Şimdi Ara

EPSON Stylus DX4850? sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EPSON Stylus DX4850 çok fonksiyonlu yazıcı hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim lütfen sarf malzeleri oldukça uygun ve gitgide kaliteli hale gelen bir marka diye biliyorum. bu cihazı kullanan var mı?

http://www.epson.com.tr/product/printer/inkjet/sty_dx4800/sty_dx4800.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaLeG -- 29 Eylül 2006; 6:19:43 >

• vay be ne yazıcıymış kimse yorum yapmamış
  • Sakın alma EPSON ben de cx serisi var çok fonksiyonlu ne kartuş dolar dolsa bile çipli kartuşlar tanımaz yazıcı bi de sadece siyah murekkebin kalınca renkliler boşsa siyah yazı bile yazdıramassın. Tam bir şerefsizlik örneği. SAKIN HAA UZAK DUR EPSON DAN. Ama yok ben orjinal kartuş alırım diyosan hiç durma. (Kartuşlar küçük ve çabuk bitiyo ayrıca pahalıdır orjinaller)
  • 9 ytl orjinal kartuş ole dediler
  • 1 kartuş 10 euro + kdv orjinaller ve 4 kartuş var. 9 YTL ye orj. kartuş neresi satıyosa bana da söyle .
  • Epson hep kaliteli malzeme yapmıştır ama fiyatı da hep kazık olmuştur, bunda da durum öyle o kartuşlarala söyle ağız tadıyla bir yazı basamıyorum hemen tükeniyor, o yazıcıyı alırken ucuz görünüyor ancak bir yazdırmaya başladınmı feci masrafı var, maxxer'in dediği gibi bir kartuş bitince yazmaya devam da etmiyor tek tek kartuşlarını bulmak zor 4 lü kit halinde satılıyordu (29 euro +KDV) , siyah beyaz kalitesi HPnin yazıcılarının çok gerisinde , fotograf ve grafikler de ise fena değil. Pek tavsiye demeyeceğim o tipte bir yazıcı tarayıcı arıyorsan ve kartuşları ayrı olsun diyorsan Canon modellerine bak. HP iyi baskı yapıyor ancak onda da kartuş sorunu had safhada.Ben kartuşlarını enson 8 euroya almıştım
  • muadil kartuşlar var 10ytl'ye gayette iyi kullanış açısından.. ayrıca 4'lü paket promosyon war bu sitede
    http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=691295&aType=product&catId=2911
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocaaaaa sakın ha ne epsonu gidecen HP alacan.

Ben aldım öyle birşey yaw kartuşu bitti dolduramadık. Adamlar dandik kartuşa bile çip takmışlar değişsin diye. Kartuş zaten makinadan pahalı. Öyle evde boş boş hiç bir işe yaramadan duruyor. Siyah kartuş bitti diye renkli çıktıda vermiyor namuzsuz
  • gerçi arkadaşlar demiş diyeceklerini..bende de var epson cx serisinden bi model..(unuttum modelini) bende kide çok fonksiyonlu..ama benimki 2 kartuşlu olanlardan...bencede alma çünkü dedikleri gibi çok çabuk bitiyor kartuşları..birde benimkinin kartuşları dolmayan cinsten..orjinalleride 40-50 kağıt..bide rengli bitince siyaha basmıyor..bu berbat bi özellik..ama taraması olsun baskı kalitesi olsun gayet iyi..tek sorun kartuşları..
  • bidolu denen siteden alışveriş yapmayı düşünmeyin bile, pek dolu değildir kendileri . Orası hakkında yazılanları okuyun yeter. 29/03/2006 TARİHİNDEN BERİ BEKLEDİĞİM SİPARİŞİM VAR. şaka etmiyorum. Ve benim durumumda olan bir sürü kişi var.
  • Bir cx serisi de bizde var. Ve a da kardeşleri gibi yatıyor. Malum, baktık ki kartuş dolumu hayal, fiyat ve baskı miktarı da pek ekonomik değil. Tarayıcı olarak işlev görmekte.

Ben bunu aldıktan 1 ay sonra bir b.k yedim, gidip bir üst modelinden de arkadaşa aldırdım. Kendi yediğim kazık yetmiyormuş gibi 6 ay da kulaklarım çınladı.
  • Abi HP den şaşmayın cx 3650 vardı 2 ay kullanabildim.Yazıcı kafası kartuştan bağımsız olduğu için ve çıktı almakta geciktiğim için kafa tıkanmış ve hiçbişey yazamıyorsunuz.Başka markada olsa kartuşu atar yenisini alırsın bunda servise götüreceksin illa.Kimbilir servis ne geçirecek? 1 kartuşun bitse çıktı alamıyrosun.bu en büyük eksiklik.Ayrıca mürekkebi oluk oluk içiyor. bu yazıcıyı yapanı ve satanı....
  • dx4850 model bi yazıcı var bende herşeyi iyi güzel ama bu kartuşlar çobuk bitiyor deli oluyorumm bide bi kartuş bitse bile yazı yamıyo hepsi olcak illa onada sinir oldumm .. adanlar kartuştan para kazanıyo valla....

bana kartuşu çobuk bitmeyen bi yazıcı önerebilirmisiniz...

• epson iyi bir marka kendim büro donanımları teknsyeniyim şuan yazıcısını pek fazla bilmiyorum ama projektörlerine ve marka yapısına garanti verebilirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrking

dx4850 model bi yazıcı var bende herşeyi iyi güzel ama bu kartuşlar çobuk bitiyor deli oluyorumm bide bi kartuş bitse bile yazı yamıyo hepsi olcak illa onada sinir oldumm .. adanlar kartuştan para kazanıyo valla....

bana kartuşu çobuk bitmeyen bi yazıcı önerebilirmisiniz...

valla bence mp150 var çok memnunum
    kartuşuda 3 gün önce doldurdum
    çok kolaydı tabikide demmekki kartuş problemide yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.