Selamlar, sadece numaramı taşıyıp hattın aktif kalmasını istiyorum. Faturalı veya faturasız bir seçenek de olabilir. Whatsapp in aktif kalması önemli sadece. Alabileceğim en uygun hat nedir? |
Bildirim
Selamlar, sadece numaramı taşıyıp hattın aktif kalmasını istiyorum. Faturalı veya faturasız bir seçenek de olabilir. Whatsapp in aktif kalması önemli sadece. Alabileceğim en uygun hat nedir? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 15 Kasım 2024; 0:39:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazı aylarda neden 10 kuruş fazla tkü kesmişler sebep ne acaba hiç sordunuz mu milyonlarca kişiden böyle 10 kuruş kestiklerini düşününce bu işin sonu nereye varır Düzeltme: 14.94 yerine düz 14.90 kesmişler sonra aradaki kusüratı yuvarlayıp 15 kesmişler bugüne kadar hiç faturalı hat kullanmadığım için biraz yabancıyım konuya bizim ön ödemeli de her ay 14.94 kesiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 15 Kasım 2024; 11:36:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ücret 14,94 TL Küsuratını 15 TL ye tamamlayarak kesmişler . |
Sonrdan farkına vardım mesajımı editledim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Rahata geçip paketsiz kullan. Sadece her ay 15TL (sene başı 22TL civarına zam yiyecek) telsiz vergisini fatura olarak ödersin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şuan netgsm, sıfır no satıyor ama sinyal durumlarından dolayı alsan da kullanamazsın. bimcell no ları da sıfır ise ona bakabilirsiniz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |