Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sormayın ya çok kararsız kaldım karşılaştırdığımda zerre fark göremedim sadece kutudan yazı olan kağıt çıkıyordu o çıkmadı. Kutu vs birebir aynı hologram.

Ama bana kutu içinden poşetli çıkmıştı. Belki onları alıp kutuluyorlardır. N11 kendisi satıyor öyle şeylere girer mi bilemedim.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çocuk 4. Sınıfda belki daha fazla olabilir öneriniz nedir normal kartuşlu ise az gitmezmi kartusda pahalı

Brother 1211 lazer alacaktım renkli olsun dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 21 Ocak 2023; 22:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    Tedarik nasıl yapıyor başka ülkeden mi getiriyor onlar ithalatın bin bir alaveresini biliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubat kullanıcısına yanıt
    Benim çocukta 1e gidiyor öncesinde anaokuluna gidiyordu evde çatır cutur bir şeyler basılıyor.

Hanım sağolsun buluyor internetten aktiviteler çalışma notları onları basıyor.

En az iki albüm dolusu fotoğraf bastık.

Böyle olacaksa tanklı yazıcı çok mantıklı ama 10 sayfayı geçmeyecek çıktı için tanklı yazıcı uygunmudur sizin için biraz hesap etmeniz lazım.

Tanklı yazıcı 2500 TL den aşağı yok .
    Kartuşlu lar daha düşüğe bulunuyor kartuş 180 ile 300 arası değişiyor firmaya göre.
    Az baskı ile kartuş çok idare eder ama bunun ilerisi var İlkokul Orta okul diye düşünür iseniz tanklı almanız tabiki en uygun olanı .

tanklılar en iyisi hocam. o kartuşlular çok uğraştırıyor bilginiz olsun.

ayrıca kartuşlar çok çok pahalı maalesef.

bütçenize uygun tanklı bir model bakmanızı tavsiye ederim nacizane.

dikkat edilmesi gereken bir başka konu ise alacağınız cihaz için piyasada muadil mürekkep / toner /kartuş olup olmaması.

• HP tank 315 de ilave fotokopi ve tarayıcı var diğer secenekde Epson L1210 bunda tarayıcı ve fotokopi yok fakat Epson çok övülüyor ne dersiniz ikiside 2700tl

• murat3807 M kullanıcısına yanıt

hocam copier bond çift taraflı baskıda sorun yaratıyor mu?

hocam bence ilkokul,ortaokul,lise hatta üniversite öğrencileri için 3 ü birarada / hepsibirarada bir cihaz daha mantıklı olur.

tabi bu benim şahsi düşüncem.

diğer mesajımdaki kriterler hala geçerli. hp,epson,brother,canon vb. bunlar iyi markalar. servis ağları da genel olarak geniş. kullanıcı yorumlarına bakılarak kendinize uygun marka model tercihi yapabilirsiniz.

• Haftada 1 çıktı için bile evde yazıcı tutarım. Tanklı, lazer farketmez. Çünkü 1 sınav kağıdı bastırmak için internet kafelerde sıkıntı çekmiştim. Evde yazıcı olunca sıkıntı çekmeden kağıdı bastırıyorsun insanlarla uğraşmak yok.

• Forumda yine epson ile ilgili bir konuda, 2019-2020 yıllarında Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF yazıcının fiyatını 1600 TL olarak yazmışlar, şimdi 20 bin tl olmuş ya şaka gibi.

• Arkadaşlar merhaba.

L6270 modeli hoşuma gitti, ama Canon gx6040 da hoşuma gitti. Kararsız kalıyorum. Epson sanki daha kaliteli basıyor gibi, bir de uzun vadede hangisi daha az can yakar, yorum yapabilen varsa sevinirim.

• devilucifer85 kullanıcısına yanıt

10 yıldır Epson kullanıyorum, Canon g640 aldım, efsane. Boşuna çekmişim epsonun nazını. Atik kutusu bitmez, hata vermez, programları harika, vallahi bilsem canondan şaşmazdm. Murekkepleri ucuz, baski sayisi yüksek.

• Beyler merhaba. L3150 ve L3151 gibi LCD ekransız modellerde, butona basarak WPS yoluyla Wifi bağlantısı yaparken herhangi bir yere PIN girmeden bu bağlantıyı yazıcı/modem aralarında işlemi nasıl sorunsuz şekilde tamamlayabiliyor? Aklıma geldi de, merak ettim. Sanıyorum birbirlerini güvenilir cihaz olarak görüyorlar birkaç dakikalığına. Net bilgisi olan var mı? Teşekkürler.

Edit: Olayı WPS PUSH BUTTON kavramını hatırlamak suretiyle çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Şubat 2023; 1:50:42 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığından net bir şey anlamadım ama modeme mi yazıcıyı tanımlamak istiyorsun?

Ortak kullanım ağı gibi bir şeyler mi yapacaksın?

• rec25 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun güle güle kullanın. 10 yıl dediğinize göre bayağı eski model kullanmışsiniz şimdi ki epsonlar da pek bi sorun yok gibi.

Evet, yazıcıyı modeme kablosuz bağlamak işi ve geçmişte yapmıştım da. Ev ağı yani ortak ağ değil. Lakin aklıma geldi LCD ekran yok L3151'de. Epson yazıcı üzerindeki Wifi butonu ile WPS üzerinden modeme otomatik bağlanıyor. Ama WPS teknolojisinin doğasında PIN girmek gerekiyor. PIN gereksinimini nasıl aşıyor bağlanırken, onu yorumlamaya çalışıyordum. Şu an tam hatırlamıyorum ama modem WPS ayarlarında PIN isteme ayarını kapattığımı da hatırlamıyorum ama otomatik bağlanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Şubat 2023; 1:26:16 >
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    L3151 i 7 ayın 25i 2021 de 1500 TL ye Teknosa dan almıştım.
    Şimdi Trendyol da 5200 TL den satılıyor.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Denediginiz şeyi bende yapmaya çalıştım ama illaki pin istiyor.

Hatta telefon da ki wps ile bağlan seçeneği ile yazıcıya bağlanmayı denedim şimdi gerekli pin kodunu giriniz falan diye uyarı veriyor.

Wi-fi direkt ile de olmuyor yada ben yapamadım.

Bu videoda düzara basınca wps ile bağlanıyor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Şubat 2023; 1:50:54 >
    Ben olayı şimdi hatırladım. Size üstte bahsettiğim olayda yazıcı WPS PUSH BUTTON yoluyla bağlanıyor. Bu durumda haliyle PIN istemiyor. WPS butonu olmayan modemlere kablosuz bağlarken PIN girmek gerekecektir Epson Setup yazılımı üzerinden vs.

Yarın "Wifi Direct" olayını da belki deneme durumum olabilir meraktan. Ben doğrudan modeme bağlamıştım yazıcıyı client olarak, yani Direct modda değildi. Bu arada acaba hem Wifi Direct hem normal Wifi modeme aynı anda bağlanma aktif olabiliyor mu bu yazıcıda? Onu da bilmiyorum.

Edit: Az önce siz yollamadan evvel izledim resmi Epson kanalında aynı videoyu ve oradan yola çıkarak sormuştum zaten :) Push Button olduğu için PIN istemeden kolay bağlantı oluyor. Anladım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Şubat 2023; 1:55:30 >
  • 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.