Şimdi Ara

Epson WF7515 A3+ yazıcı tarama fax ......deneyimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
13.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Brother j6710 a3 yazıcım var. Garantisi bitmiş. Servisin tavrına göre bir yazıcı alabilirim. Son 2 a3 yazıcım brotherdı. Yazıcılarımdan da oldukça memnundum. ilk yazcım olan 6490 garanti süresinin bitmesine yakın bozuldu ve servis 1-1 değişim verdi. yerine j6710 gönderdiler. şimdi de 6710 bozuldu. onu da servise gönderdim. Eğer anakart ya da kafa bozulmuşsa yeni bir yazıcı alabilirim diye düşünüyorum.
    epsonu daha önce hiç kullanmadım.
    sanırım yeni yazıcı almam durumunda yine brother tercih edeceğim. yeni model olan j3720 alırım sanırım.
    Tekrar teşekkür ediyorum...
    Kolay gelsin...
  • Bugün yazıcım geldi. Eskisi gibi... doğal olarak yeni yazıcı almama gerek kalmadı. 60 TL servis ücreti ve 60TL de servise gönderim ücreti verdim. 120 TL ye halletmiş oldum yani... :)
    Kolay gelsin...
  • Yazıcımın fotoğraf çıktı kalitesi güzel ve hızlı; ama garip bir şekilde normal kalitede bastırdığım metinler çok kötü. Hızlı ve çok hızlı ayarda ise zaten çöp. Sizde de böyle mi?

Epson WF-7525
  • malesef bu yazıcılar böyle. biraz kaliteli metin baskısı isteniyorsa iyi modda bastırmanız gerekiyor. bu durumdada hız biraz yavaşlayacaktır.
  • Ben gene de emin olmak için aynı metni 5 farklı kalitede yazdırıp göstereyim bir ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte metin çıktıları:
     Epson WF7515 A3+ yazıcı tarama fax ......deneyimler Epson WF7515 A3+ yazıcı tarama fax ......deneyimler Epson WF7515 A3+ yazıcı tarama fax ......deneyimler Epson WF7515 A3+ yazıcı tarama fax ......deneyimler Epson WF7515 A3+ yazıcı tarama fax ......deneyimler

• senin siyah nozüllerde bir sıkıntı var gibi
    püskürtme denetimi yaptırsana bir bakalım püskürtme desenine..

yazdırma tercihleri/bakım/püskürtme denetimi
  • Evet siyahta eksik çizgiler çıktı
  • kartuşlar orjinalmi, dolmamı?

sorma sebebim, doldurduğumda aynı dağılma bende de olmuştu,
    şimdi orj kullanıyorum, sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    BK Photo ink durabrite yani dolma. Ama fotoğraf kalitesi çok iyi dediğim gibi. Sorun nozül tıkanıklığıymış; kafa temizlemeyi çalıştırdım.
  • arkadaşlar
    bende sınıf için a3 baskı yapabilecek bir renkli yazıcı araştırıyorum
    brother 6710 kullanan arkadaşlar kullanım deneyimlerini yazarsanız almaya değer mi
    sevinirim.
    yada a3 renkli kullanan arkadaşlar
    ben sınıfta kullanmak için dergi çıkarabileceğim ilk alım maliyeti artırılabilir ama sonradan sarf malzemeleri ekonomik olsun istiyorum dolumunu kendim yapayım istiyorum tavsiyeniz ne olur?
    fikirlerinize ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum
  • çetin68 Ç kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam, bu konunun başlığı WF-7515 olduğu için yardım alabileceğinizi sanmıyorum. Sayfanın üst kısmında forum arama çubuğunda 6710 yazarsanız ilgili sayfaları bulursunuz. (arama terimi yazan yer)
  • Bursa kartuş'a A3+ fotoğraf kağıdı gelmiş
  • Sık sık A3 çıktı alacak değilim. A4 yazıcım var ama zaman zaman A3 boyutunda belgeleri taramaya ihtiyacım oluyor.
    Buranın EPSON başlığı olduğunu biliyorum ama sorayım istedim hangisini almalıyım. Epson 7520 modeli sanalpazar'da var sadece. Alanlar nereden aldılar?
    Brother ise teknoloji mağazalarında var görünüyor.
    Okuduğunuz için teşekkür ederim.

http://welcome.brother.com/tr-tk/products-services/multi-function-centres/MFC-J3720.tab2.html

http://www.epson.com.tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/specs/11172

• vatan bilgisayara bak,
    a3 içinse epsondan şaşma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

vatan bilgisayara bak,
    a3 içinse epsondan şaşma.

Şöyle EPSON'un resmi sayfasına detaylı bir bakmaya çalıştım.
    Vatan Bilgisaraya baktım ama orada yok. Benzeri bir teknoloji mağazasında bulunur mu acaba?

Bir de şu var Epson WorkForce DS-50000 hem stoklarda yok. Hem de stoktayken 6 bin lira civarında fiyatı varmış.
    Herhalde fiyat performans ürünü yok:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 12 Ekim 2014; 18:13:52 >
  • Arkadaşlar ben de Çift tepsi özelliğinden ötürü WF7525 almayı düşünüyorum ama şu tarihte satan herhangi bir teknoloji devi bulamadım… Vatan, Gold, Bimeks, Teknosa, MediaMarkt...

Epson'un kendi sitesi yetkili satıcılara yönlendirmiyor. Bu da ilginç. Bu devirde kendi online satışı olması lazım tüm markaların kendi sitelerinde. Neyse

Güvenilir ve ucuz bir adresini arıyorum. Online yada gerçek adres...
  • BeyazT B kullanıcısına yanıt
    Biraz hatta baya büyük olduğundan mıdır nedir pek bulunmuyor. Benim aldığım yer "benden başka yerde bulamazsınız" demişti. Antalya'da bir dükkan. Alacak olursanız ciss de alın ama bağlantısını kendiniz yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde a4 kullanırım,
    ama bugün a3 baskı yapmam gerekti,
    kızdım kendime,
    keşke 7525 alsaymışım diye,
    gerçi o zamanda bulamamıştım ama biraz sıksam bulurdum sanırım.

sık sık kağıt değiştirenler, 7525 den şaşmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynen o nedenle özellikle çift tepsi istiyorum @mimleon .

Peki ciss kurulumu zor mudur nelere dikkat etmek lazım @barsoy ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.