< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (311. sayfa)

-
-
4-4,5m mesafeden kullanılacak. w01 full hd değil diye biliyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözünürlük dışında diğer özellikler dedim zaten hocam lümen,ayar,boyutlar, atım oranı v.s.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bahsettiğiniz sorun sebebiyle fh01 cihazı almaktan vazgeçtim. sanırım DLP olan px704hd modeli alacağım. px701-4k'ya vereceğim +10k farka değer mi emin değilim
Eğer tek fark 4k ise ben vermezdim 4k konsolunuz vs varsa o ayrı tabi ki o zaman düşünülebilir.
fh01 mi px704hd mi px701-k mı derken optoma eh401 aldım. full hd ancak 4k ve hdr destekli, hdmi 2.0 mevcut. 8.4ms input lag ve oyun modu bulunuyor. segmentinin fiyat performansı en yüksek ürünü olduğunu düşünüyorum. 4k'ya geçildiğinde fiyat px701 ile 35bin₺'den başlıyor. arasında yaklaşıl 11bin₺ fark var. 4-4,5metreden izlenecek ve ilk projeksiyon deneyimi olacağından farketmeyeceğini düşündüm. piyasada yeni sayılabilinecek bir cihaz. yerli ve yabancı tek inceleme ve video bulamadım cihaz hakkında.
Hayırlı olsun şimdiden kağıt üstünde güzel bir cihaza benziyor, kısa mesafe atım gerekmiyorsa bence fiyatına göre güzel bir cihaz gelince değerlendirmenizi bekleriz fikir edinmiş oluruz bizler de.
teşekkür ederim değerlendirme paylaşırım. 4k görüntüde sinyal yok hatası vermiyor görüntüyü 1080'e çevirip yansıtıyor. native 1080 -> pixel shift 4k -> native 4k cihazlar içinde ilk ikisinin arasında bir katerigoride. 4kyı 1080'e çevirdiğinde doğrudan alınan 1080 içerikten bir tık daha kaliteli olabilir diye düşünüyorum. hdr de diğer artısı. px701 kategorisindeki modeli uhd35x o da 39bin₺
Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce hepsiburada üzerinden epson co-fh01 projeksiyon cihazı satın aldım. Daha önce herhangi bir projeksiyon cihazı tecrübem olmadığı için kıyas yapamıyorum fakat cihaz ciddi çok ısınıyor. Evdeki kaloriferden daha sıcak olduğunu söyleyebilirim. Bu durum normal midir? Ayrıca epsonun kendi sayfasından garanti durumu sorgulanabiliyormuş bunu bugün farkettim ve sonuç cihazın garantisi 28/10/2024 tarihinde başlamış. Cihazı aldığımda eco ve normal modlarda izlenme sürelerine bakmıştım ayarlarından ve 0 görünüyordu ama bu garanti durumu kafamı çok karıştırdı. Sizce iade etmeli miyim cihazı? Şuan fiyatı bir tık daha yüksek olduğu için tam karar veremedim.
Selam, maalesef bildiğim bütün cihazların(neredeyse her marka/model) menüleri üzerinden kullanımı sıfırlayabiliyorsunuz, siz cihazı bir kaç gün önce aldım dediniz( yani şubat 2025) ,muhtemelen ısınma sorunu nedeniyle ,daha önceden alındığı yere iade edilmiş ürün, tekrardan paketlenip ,tarafınıza satılmış
Ayrıca şunu sormak isterim ,siz alınca ,garanti belgesi yok muydu?
Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ,ben Viewsonic px701-4k kullandığım için, Epson FH01 ne kadar ısındığı bilemem, (lambalı projeksiyonlar az-çok ısınır)
-
Merhaba, öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Onaylı bir garanti belgesi çıkmadı içerisinden sadece garantiyle ilgili dikkat edilecek hususlar tarzı bir belge vardı farklı dillerde yazılmış. Biraz ısınmasını bekliyorum elbette ama bu haliyle kaloriferin en yüksek ayarındaki haliyle denk oluyor sadece bir kaç dakikalık kullanımda. Muhtemelen dediğiniz gibi bu sorundan ötürü iade edilmiş bir cihaz, en iyisi ben de iade edeyim.
Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah sorunsuz iade edersiniz.
-
Aşağıdaki mesajımda fh02 değerlendirmesi yaptım fh01 de aynı cihaz bakabilirsiniz,3000 lümen bir cihaz doğal olarak ciddi ısınıyor bu normal,izmirden'in dediği gibi çoğu cihazda lamba sıfırlama olayı var ama fh01-02 de yok sebebi de lambanın değişmiyor olması bu yüzden sıfırlama koymamışlar ama sanırım cihaz 10 saat 10 saat şeklinde atıyordu galiba ölçümde o yüzden dediğiniz gibi bir ihtimalle 2-3 saat kullanılıp iade edilmiş de olabilir onu bilemiyorum
Anladım hocam teşekkür ederim. Hepsiburadaya değişim için talep oluşturmuştum oradan olumlu bir dönüş gelirse değiştiririm. Olumsuz olursa da hiç uğraşmayayım o zaman. Ben en çok sıcaklık olayına takılmıştım normalinin nasıl olduğunu da bilmediğim için. Siz fazla ısınması normal deyince biraz içim rahatladı açıkçası :)
Arkadaşlar merhaba tekrardan; hepsiburada değişim talebimi onayladı ve dün yeni cihaz ulaştı. Bu cihaz öncekine göre daha az ısınıyor muhtemelen önceki cihazda bir problem vardı. Önceki cihazda cihazın tüm bölümleri aşırı ısınıyordu (neredeyse el değmeyecek şekilde) bunda ise sadece fan bölümünde yüksek sıcaklık hissediliyor, cihazın üstünde arkasında veya yanlarında el değmeyecek kadar bir sıcaklık oluşmuyor.
Ürünün garantisini ise epsonun sayfasından sorguladığımda ilginç bir şekilde yine 28/10/2024 tarihinde garantisi başlamış görünüyor. Daha sonra seri numaralarını biraz değiştirerek farklı sorgulamalar yaptım onlarda da aynı şekilde 28/10/2024 tarihi vardı. Muhtemelen cihazların ithal edildiği tarihte garantiyi başlatmışlar. Epson yetkili servisi olan Tecpro Bilgi Teknolojilerinin web sitesi üzerinden kontrol ettiğimde ise garantinin aralık ayında başladığı görülüyor ve yine benzer seri numarasına sahip cihazlarda da durum aynı. Durum böyle olunca ben de artık uğraşmaktan vazgeçtim eğer bir problem yaşarsam fatura ile birlikte başvurduğumda garanti süresi ile ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bir de hepsiburada üzerinden almayı düşünen arkadaşlar için yazmış olayım; bana ilk gelen ürünün kolisi normal koli bandının yanı sıra hepsiburadanın renkli bantları ile de paketlenmişti ve bu çok büyük ihtimalle iade edilmiş bir ürün olduğu için bu şekilde yapılmıştı. Yeni gelen ürünün paketinde ise hiçbir ekstra bant yoktu sadece tek şerit koli bandıyla üzerinden geçmişlerdi. Eğer aldığınız ürün renkli hepsiburada bandıyla paketlenmişse daha önce iade edilmiş bir ürün almış olabilirsiniz ve bu durumda cihazı iyice incelemenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba burası epson başlığı fakat bilen var mı:
Benq W1090 modeli için yedek lamba en uygun nasıl temin edilir?
Lamba tipi W1070, 1070+ il e aynıymış
-
Bursa Projeksiyon Tamiri Notebook Laptop Tamiri
0555 888 55 16bursa projeksiyon tamiri notebook laptop tamiri · ressam şefik bursalı caddesi no 13 nurhan iş merkezi k.5 d.7, 16010 osmangazi̇/bursa
Bursa Projeksiyon Tamiri Notebook Laptop Tamiri · Ressam Şefik Bursalı Caddesi No 13 Nurhan iş merkezi K.5 D.7, 16010 Osmangazi̇/Bursahttps://www.google.com/maps/place/Bursa+Projeksiyon+Tamiri+Notebook+Laptop+Tamiri,+Ressam+%C5%9Eefik+Bursal%C4%B1+Caddesi+No+13+Nurhan+i%C5%9F+merkezi+K.5+D.7,+16010+Osmangazi%CC%87%2FBursa/data=!4m2!3m1!1s0x14ca3d77b03c1dd7:0x80fc8e2ed320bb32?utm_source=mstt_1&entry=gps&g_ep=CAESBjExLjkuNBgAIP___________wEqCSw5NDI0MjU5OEICVFI%3D
Burayla bir görüşün hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Epson EB-X18 projeksiyon hala alınır mı acaba? TV Stick bağlayıp izlemek istiyorum, şu anlık pahalı bir ürün aramıyorum. 3.500 TL'ye 1000 Saat lamba kullanım ömrü yapılmış bir cihaz alacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X