Bildirim
Epson xp-700 Multi Fonksiyon Yazıcı
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bu işlerle uğraşan bir ahbabımdan öğrendiğime göre şu an okyanusta bir yerlerdeymiş geliyormuş yani eldeki orjinalleri biraz idareli kullanın yakında dolan kartuşları çıkacaktır. -
xp 700'ün fotoğraf baskısını nasıl buldunuz epsonun klasik 6 kartuşlu foto yazıcılarının baskı kalitesini yakalayacağı konusunda şüphelerim var, hatta yakalayamayacağına eminim :( malum 5 kartuş ama 4 renk niyeyse LM ve LC'yi iptal etti epson ki çok yanlış yaptı bence. -
Şöyle cevap vereyim size.. Daha önce kullandığım Hp C5180 yazıcıma göre , fotoğraf baskıları daha iyi geldi bana. Açıkcası resim kalitesinden memnun kaldım. -
Neden xp-700 derseniz eğer , yazıcının yeni model olduğunu duydum. Ve açıkcası kablosuz performansı ve ekrandan bütün işlemleri direk yapabilmesi bir ev kullanıcısı olarak beni cezbetti diyebilirim. -
Bu arada aklıma gelmişken , istek olursa yazıcı ile ilgili bir video hazırlayabilirim sanırım :) -
eğer mümkünse kesinlikle beklerim bunu, çokda müteşekkür olurum
zaten epsonlar baskı konusunda muazzam sonuçlar veriyor. XP700'de epsonun yeni nesil fotoğraf yazıcılarından. Benim tek şüphem şimdiye kadar fotoğraf yazıcılarında epson hep 6 renk kullanırdı (M,LM,C,LC,Y,B) buda renk geçişlerinde falan hakikaten başka hiçbir markanın ulaşamadığı bir baskı kalitesini sağlardı. Bu yeni nesil yazıcılarda ise 5 kartuş olmakla birlikte 2'si siyah ve muhtemelen foto baskısında sadece PB püskürtüyordur. Başka bir deyişle foto yazıcıları bile artık 4 renk kullanmakta, bunun baskı sonuçlarına nasıl etki edeceğini merak ediyorum doğrusu. Keşke imkan olsada birebir aynı resmi bir 6 renkli epsonda birde xp serisi foto yazıcılarından birinde basılabilse. bu sayede vaziyet çok net anlaşılabilirdi. -
bu arada hayırlı olsun makineniz çok doğru bir tercih yapmışsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X