Şimdi Ara

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.216
Cevap
74
Favori
288.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

İyi bir perde istiyorsanız ve yurt dışından da alacaksanız adres: Screen Innovations - özellikle black diamond serisi.

Bunun üzerine daha iyi perde yapan firma yok sanırım . Fiyatlarını bilmiyorum, eğer uygunsa denenebilir. Yurt dışından alma imkanı olanlar için iyi bir tercih.

Bahsettiğiniz perdeyi yurt dışından almaya gerek yok Türkiye de yetkili distrübütörü var, 113inch 16:9 perdenin fiyatı 4200 dolar Ha tabi salonda ışıklar altında gayet tv gibi izlenir bu perdeyle o derece kaliteli ve özel üretim bunun gibi bir de dnp supernova, stewart filmscreen ve dalite high power var

4200$ mı. Söylemez olaydım . Neyden yapmışlar ya bu perdeyi. ben hani 2000$ felandır diyordum max. hiç araştırmamıştım. Türkiyedeki distrübütörü kim acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

İyi bir perde istiyorsanız ve yurt dışından da alacaksanız adres: Screen Innovations - özellikle black diamond serisi.

Bunun üzerine daha iyi perde yapan firma yok sanırım . Fiyatlarını bilmiyorum, eğer uygunsa denenebilir. Yurt dışından alma imkanı olanlar için iyi bir tercih.

Bahsettiğiniz perdeyi yurt dışından almaya gerek yok Türkiye de yetkili distrübütörü var, 113inch 16:9 perdenin fiyatı 4200 dolar Ha tabi salonda ışıklar altında gayet tv gibi izlenir bu perdeyle o derece kaliteli ve özel üretim bunun gibi bir de dnp supernova, stewart filmscreen ve dalite high power var

@cemo62, öncelikle biz specta kullanıyoruz diye tabii ki en iyisi herkes bunu alsın kullansın demiyoruz,Ali ile benim f/p oranı yüksek bulduğumuz bir üründü,söylediğin gibi dünya markası değil ve bilinirliği yok,fason üretim ,
    daha pahalı ürünlerde test ettik ama görüntü farkı için o kadar fiyat farkına değmeyecek ürünlerdi.

Yukarıda saydığın markalar arasında Dnp Supernova yı TR de ilk test eden kişileriz TR distribütörü Asel Grupdur,gelir gelmez sunuma gitmiştik ,ürün stoklarında ilk defa girdiği için onlarda tam ürünü tanımıyorlardı,
    acemilikten olsa gerek açıkçası biraz sunum yetersizdi ,videolarda ki performansı sunumda alamadık,ama ürün teknolojik olarak çok farklı,Samsung panellerin önünde yer alan 7 katmanlı bir yapıdan oluşuyor,ebatları
    standart en büyük 120" vardı fakat rakama göre beklediğim performansı görememiştim yada biz beklentimizi yüksek tuttuk bilmiyorum.

Bu arada Epson TR distribütörü TecPro Amerikan menşeeili Elite Screen markasının distribütörlüğünü almış duyduğum kadarı ile ve bayiiler vasıtası ile piyasaya girecek ,bence piyasada güzel bir alternatif olacaktır
    duyumum doğruysa yakın zamanda göreceğiz ,ürün çeşidi bol olacak aynı zamanda

elitescreens.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://elitescreens.com/index.php

• Serdar bey eğer gerçekleşirse güzel bir gelişme, elite screenin hatırı sayılır bir yeri var amerikada, üretimlerini uzak doğuda yaptıgı için amerikan milliyetçileri tarafından çok sevilmese de f/p ürünü perdeleri oldugunu okumuştum. Eğer tr piyasasına girerse spectayi değil bunu alırım. Sözlerim yanlış anlaşıldı sanırım ben specta için kötüdür demedim zaten hiç test etme imkanim olmadı spectayi, hatta ali ve serdar beyler beğendiyse ben de beğenirim yazmıştım sadece aktivizyondan başka hiçbir yerde -dünyanın herhangi bir noktasında- dahi satılmaması endişe yarattı velhasıl sizlerin yani son kullanıcının yorumları bizler için doğru ve yeterlidir iyi geceler.

Cem
  • Bugün perdenin ödemesini yaptım fakat perdenin kutusu 3.70m civarındaydı arabaya sığdırma imkanı olmadığı için, c.tesi günü getirecekler, hevesim kursağımda kaldı
  • quote:

.... Sözlerim yanlış anlaşıldı sanırım ben specta için kötüdür demedim zaten hiç test etme imkanim olmadı spectayi, hatta ali ve serdar beyler beğendiyse ben de beğenirim yazmıştım sadece aktivizyondan başka hiçbir yerde -dünyanın herhangi bir noktasında- dahi satılmaması endişe yarattı velhasıl sizlerin yani son kullanıcının yorumları bizler için doğru ve yeterlidir iyi geceler.

Cem

yok yanlış anlamadım zaten, benim derdim biz yanlış anlaşılmayalım asıl ,aktivizyonu ne tanırım ne bilirim bizde internetten bulduk gittik aldık,iki gün sonra biri alır beğenmez bu mu kardeşim bize aldırdığınız perde der çıkar işin içinden ,tadımız kaçar,o nedenle bizimki sadece kişisel görüş,sonuçta görsel bir beğeni hobisinden bahsediyoruz,
    herkese tavsiyem görmeden ,test etmeden bir şey almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: furai

Bugün perdenin ödemesini yaptım fakat perdenin kutusu 3.70m civarındaydı arabaya sığdırma imkanı olmadığı için, c.tesi günü getirecekler, hevesim kursağımda kaldı

bir şeyi ne kadar çok istersen hep bir şey çıkar,neyse geç olsun güç olmasın derler.
  • Gecen hafta almis oldugum epson tw6100w'de 3d alt alta seceneginde sorun yasiyordum. Neyse ki wd live player'da goruntu ozelliklerini ayarlayinca duzeldi. Dunyanin merkezine seyehat filmine biraz baktim. Inanilmaz bir 3dsi var. Baslangictaki animasyon bocegin antenleri odanin icindeydi resmen:)) Yanliz projeksiyon cihazinda 3d seyretmek farkli birsey. Lcd veya led hikaye...
    Herkez bir defa denemeli... Bunu 55es 8000 Samsung Tv sahibi olarak net soyluyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 26 Aralık 2012; 16:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proav dan tuncay beyı aradım perde işimi halletmesı ıcın.demoda test ettıgım perdeyı aldım sagolsun cok ılgılendı işimi cozdum.yoksa ıkı ay bu perde işinde takılıp kalacaktım,projeksıyon bana bakıyor ben ona.Yarın geldıgınde kurulumu yapıcam hayırlısıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia1979

proav dan tuncay beyı aradım perde işimi halletmesı ıcın.demoda test ettıgım perdeyı aldım sagolsun cok ılgılendı işimi cozdum.yoksa ıkı ay bu perde işinde takılıp kalacaktım,projeksıyon bana bakıyor ben ona.Yarın geldıgınde kurulumu yapıcam hayırlısıyla.

Hayırlı olsun güle güle kullanın, umarım memnun kalır keyifle kullanırsınız.
  • quote:

quote:

proav dan tuncay beyı aradım perde işimi halletmesı ıcın.demoda test ettıgım perdeyı aldım sagolsun cok ılgılendı işimi cozdum.yoksa ıkı ay bu perde işinde takılıp kalacaktım,projeksıyon bana bakıyor ben ona.Yarın geldıgınde kurulumu yapıcam hayırlısıyla.

tesekkur ederım.sizinkide hayırlı olsun,demoda ızledıgım ıcın ne ile karsılasacagımı bılıyorum.2,50*1,90 motorlu fıyatıda gayet ıyı.sızın perde gelsınde yorumları alalım cok merak edıyorum acıkcası.
  • quote:

quote:

quote:

tesekkur ederım.sizinkide hayırlı olsun,demoda ızledıgım ıcın ne ile karsılasacagımı bılıyorum.2,50*1,90 motorlu fıyatıda gayet ıyı.sızın perde gelsınde yorumları alalım cok merak edıyorum acıkcası.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın

• Arkadaşlar bir hafta önce aldığım epson 6100w'den perdesiz, plastik şampanya renkli boyalı duvarıma yansıtarak çektiğim fotoğraflardır. Projeksyion ile duvar mesafesi 4 metredir. Film: Face Off (1080P HD BLU RAY) Fotoğrafların devamı gelecek...

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye)
  • Fotoğraflara Devam.. FACE OFF

• TROY Filmi...

• Bu arada az once farkettim fotograflari yuklerken çözunurluklerini baya bir dusurdum ve kuculttum. Orjinal halde cok daha iyiler. Duvar hangi renge boyasam ii olur acaba. Mat beyaz mi yoksa mat gri mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sn by@li tesekkur ederım.
  • Epson TW serisinin dedesi TW-2900 ile aranıza katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Epson TW serisinin dedesi TW-2900 ile aranıza katıldım

Hayirli Olsun kardesim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraBöcü

quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Epson TW serisinin dedesi TW-2900 ile aranıza katıldım

Hayirli Olsun kardesim...

Eyvallah dostum daha önce DLP : Optoma HD67N ve LED : LG HW300G kullandım bu ilk 3LCD cihazım ama bu cihaz bir başka gerçekten Profosyonel bir cihaz kullandığınızın farkına varıyorsunuz diğer kullandığım cihazlar oyuncak gibi geldi ;

Şimdi cihaz için bir raf gibi dolap yaptırmak istiyorum ama görüntüyü 3,5-4m den duvara yansıtıyorum perde yok dolabın boyu ne kadar olması gerekiyor yani fikriniz nedir

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.