İnternet Olmasa da Olur - En Ucuz Hat
Selamlar, sadece numaramı taşıyıp hattın aktif kalmasını istiyorum. Faturalı veya faturasız bir seçenek de olabilir. Whatsapp in aktif kalması önemli sadece.
Alabileceğim en uygun hat nedir?
FTTH Altyapıda Kablonet
Selamlar,
Şu an Superonline 1000 mbit kullanıyorum ama özellikle akşam saatlerinde sosyal medyada imajlar vs çok geç açılıyor. Hızımı kontrol ettiğimde her şey normal gibi gözükse de nedenini anlayamadığım bir yavaşlık oluyor. Bu nedenle Superonline'ı bırakmak istiyorum. Acaba Turk Telekom altyapısı ile bana 1000 mbit veriyor mu Uydunet?
- Ping değerleri nasıl?
- Onun dışında ilk 1-2 hafta deneyip iptal etme gibi bir seçenek olur mu?
FTTH Altyapıda Superonline mı Turk Telekom mu?
Selamlar,
Evimizde hem Superonline hem de Turk Telekom altyapısı var. Şu an Superonline 1000 mbit kullanıyorum ama özellikle akşam saatlerinde sosyal medyada imajlar vs çok geç açılıyor. Hızımı kontrol ettiğimde her şey normal gibi gözükse de nedenini anlayamadığım bir yavaşlık oluyor. Bu nedenle Superonline'ı bırakıp Turk Telekom'a geçmek istiyorum ama bu sorunum çözülecek mi emin değilim.
- Ping değerleri bu iki şirket arasında nasıl?
- Onun dışında ilk 1-2 hafta deneyip iptal etme gibi bir seçenek olur mu Turk Telekom tarafında?
OpenWRT ve Alternatif Router
Arkadaşlar OpenWRT kurabileceğim bir router önerisi var mı?
Fiber Altyapısı Olan Binaya Geçince Tahhütümü Bozabilir miyim?
Herkese selam, şu an oturduğum yerde docsis altyapısı ile 100mbit internet kullanıyorum. Adres değişikliği yapacağım. Yeni binada fiber altyapı varmış. Superonline fiber kullanmak istiyorum. Turksat aboneliğimin taahhütünü bozabiliyor muyum yoksa fiber altyapı üzerinden kullanmak zorunda mıyım?
Evde Polokart ve Fotoğraf Yazdırmak
Arkadaşlar selam, bu iş için kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz bir yazıcı var mı?
Canon Pixma G540 almak istiyorum: https://www.canon.com.tr/printers/pixma-g540//
Polokart için 350 gr kağıt kullanılıyormuş sanırım. 350 gr bandında kağıtlara bu yazıcı yazabilir mi veya alternatif ne olmalı?
Yanımda Kaç Telefon Getirebilirim?
Selamlar, yurtdışına çıkacağım. Gelirken iPhone alıp getirmek istiyorum. Maksimum kaç tane telefon getirebilirim? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Tanesi 2,12 TL
159 TL
Kablonet Sınırsız 100 Mbit
|
Yatak Odasındaki Askılık Işılklandırması
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 588
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 11.048 (Bu ay: 910)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 215 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware