Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avansastan mail gelmiş. Sizin için kontrol ettim düşüyor. İhtiyacı olan varsa da kullanabilir tabi. 500 liraya tamamlamak için fotokopi kağıdı ekledim. EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Wurunkatte kullanıcısına yanıt
    Epson da vatan bilgisayar daki orijinal diyor.
    Cok zamlanmis yazik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, epson l3256 almayı düşünüyorum, evde amatör olarak albüm vs için fotoğraf baskısı alabilir miyim? Çok sırıtır mı baskılar, kalitesi çok düşük olur mu?

• Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    L3151 var bende çatır çatır fotoğraf basıyorum.

Ancak şuna dikkat etmeniz lazım..

Cep telefonu ekranında gördüğünüz parlaklık fotoğrafın orijinal parlaklığı olmuyor fotoğraf basılınca bir tık koyu oluyor.

Ben cep telefonundan çekilen fotoğrafları basıyorum siz normal fotoğraf makinası ile çekilmişleri basacak iseniz gördüğünüz gibi basabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Mayıs 2022; 23:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

L3151 var bende çatır çatır fotoğraf basıyorum.

Ancak şuna dikkat etmeniz lazım..

Cep telefonu ekranında gördüğünüz parlaklık fotoğrafın orijinal parlaklığı olmuyor fotoğraf basılınca bir tık koyu oluyor.

Ben cep telefonundan çekilen fotoğrafları basıyorum siz normal fotoğraf makinası ile çekilmişleri basacak iseniz gördüğünüz gibi basabilir.
    Eyvallah hocam saolsın, alayım ben o zaman.

• Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt
    Canon yazıcıların konusunu da okuyun belki daha farklı özellikleri vardır.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de 3151'de fotoğraf basıyorum. Kalitesinden de memnunum. Fakat bahsettiğiniz gibi fotoğraflar karanlık çıkıyor. Ben de ekran parlaklığından kaynaklandığını düşünüyorum. Bunu aşmak için neler yapabiliriz?

• forgottenh F kullanıcısına yanıt
    PC den fotoğrafları görme şansınız varsa çıktı ile aynı renk gibi oluyor. Ama cep telefonundan gördüğünüzü çıktı alınca koyu geliyor.

PC ye bağlama şansınız var ise renk ayarı yaparak deneme yanılma ile daha açık renk fotoğraflar basılabilir.

Benim öyle bir imkanım olmadığı için cep telefonun da ekran parlaklık seviyesini düşürüp nasıl göründüğünü bakıyorum. Çok koyu oluyorsa basmiyorum.

• merhabalar epson l8180 yazıcı kullanıyorum son zamanlarda ayna yasımasını kapalı olmasına rağmen fotoğrafları ters basıyor bunu nasıl düzeltebilirim. windows 11 kullanıcısıyım.

• Merhaba,

Şimdiye kadar 3 tane L386 şimdide L3151 çöp olmak üzere EPSON en iyisidir EPSON bu işin babasıdır sözü bende ölmek üzere.

Hepsinde de Kafa sorunu yaşıyorum. Kafanın Siyah bölümü tıkanıyor sonrasında diğer renkler ölüp gidiyor. Ne solüsyon nede başka bir işlem Kafayı hayata döndürmüyor.

Tehlike çanları Yazdırma işlemi nde Standart kullanırken Siyah kesik kesik teklemeye başlıyor. Yüksek çöz. de yazdırma işlemine mahkum oluyorum. Sonrası malum uğraşamam bununla deyip yenisinin kapısını çalıyoruz.

Yokmudur şöyle renkli, gramajlı kağıda(250-350 gr a kadar kağıt) deli gibi çok çok çok baskı alabileceğim ofis yazıcısı.

Nerede hata yapıyoruz çıldırmak üzereyim yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdırrrraman -- 10 Mayıs 2022; 20:42:26 >
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt

Hocam selam

şimdiye kadar 3 adet L 386 1 tane Mono L220 galiba şimdide L3151 kafa sorunlarından ötürür öldü ölmek üzere. EPSON canavarı oldum.

Çok çok çok baskı alıyorum Cecesor un mürekkeplerini kullanıyordum başından beri(orjinalleri bitince)

Çok çok çok baskıya sizin belirttiğin 500.000 gibi baskı rakamlarına sorunsuz hangi yazıcı ve mürekkep ulaştuırır ?

• Abdırrrraman A kullanıcısına yanıt

baskı kafasını değiştirseniz nasıl olur ? aliexpresste 500 lira baskı kafası.

murat bey hatırladıgım kadarıyla photoink murekkep kullanıyordu. ben de kullanmıstım photoink 35-40 bin baskı almıstım. calısır vaziyette baska ögretmene vermiştim. şimdiki duurmunu bilmiyorum.

• Cevabınız için tşk ederim.

Sanırım AExpresden kafa siparişi geçeceğim. Yoksa çözümü başka türlü yok.

Ancak çinliler de çeşit çeşit hiç güven vermiyor.

İkinci el ürünler çok. Bakalım şansımıza.

Cecesor da Siyah mürekkeplerinin yerine orjinal Siyah önerdi :)

Bakalım kiloluk Photoink deneyeceğiz artık çok çok çok baskı aldığımdan orijinal fiyatı duman eder beni

Teşekkürler

• Asaf3370 A kullanıcısına yanıt

Merhaba Sorunuzun dışında L8180 kalın kağıt alım noktası reklamlarında geçiyordu deneme şansınız oldumu 350-500gr karton gibi

Ben Photoink litrelik setlerden alıyorum.Tek bir yazıcıda değil, farklı yazıcılarda toplam 500000 den fazla çıktı alındı. L serisi yazıcıların tek başına bu sayıya ulaşması çok zor. WF serisi yazıcılar daha dayanıklıdır.

• Tşkler ,

WF serisi A3 bakacağız artık WF serileri kenarlıksız baskı yapabiliyormu ?

Yanlış hatırlamıyorsam hayır.

Alternatif olarak L11xxx , L14xxx ve L15xxx serileri de düşünülebilir.

Inkjet yazıcılar | Yazıcılar | Ürünler | Epson Türkiye

Soldaki menüden filtreleme yaparak istediğiniz modele ulaşabilirsiniz.

Örneğin; kenarlıksız yazdıran modellere ulaşmak için ortam işleme ve marjsız baskı adımlarını takip etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 13 Mayıs 2022; 23:46:31 >
  • Teşekkür ederim Sağolun varolun.

• Bende tanklı yazıcı almaya karar verdim ve bu konuda Epson yazıcıların namını duydum. Ama fiyatları aşırı yükselmiş. Muadilinde ki Hp ve Canon yazıcılara göre fiyatları uçmuş. Atıyorum şöyle wifi olsun, renkli olsun ve dublex baskı olsun dediniz mi 5000 Tl yi geçiyor fiyatları. Artık pek alınacak gibi durmuyor bence...

• tatlisevgi T kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız..

1424 TL ödeyip aldım çok gelmişti 900 TL iken alamadığım için.

Şimdi de iyi ki almışım diyorum.

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.