Şimdi Ara

İnternet Olmasa da Olur - En Ucuz Hat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, sadece numaramı taşıyıp hattın aktif kalmasını istiyorum. Faturalı veya faturasız bir seçenek de olabilir. Whatsapp in aktif kalması önemli sadece.

Alabileceğim en uygun hat nedir?

• pttcell cazip 1gb tarifesi - faturalı - pttcell
    PTTCell Cazip 1GB Tarifesi - Faturalı - PTTCell
    https://pttcell.com.tr/pttcelli-olmak-isteyenler/faturali-teklifler/pttcell-cazip-1-gb-tarifesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Netgsm şu an geçişler açık değil, olsaydı 43 liraydı sanırım en düşük tarife. Bence en iyi bimcell, paketsiz kullanım. 6 ayda yükleme yapılmazsa hat aramalara kapatılır, dışarıdan aranabilir. 9 ay yükleme yapılmazsa hat iptal edilir. Zaten aylık telsiz ücreti 15 lira, yılbaşından sonra 21 lira. 6-7 ayda bir yükleme yaparak hat aktif kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcelle gidiyorsun, rahat tarifelerin en ucuzunu tekrarsız olacak şekilde alıyorsun. 1 ay o paketin ücretini ödeyip kullanıyorsun, tekrarsız olduğu için sonraki ay yenilenmiyor boş paket ve 0 TL oluyor. sadece TKÜ ücreti çıkıyor. otomatik ödemeye verip onu da unutuyorsun.

Bu benim rahat hatlardan biri. sadece TKÜ veriyorum.
    İnternet Olmasa da Olur - En Ucuz Hat

sanırım numara taşımaya en ucuz rahat paket bu 280 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 15 Kasım 2024; 0:39:37 >

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Bazı aylarda neden 10 kuruş fazla tkü kesmişler sebep ne acaba hiç sordunuz mu milyonlarca kişiden böyle 10 kuruş kestiklerini düşününce bu işin sonu nereye varır

Düzeltme: 14.94 yerine düz 14.90 kesmişler sonra aradaki kusüratı yuvarlayıp 15 kesmişler bugüne kadar hiç faturalı hat kullanmadığım için biraz yabancıyım konuya bizim ön ödemeli de her ay 14.94 kesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 15 Kasım 2024; 11:36:15 >
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Ücret 14,94 TL

Küsuratını 15 TL ye tamamlayarak kesmişler .

• Sonrdan farkına vardım mesajımı editledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell Rahata geçip paketsiz kullan. Sadece her ay 15TL (sene başı 22TL civarına zam yiyecek) telsiz vergisini fatura olarak ödersin.

• şuan netgsm, sıfır no satıyor ama sinyal durumlarından dolayı alsan da kullanamazsın. bimcell no ları da sıfır ise ona bakabilirsiniz.

• Bimcell. Hiç uğraşma başka

• Watsapp aktif kalması için(ileti alman için)
    İnternet olması gerek deil mi yahu

• ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt
    Wifi den bağlıdır telefon yada pc de açıktır hat.
    Benim yedek hattın WhatsApp açık ama hatta ne tl var ne paket. 5 ayda bir başka yere taşıyorum o kadar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.