Şimdi Ara

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.216
Cevap
74
Favori
288.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

serdar , aşağıdaki testleri yapabilir misin convergence problemi için...

http://cl.ly/LaXy
    http://cl.ly/LaTu
    http://cl.ly/Laeo

Tolga sende yapmışsındır ama soru havada kalmasın takip eden arkadaşlar için,

Epson Türkiyeden gelen bilgide evet böyle bir sorun yurt dışında bir parti üretiminde belirli bir seri numarası ile başlayanlarda olmuş ama Türkiyeye gönderimi yapılan
    cihazlar bu seri/partiye girmiyormuş merak edenler için paylaşayım istedim.

• evet bende yaptım... bir sıkıntı yok..

perde konusuna gelince çok fazla test imkanım olmadığı için sizi takip edeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 18 Aralık 2012; 17:00:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

Kiskandim sizi acikcasi benim merak ettigim 8100 ile 9000 arasinda bariz gozle gorulur fark varmi hangisi daha iyi goruntu veriyor aceba

8100 ün görüntü anlamında 9100 le arasında bariz bir fark olmadığı sonucu ile hareket edersek 9000-9100 testini 8100-9000 içinde yorumlayabilirsiniz.

Aslında aklimda hep 6000 vardı fakat şimdi 9000 veya 8100 diyorum 8100 yeni olduğu icin biraz daha ağır basıyor

DH in zararları

Aslinda zarari yok tamamen keyif meselesi birde fikir oluyor kullanici yorumlari bence boyle gayet iyi

• DH zararı (!) olmazmı? Olur tabiki, hiç aklımda olmayan projeksiyon fikri kıymetli Serdar bey, Ali Bey ve diğer projeksiyon kullanıcılarının tecrübelerini bizlere aktarması sonucu, yayılmış olan virüs sayesinde banada bulaştı. İyiki bulaşmış, çok memnunum. Hatta uzun saat ömrü olan (20000/30000 saat) bir projeksiyon daha alıp oturma odasına koyma düşüncem var. Alıştık büyük ekrana, artık tvler kesmiyor. En uygun hangi projeksiyon olabilir oturma odası için acaba?
  • oturma odasına projeksiyon yerine bulabilirseniz pioneer kuro 60" ya da 50" tavsiye ederim, sınıfının referans serileridir...

ya da imkanınız varsa yeni seri si pioneer elite !

http://elitelcdtv.com/elite-lcd-hdtv-overview/

tv.bestcovery.com
    Bestcovery | Expert Reviews & Rankings
    http://tv.bestcovery.com/sharp-elite-pro-60x5fd-led-lcd-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 19 Aralık 2012; 15:00:35 >

• quote:

oturma odasına projeksiyon yerine bulabilirseniz pioneer kuro 60" ya da 50" tavsiye ederim, sınıfının referans serileridir...

ya da imkanınız varsa yeni seri si pioneer elite !

http://elitelcdtv.com/elite-lcd-hdtv-overview/

http://tv.bestcovery.com/sharp-elite-pro-60x5fd-led-lcd-tv

Bu seriler icin konusmak fazlasi ile erken, Pioneer kuro pnael ismini avantaja donusturmek isteyen Japonlarin yeni bir atagi diye bakmak gerekir !

Sonucta Panasonic GT-VT yeni serilerinde zaten Pioneer infinite pro balck paneli kullaniyor sonuclari ortada, yenilen birsey yok evet cihazlar cok ust kalitede ama yenilik dersek, 2015 senesinden oncesi imkansiz gorunuyor !

Japonlarin aslinda, Avrupada Samsung ve LG'ye yenilmelerinin ibaresi yeni seriler oldu, hatta is oyle hale geldiki Japonlar yeni kasa tvleri Kore imajina sahipler, yani Kore baskisi Japonlari bitirme noktasina getirdi !

Elite serisinde bahsedilen RGB-Y 3 dogal renke sarı eklenmeside yine Korelilerin cok onceden gelistirdleri bir teknoloji !

Hatta LG isi dahada ileri goturdu, diger renklerde alamadiklari ust duzey renk kalibrasyonunu RGB-W olarak gelistirdi, suan sonuclar ise oldukca iddiali !

Elite serisindeki cihaz LG modellerine gore bir hayli sonuk kaliyor, kisaca sunu demek lazim !

Japonlar icin 2013 Mart ayi donum noktasi olacak, Panasonic Plasma uretimini sonlandirma asamasina gelebilir, Sony icin ayni seyler gecerli, Mart ayinde netlesir durum !

Japon devi Mitsubushi efsane Laser tvlerinin uretimini sonlandirdi, kisaca Japonya icin hersey dahada zorlasiyor !

Tek gercek ise Samsung ve LG her gecen gun giderek dahada buyumeleridir, Cin ayni sekilde 2013 senesinde Philps markasi ile urettigi cihazlarda pazar payi icin cekisirler ama Japonlar icin artik Avrupa pazari cok zor gorunuyor !

Projeksiyon cihazlari icinde gecerli ayni durum, Kore firmalari zaten guclu olduklari teknolojide yeni serileri ile Japon firmlarini coktan zorlmaya basladilar hatta LG ve Samsung yeni projeksiyonlarini simdiden Amerikada begeni topluyor !

Ozellikle mini cihazlari inanilmaz, fiyat olarak dahada inanilmaz Samsung 220 dolarlik mini projeksiyon hemde HDMI girisli Amerikada inanilmaz cirolara ulastilar !

Tabiki Turkiyede sadece hayal ucuz projeksiyon, Avrupanin 2misli fiyata satiliyor Turkiyede projeksiyon cihazlari !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 18 Aralık 2012; 17:52:38 >

• sayın andy1 hangi tarz projeksiyon cihazlarından bahsediyorsunuz anlamadım ama hiçbir avrupa/amerika teknoloji forumlarında samsung lg projeksiyon cihazlarının esamesi bile okunmuyor, iyi akşamlar.

not: tabi benim kastettiğim home cinema proj. cihazlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 19 Aralık 2012; 18:12:16 >
  • Arkadaslar 6100w aldim bir turlu kablosuz olmadi... Kablosuz iletisim kuramiyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

....
    Tabiki Turkiyede sadece hayal ucuz projeksiyon, Avrupanin 2misli fiyata satiliyor Turkiyede projeksiyon cihazlari !

genellememek lazım sn. @andy1 örneğin Epsonun tw9000 modeli avrupadan daha düşük fiyatlara satıldı Türkiyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraBöcü

Arkadaslar 6100w aldim bir turlu kablosuz olmadi... Kablosuz iletisim kuramiyor...

Kaynak nedir ,kaynağın HDMI Out dan trnasmitterın HDMI 1 Inputuna mı giriş yaptınız, Projeksiyonla transmitter arasında ki mesafe ne kadar ?
    Menüden WirelessHD Açık olarak ayarlı mı? Transmitter ile kaynak arasında ki kablo problemli olabilir,başka kablo denediniz mi?
  • yaw sallamacı Andy yazdıkların yine külliyen YALAN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 19 Aralık 2012; 21:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

yaw sallamacı Andy yazdıkların yine külliyen YALAN!!

Albani hoca özel mesajınız kapalı sanırım mesajınıza cevap veremedim hak veriyorum size, bunun haricinde başka bir sorum olacak size, projeksiyon seçecek olsanız 3lcd mi yoksa lcos mu tercihiniz olur bir de sizce bu aletlere profesyonel isf kalibrasyon şart mıdır sevgiler
  • @AstraMastra cevap icin tesekkurler bir turlu sorunu cozemedim. Yarin Tuncay bey'e tekrar gidecegim. Toparladim makinayi kutularina. Saatlerce ugrastim olmadi. Bir turlu gormuyor. Moralim baya bir bozuldu. Yapacak birsey yok. Yorgunluk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba sizlerin sayesinde kanımdaki virüs aktiflesci ve kendimi projeksiyon bölümünde buldum.sizlere açık ve net sormak istediğim tek bir sorum var.düşündüğüm model 6000w.bu cihazlar gerçekten led ve plazma tvlerdeki netliği yakalıyor mu.kullanim amacim bluray ve maçlar olacak.içtenlikle cevap vermeniz çok onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia1979 -- 19 Aralık 2012; 22:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu Yunanistan'da kriz yok mu adamlar 9100w yi epey ucuza satıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraBöcü

@AstraMastra cevap icin tesekkurler bir turlu sorunu cozemedim. Yarin Tuncay bey'e tekrar gidecegim. Toparladim makinayi kutularina. Saatlerce ugrastim olmadi. Bir turlu gormuyor. Moralim baya bir bozuldu. Yapacak birsey yok. Yorgunluk...

ok bozmayın moralinizi Tuncaya gidecekseniz bir şekilde çözer/çözülür zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

yaw sallamacı Andy yazdıkların yine külliyen YALAN!!

Az kaldi philpsler ben patlattim, son 15 tane kaldi, stoklar bitiyor, diyen vatandas :)

Hala akillanmamissin.
  • kablosuz vericinin altında reset düğmesi var ona bir süre basılı tutun, sonrasında bağlantı kuracaktır.

ilk bağlantıdan önce bunu yapmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Yahu bu Yunanistan'da kriz yok mu adamlar 9100w yi epey ucuza satıyorlar

http://www.skroutz.gr/s/2566616/Epson-EH-TW9100.html

Olayin Turkiyedeki yonu farkli, Yunanistanda kriz var ama tekelcilik yok, her isteyen istedigine gore urun alabiliyor, yani azda olsa ticaret devam ediyor !

Yunanistan Krizi bitti zaten Mart ayinda normala donerler !

Turkiyede zor, bundan sonra ucuza urun alamaniz imkansiz, Devlet mudahale etmesse tabiki, ciddi olarak bazi firmalar piyasalarda fiyat belirlemisler !

Biraz arastirirsan %99 urun satan magazalardaki tum urunlerde nerdeyse ayni fiyatlari gorursun !

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

Arkadaslar merhaba sizlerin sayesinde kanımdaki virüs aktiflesci ve kendimi projeksiyon bölümünde buldum.sizlere açık ve net sormak istediğim tek bir sorum var.düşündüğüm model 6000w.bu cihazlar gerçekten led ve plazma tvlerdeki netliği yakalıyor mu.kullanim amacim bluray ve maçlar olacak.içtenlikle cevap vermeniz çok onemli.

Bluray seyredecekseniz, seyredeceğiniz filmin görüntü aktarımıda iyiyse, iyi de bir perde alırsanız, tüm içtenliğimle söylüyorum bu güne kadar projeksiyon almadığınıza pişman olursunuz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.