< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (314. sayfa)
-
-
L800, l805 (4 tane) l810 l850 l7160 l7180, hepsini kullandım.. şu canondaki sorunsuzluğu hiçbirinde görmedim.
Elimde 4 takım 106 orijinal mürekkep var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende önceden çeşitli yazıcılar kullandım. Ama bunların hepsi ev tipi yazıcıydı, çoğunlukla ofiste kullandık. Bir zaman sonra arızalanmaya, hata vermeye sorun çıkarmaya başlıyor, zaten resmi sitelerinde aylık döngüleri 1000 civarı yazıyordu, ünerilen 200 diyordu, hp smart tank 515 için, aklımda kalmış. Şu anda Epson Workforce 7610 var. Şimdilik iyi gidiyor ama tabii daha zorlamadık. Normal döngüde aylık 6 bin kadar çıktı, yoğun dönemlerde aylık 20 bin hatta biraz geçiyor.
Yazıcıya yeni kartuş aldım doldurulabilir. Photoink claire mürekkep aldım her renkten 1'er litre. Kartuşlar çok küçük bu biraz kötü fakat sormak istediğim, kartuşları tamamen doldurduk. Aşağı yukarı 100 sayfa aldık almadık, kendi ekranından mürekkep seviyesi kontrolü yaptığımızda %60 civarı gözüküyor. Acaba bu resetlenen çiplerden kaynaklanan bug gibi birşey mi?
-
Herkese selam. Eşim polokart basmak için yazıcı istedi ama internetten araştırdığım kadarı ile bu polokartlar 350 gr mat kağıda basılıyormuş. Acaba bu tip bir baskı yapabilen bir model var mı? Veya bu polokart çıktılarını nasıl alabilirim?
-
İlla 350gr olacak diye bir şey yok. İnternet'ten 10x15 300gr kuşe alın. Polakart basacaginiz resimleri kare hale getirin. Kenarliksiz yazmayı kapatın. 10x15 karta ortalı şekilde fotoları kare olarak basın. Üst kenarı kenarlıklarin boşluğu kadar boşluk bırakıp kesin. Alın size polakart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
epson yazıcı kraft doypack baskı yaparmı ? yaparsa hangi modeller uygundur ?
-
fotoğrafçıyım günde 100 tane a4 a5 basıyorum. L805 kullanıyorum 6lı muadil mürekkeplerle ortalama kaç tane a4 fotoğraf çıktısı alırım acaba? günlük değiştirmem sorun olur mu?
a3 yazıcıda almam lazım l8180 in atık kutusu hem pahalı hemde çabuk doluyor diyorlar. l1800 alacaktım onunda fiyatı l8180 le aynı neredeyse. L8180 çok daha iyiyken bu fiyatıda veresim gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 17 Mart 2023; 12:22:12 > -
epson l 382 ped resetlene programını bulamıyorum arkadaşlar olanlar virüslü indirmiyor yardımcı olacak var mı teşekkürler
-
Arkadaşlar aklımda 3 yazıcı var hangisini alıcam kararsız kaldım. Bana fikir verirseniz çok sevinirim eşim öğretmen lazım oluyor ekstra olarak fotoğrafta basabilmek istiyorum.
Hp Smart Tank 515
Canon G3420
Epson L3250
-
epson l 382 ped resetlene programını bulamıyorum arkadaşlar
-
bende canon ip4850 var fakat orijinal kartuşu artık bulamıyorum. muadil mürekkep aldığımda fotoğraf baskıları 15 güne solup gidiyor. var mı buna bir çözüm ?
-
l 805 kaç a4 basabiliyor
-
Merhaba, orijinal kartuş ile baz edemezsiniz. Ben size 1 ser mürekkep 1 de fotoğraf kağıdı yollayayım sorarsa gönderdiğiniz parayı geri yollarım
varmı bi internet sitesi falan ?
-
-
valla çok makbule geçer . mürekkepten bi örnek alıp kullanayım yazıcı öyle yatıyor .
-
Örnek dediğinizi anlamadım, baslangicta 1 set mi demek istiyorsunuz?
Ama önce şu var. Mürekkebi içinden çekmeniz lazım. Zoru yok aslında. Zaten canonlar kafadan kartuşlu olduğu için çok az mürekkep var kartuslarda. Sizde sonradan tank eklenmiş durumdadır muhtemelen. Tankı boşaltın. Kartuslardaki mürekkebi de güçlü temizlik yaparak bitirin. Daha sonra tankı benim gonderecegim murekkeple dolduracaksinjz. enjektörle kafaya kadar çekeceksiniz yani eski mürekkebi yeniyle değiştirmiş olacaksınız . Zoru yok görüntülü de görüşürüz. Ben 1 senedir kullanıyorum solma sararma vs olmadı
benimki tanklı değil. dolan kartuşlu model . pixma ip 4850
şöyle birşey https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/canon-pgi-525-cli-526-bk-c-m-y-5-renk-uyumlu
şu tip de dolum şişeleri var
www.bitmeyenkartus.com.tr% 100 Uyumlu ! Canon PGI 525 - CLI 526 C M Y BK (5 Renk) UYUMLU Dolan Kartuş Seti - DOLU - (OTO RESET ÇİPLİ - ip4850/ ip4950/ ix6550/ mg5150/ mg5320/ mg6220/ mg8170/ mx715/ mx895https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/canon-pgi-525-cli-526-c-m-y-bk-5-renk-uyusizde ki nasıl birşey? gerçi . bende doldurma şişeleri duruyor çalkalayıp temizlendi mi kullanılır.
-
Ben onu ix6850 okumuşum hocam.. 4850 için Bi bakayım müsaade edin
estağfurullah müsade sizin .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X