L1300 kuşe baskı olayını araştırırken sağda solda kuşe için bu iki yazıcıyı öneren firmalar sanırım sadece ürün satma derdindelermiş. kaldı ki piyasada kalmamış.
yazıları tamamen okudum, görselleri inceledim. :) güzel ve aydınlatıcı olmuş. sakın yapmayacaklarıma bir kaç şey eklendi.
yazıları okuduğumda "mantık olarak" yazıcıya arka arkaya farklı mürekkepler koyup çıktı almayı doğru bulmuyorum. mürekkep değişimlerinde eski mürekkepten eser kalmaması adına kafayı tamamen solüsyonla temizlemekten yanayım. mümkünse yazıcıya kısa zamanda farklı mürekkepler denettirmeyin.
tasarımcı gözüyle photoink in siyahı silik çıkmış ama griler tam gri, diğer renklere kayma olmamış. goprintte biraz daha canlı ama grilere dikkat ederseniz cmy renklerine doğru kaymalar sözkonusu. çıktılar incelerken siyahı orjinal epson kullanıp cmy renkleri muadil kullansınız nasıl olurdu diye düşündüm. acaba karışımda sıkıntı oluşturur mu merak konusu.
kağıt seçimi olarak o kağıt çok yanlış bir seçim, baskı orjinal mürekkepte bile iyi sonuç vermiyor çünkü.
son olarak bukadar yazı içinde bu iki seriden uzak durmaya karar verdim. kuşeye baskı işini lazer yazcılara bırakmak en doğrusu olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme