Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Photoink 4x1 litrelik setleri tavsiye ederim. Hem maliyet açısından uygundur hem de sorun çıkarmazlar. Bu mürekkeplerle, farklı model Epson yazıcılarda sorunsuz bir şekilde 500000'den fazla çıktı alınmıştır. Hatta WF-C5790 gibi pahalı bir modelde bile bu mürekkepten kullanıyorum.

• murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekür ederim hemen bakıyorum 🤗🤲🤲🤲🤲

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wurunkatte kullanıcısına yanıt

Ben de photoink kullandım sorun olmadı..sonra forprint markalı kullandım onda da sorun olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Teşekürker bilgi için 🤗

• İyigünler epson 3256 veya brother t520w düşünüyordum bu yazıcılardan kullananlar 1 ay kullanmadığımda mürekkepleri donar mı?

• Merhaba,

Evde kaliteli baskı alabileceğim, yüksek çözünürlüklü, mümkünse 300-350gr kağıda baskı yapabileceğim püskürtmeli yazıcı arıyorum.

Tercihen beyaz boyası olan. Hiç tecrübem yok ve arayış içerisindeyim, bilenlerin desteğine ihtiyacım var, şimdiden teşekkür ederim.

• Deneme için 80g muadili incelikte kuşe kağıda çıktı almayı denedim, yazıcının çekici lastikleri patinaj yapıp kağıdı alamadı ve hataya düştü.

Kuşe kağıda veya benzeri parlak yüzeye yazdırma yapabilen var mı?

• Arkadaşlar ben Epson'un tanklı yazıcısını aldım.

Öğrendim ki; tanklı yazıcıların mürekkebi kuruyormuş. Kurumasın diye belli aralıklarla mürekkebi bitirmek? çıktı almak? gerekiyormuş.

Merak ettiğim şu ki: Ayda 3-5 çıktı almak mürekkebin kurumasını engelliyor mu yoksa tamamen mürekkebi bitirmek mi gerekiyor?

• SaidAbdullah kullanıcısına yanıt
    Ayda 3 4 kez çıktı alıyorum şu ana kadar kuruma yaşamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bende haftada bir çıktı alıyorum yoksa uzun vakitte kuruma yapıyor.

Photoink alın bende çok titiz biriyim tereddütle aldım ofiste kullanıyorum tavsiye ederim orjinal ile foto bassanız dahi %5 %10 kalite farkı vardır oda maximum tıkanma yapmadı yazıcıyı bozmadı 1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim

• aşigo34 A kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim bilgi için :) photoink aldım 500ml set. Ama daha kullanmadım. Kalite problem değil, tıkamasın bozmasın yeter. Sıfırı kaç para olmuş :(

Bende 500ml aldım 1 senedir kullanıyorum, günde 5 10 sayfa ortalama çıktı alıyorum memnunum tıkanma yapmadı

• aşigo34 A kullanıcısına yanıt
    Maşallah darısı başıma :)

Hocam 500 TL olan yerden link koyar mısınız?

Ya ben ak akçe den bakıyorum orijinal olmayanlara mi?

180 TL ye de 4 lu set var anlamadım bu işten.

Ben hiç düzenli çıktı almıyorum. Bir ay yeri geliyor haftada bir iki sonra 2-3 ay hiç almıyorum sorun yaşamadım.

• Dostlar...

Fotoğraf bastırır iken telefondan çektiğimiz fotoğrafları hangi boyuttaki fotoğraf kağıdına basmamiz gerekiyor ki kırpma yapmasın..

Mevcutta 10x15 260 GSM olarak fotoğraf kağıtları var ama illaki kırpma yapıp basıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Hocam 500 TL olan yerden link koyar mısınız?

Ya ben ak akçe den bakıyorum orijinal olmayanlara mi?

180 TL ye de 4 lu set var anlamadım bu işten.

Hocam trendyol felan ben güvenmiyorum orjinalliğine. Akakçe satıcılar arasında en uygun olanları listeliyor. İsimden arattığı için en düşük fiyatlılar çıkıyor.

180tl 4 lü set imkansız. Ne olduğu bilinmiyor. Ben de en azından adı sanı markadı olsun diye, yukarda arkadaşın önerdiği markayı aldım. Orjinal arıyorsan amozandan satıcısı amazon olanı, vatan, mediamarkt, teknosa gibi yerlerden alacaksın. Bitmeyenkartuş da satıyor, orjinaldir diye düşünüyorum. Epson l3151 için epson 103 mürekkepler kullanılıyor. EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

Bende bu vatan falan abartı diye düşünüyorum. Kitleme yapıyorlar orijinal satıyoruz ayağına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Epson EcoTank L3156 ve Epson EcoTank L3256 arasında ne fark var alacağım en son bu 2 ürün arasında kaldım. Tavsiye edebileceğiniz başka üründe olabilir 

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.