Şimdi Ara

Epson sx620fw Yazıcı hatası.Kapatıp tekrar açın.ayrıntılar için belgelerinize bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar .Evde tekrar dolan kartuşla kullandığım epson sx620 var şu an verdiği hata "Yazıcı hatası.Kapatıp tekrar açın.ayrıntılar için belgelerinize bakın."

Belgelerde kağıtları çıkardıktan sonra kapatıp tekrar açın olmuyorsa servise başvurun diyor.Ben şu anda servise baş vurma aşamasındayım. Sizen şu şekilde yardım istiyeceğim.
    -Bu hatanın bildiğiniz birçözümü varmı?
    -Birde şu an bu şekilde hata alınca içindeki kartuşları değişemiyorum yazıcı tammen kullanılmaz halde. Garantiye göndermem için kartuşları çıkarmam gerekiyor.Örneğin elektrik kesik iken bu serideki yazıcıların kartuşlarını çıkarabilmek için kartuşların takıldığı yeri tutan yeri kırmadan dişlileri kuvet uygulayarak oynatabimme imkanımız varmı. Yani kartuşları değişmem gerek bunu yazıcının bozukoldugunu düşünerek nasıl yapabilirim?

Teşekkürler..

• Eğer kartuşlar sağ tarafta gizlenmiş ise sakın zorlamayın zarar verebilirsiniz yazıcıya. Yazıcının tarayıcı kısmına bir bakın. Eğer tarayıcı ışığı yarıda kalmış ise, sorun tarayıcı motorunda olabilir. Yazıcıda kağıt sıkışması veya içine ufak bir yabancı madde düşmesi olmadığını iyice kontrol edin. Eğer tanklı sistem kullanıyorsanız hortumların sıkışıp sıkışmadığını kontrol edin. Yazıcının iç tarafında bulunan şeffaf şeridi ve sarı kayışı ıslak mendille silip kurulayın. Eğer tüm bunlara rağmen hala bir tepki vermiyor ise elektirk bağlantısı kesip 1 gün bekledikten sonra tekrar açmayı deneyin.
  • Evet aynen o şekilde sağ tarafa gizlenmiş ekilde . dediklerinizi uygulayıp burdan yazarım .ilginiz ve yardımınızdan dolayı teşekkür ederim.
  • Dediklerinizi uyguladım .Enerji çekme işlemini dün akşamdan sabaha kadar bırakmıştım düzelirmi diye.Bu yazıcıların sistem modu yokmu yalnızca kartuşları içinden çıkarsam dahi yeter.
  • Maalesef eğer o kafa hareket etmedikçe kartuşları yerinden çıkartamazsınız. Belki başka arkadaşların önerileri olabilir...
  • Bahsettiğiniz sarı kayışı temizlerken farettimki kartuş haznesini tutan beyaz tırnak aşşağı eğildi ve kartuşları orjinallerle değiştim fakat yazıcıdaki hata halen devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.