca kontrol ettim, defalarca yoğun temizleme yaptırdım hatta fazla mürekkep atık pedleri dahi doldu, yani püskürtme uçları açık. Bilgisayarda kurulu olan yazılımdan kaynaklı olabilir düşüncesi ile bilgisayar bağlantısını kesip direkt fotokopi çekme özelliğini kullanayım dedim sonuç değişmedi. Ne yaparsam yapayım baskı kafası yazıyormuş gibi hareketler yapıyor fakat kağıt üzerinde bir nokta dahi leke yok. En küçük bir mürekkep izi olsa püskürtme uçları tıkanık diye düşüneceğim fakat hiç kağıt üzerinde nokta leke oluşmuyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi günler yazıcı işinden hiç anlamıyorum,2.sınıfa gidecek kızım için arada baskı alabileceğim uygun bir yazıcı lazım, epsonl1250 nasıldır kaç sayfa çıktı alabilir bunlar dolumu kolay mıdır tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar avansas ta satılan epson mürekkepler orijinal mi?
-
Merhaba,
Oğlumun günlük okul işleri amacıyla bir yazıcı almak istiyorum.Epson L3250 veya L3256 modelleri arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz ya da farklı bir model tavsiyeniz var mı bu fiyat bandında?
-
hocam Photoink litrelik kaplardan yazıcıya şırınga ile mi dolum yapıyor sunuz? malum her renk yerinin yuvası farklı ve litreliklerde sanırım yuvaya direkt takılma/bağlanma özelliği yok?
epson L3151 kullanıyurm. orijinal mürekkep fiyatları uçmuş gitmiş,muadil bakınıyorum. photoink hem litrelik kaplar var hem de 500 ml'lik kaplar var piyasada fiyatları uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 21 Eylül 2022; 14:41:3 > -
Photoink mürekkebi hiç beğenmedim. Bununla bir sınav giriş belgesi bastım. Sınava girmeden kağıdın üzerine 1 damla su geldi geldiği yerdeki mürekkep dağıldı.
Orjinalinde böyle olmuyor. Diğer markalarda böyle bir sorun var mı bilmem.
-
Az sayıda çıktı alacak iseniz eski kartuşlu model düşünün bence.
2 bin TL üstü tanklı yazıcı alıyor iseniz sayısı yüksek çıktı hatta fotoğraf falan basmanız lazım ki kendini amorti etsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, ayda 300-400 çıktı alabileceğim, siyah beyaz, tanklı yazıcı arayışındayım. Epson modellerini düşünüyorum. Dublex olmasını isterdim fakat çok pahalı. Yardımcı olabilir misiniz acaba.
-
L3250 ile L3260 arasında sadece ekran farkı var sanırım. Bir ekran için 800 TL kadar fark vermeye değer mi? Ekran işlevli mi, faydası oluyor mu?
-
Merhaba arkadaşlar elinde L3050 ped resetleme programı olan var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X