Şimdi Ara

Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
4
Favori
35.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatarabdullah

Merhaba, Yeni aldığım Xp700 yazıcıyı dolan kartuş ile kurulum yaptım ve şuan fotoğraf baskısı çok kötü (çizgili ve soluk renkler) kafa temizleme işlemide fayda etmiyor düzeltemedim bir türlü, kurulumu dolan kartuş ile yaptığım için böyle bir şey olabilir mi? Teşekkürler

Bir üstteki mesajları okursanız cevaplar orada gizli. Bu kartuşlar ile %100 uyumlu mürekkep henüz yok. Sizin yaşadığınız sıkıntının baş nedeni de bu bence. Ürünleri aldığınız yer ile görüşün. Kurulumu hangi kartuşla yaptığınız önemli değil, en azından bu sıkıntı için neden bu değil....
  • Bu konuda çok tecrübeli değilim claria mürekkep verdiler ordada yazdığı gibi normal cıktıda sorun yok kartuşları aldığım yer kafa temizleyin dediler sıfır cihaz temizlik gerekmez diye düşünüyorum hala ama yinede yaptım olmadı onlarda mürekkeplerinde sorun görmüyorlar tabi sizin tavsiyeniz nedir.
  • Aldığınız firmanın uyarması gerekirdi en azından dürüstlük açısından fotoğraf çıkrılarında claria mürekkebin sıkıntı yapacağını söylemesi lazım. Bizde veriyoruz bu kartuş ve mürekkeplerden ama fotoğraf çıktısı alınamayacağını en baştan söylüyoruz. Bu yazıcıda Photo Black kartuşu var vede bu mürekkep ile uyumlu bir mürekkep henüz piyasada yok. Fotoğraf çıktılarında sorun yaşanması da onda dolayı. Fotoğraf yazdırırken püskürtme yaptığı siyah mürekkep uyumlu değil...
  • www.bitmeyenkartusmarket.com buradan aldım uyarmadılar, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Uyumlu mürekkebi beklemekten başka çare yok sanırım.
  • quote:

www.bitmeyenkartusmarket.com buradan aldım uyarmadılar, teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Uyumlu mürekkebi beklemekten başka çare yok sanırım.

Akıllı mürekkep akıl edememiş photo black kartuşunu demek ki???
  • yazıcı ve kartuşlar geldi, tam bir hayal kırıklığı yaşadım. bahsettiğiniz gibi resim basmak için kesinlikle ve kesinlikle ugun değil, önceden söylemeleri lazımdı. ikincisi verilen "kolay dolan kartuşlar" kesinlikle stabil çalışmıyor şuan, biraz çıktı alıyorsunuz 'kartuş tanınamıyor diye uyarı veriyor sürekli, bu makine sahipleri 1-2 ay beklesinler yeni revizyon kartuşları, aldığım yer geri yollayın kartuşları dedi, bakalım para idesi yapacaklar mı? bu sefer cescessordan şipariş verdim, inş kartuşlarda aynı sorunları yaşamam
    işin kötüsü makine ile gelen kartuşlarıda kullanamıyorum şuan, taktığımda "bu kartuşlar ilk kurulum kartuşudur diyor" :) epson işi iyice abartmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lzerk

yazıcı ve kartuşlar geldi, tam bir hayal kırıklığı yaşadım. bahsettiğiniz gibi resim basmak için kesinlikle ve kesinlikle ugun değil, önceden söylemeleri lazımdı. ikincisi verilen "kolay dolan kartuşlar" kesinlikle stabil çalışmıyor şuan, biraz çıktı alıyorsunuz 'kartuş tanınamıyor diye uyarı veriyor sürekli, bu makine sahipleri 1-2 ay beklesinler yeni revizyon kartuşları, aldığım yer geri yollayın kartuşları dedi, bakalım para idesi yapacaklar mı? bu sefer cescessordan şipariş verdim, inş kartuşlarda aynı sorunları yaşamam
    işin kötüsü makine ile gelen kartuşlarıda kullanamıyorum şuan, taktığımda "bu kartuşlar ilk kurulum kartuşudur diyor" :) epson işi iyice abartmış...

cescessor dan alaçağın kartuşlarda aynı ben 2 gün önce epson sx235w yazıcı için altaki linkteki modeli aldım resim çıktısı berbat ötesi ve kartuşları tanımıyor uğraştırıyor.

www.cescesor.com

• quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

quote:

yazıcı ve kartuşlar geldi, tam bir hayal kırıklığı yaşadım. bahsettiğiniz gibi resim basmak için kesinlikle ve kesinlikle ugun değil, önceden söylemeleri lazımdı. ikincisi verilen "kolay dolan kartuşlar" kesinlikle stabil çalışmıyor şuan, biraz çıktı alıyorsunuz 'kartuş tanınamıyor diye uyarı veriyor sürekli, bu makine sahipleri 1-2 ay beklesinler yeni revizyon kartuşları, aldığım yer geri yollayın kartuşları dedi, bakalım para idesi yapacaklar mı? bu sefer cescessordan şipariş verdim, inş kartuşlarda aynı sorunları yaşamam

cescessor dan alaçağın kartuşlarda aynı ben 2 gün önce epson sx235w yazıcı için altaki linkteki modeli aldım resim çıktısı berbat ötesi ve kartuşları tanımıyor uğraştırıyor.

www.cescesor.com

kendi makinamda(730wd) cescessorun kartuş ve mürekkeplerini kullanıyorum ve çok memnunum. o konuda bir cekincemem yok firmayla ilgili, en başda da bana demişlerdi resim çıktısı hariç bir sıkıntı olmaz diye ama ben olmuşken tam olsun deyip BK'dan almıştım, oradan aldığım kartuşları geri iade edip cescessordan aldım kartuşları, kartuşlar daha iyi oturuyor makinaya ve BK'nın kartuşlarını kafa temizleme yaparken bitirdim, yani kartuşlarında problem var, bunda ise taktım ve bir kere temizleme yaptım sorun ortadan kalktı.
    bu makina sahipleri genede bekleyip yeni revizyon kartuşları beklesinler

• xp700 yazıcıma dolan kartuş almıştım 2 kartuş sorunluydu değiştirdiler 20 kadar 13x18 fotoğraf aldım kalitesi benim için yeterliydi ama daha sonra 1 kartuş yine arızalandı onuda değiştirdik deneme yapıyorum bakalım sonuç yine değişmezse iade edeceğim. boya tanklı sistem var onu denemek istiyorum ama sürekli baskı almayanlara pek önerilmiyor muş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatarabdullah -- 7 Ağustos 2013; 20:20:05 >
  • sorun çıkmaya görsün!
    cescessordan aldığım kartuşlarda da sorunlu çıktı, aradım geri yollayın yenisini yollayalım dediler, insanlara bozuk kartuş satıyorlar, madem bu yazıcının çipini tam anlamıyla üretemediniz, insanları neden mağdur ediyorsunuz birtürlü anlamıyorum, isterlerse 10 set kartuş yollasınlar, revizyonu aynı olduktan sonra hiçbiri bi b*ka yaramaz. En azından BK para iadesi etmişti. Bu güne kadar cescessoru hep savunmuşdum, demek ki firmaları tanımak için bir problem yaşamak gerekiyormuş!
    Kesinlikle ve kesinlikle xp-600-700-800 serisi makina sahipleri dolankartuş alıpda sinir krizi gecirmesinler, yeni seri cipleri beklesinler...
  • lzerk L kullanıcısına yanıt
    Hocam,bende cessesorün ürünlerini kullanıyorum.
    Şu ana kadar bir sorun yaşamadım.Daha doğrusu yaşadığım sorunları çözmeme
    bayağı yardımcı oldular.
    Bence bile bile bozuk kartuş satmazlar.Ama,dediğiniz gibi test sonuçalarından tam
    olarak emin olduktan sonra satışa sunmak daha doğru olur.
    Gene de siz morelinizi bozmayın.Ben yüz yüze alışveriş yaptım.İyi arkadaşlar bence sizi de
    zor durumda bırakmayacaklardır.
    Ama,şu 26 serisi kartuşlar dediğiniz gibi şu an başa bela gibi görünüyor.
    Epson firması önceki yazılarımda bahsettiğim gibi,kafa yapısını malesef dolumun zorlaştırmak amacıyla
    tamamen değiştirmişler.
    Kartuşları Canon kartuşlarına benzetmişler.resmen maymuna çevirmişler.
    Hocam,inşallah sorununuz en kısa zamanda çözülür.
    İyi bayramlar.
  • Arkadaşlar xp-700 değiştirilen kartuşlarımda da sorun aynen devam ediyordu kafa hizalama, kafa temizleme, kontrol, deneme baskı, derken yazıcı ped dolu uyarısı verip artık yazmaz oldu bu kartuşları kullanmayın kullanıyorsanız kafa temizlemeyin 20 günlük yazıcı şimdi resetlemek için servise vermem lazım bir firma var tek sefer için 10$ istiyor bu nasıl birşeydir anlamadım gitti daha net 20 fotoğraf basamadımwww.bitmeyenkartus.com.tr sizi tebrik ediyorum hem parasını alıp hemde denemeyi üzerimizde yapıyorsunuz. Xp serisi yazıcılarının fotoğraf baskısında çok kötü olmadığını düşünüyorum ama bu atık dolumu falan nedir anlamadım gitti arkadaş nasıl bu kadar çabuk dolar neyi yanlış yaptım 20 fotoğraf A4 belge bile basmadım şimdi dolan kartuş kullandık diye serviste garanti dışı olduğu için para isteyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatarabdullah -- 11 Ağustos 2013; 22:01:14 >

• Hocam kafa hizalama fazla yapma bir iki sefer yap. Ondan sonra cikti al ben oyle yapiyorum ilk aldigimda bende oyle yaptim hemen kartus bitti sadece kafa temizleme yaptim simdilik sorun yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sskun S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, Resetleme ile ilgili bir tavsiyeniz varmı, tek çözüm servise vermekmidir.
  • Vardir ama arastirmak lazim makine yeni oldugu icin her yerde olmaya biliyor ama suan en iyisi servise vermek gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar xp-700 değiştirilen kartuşlarımda da sorun aynen devam ediyordu kafa hizalama, kafa temizleme, kontrol, deneme baskı, derken yazıcı ped dolu uyarısı verip artık yazmaz oldu bu kartuşları kullanmayın kullanıyorsanız kafa temizlemeyin 20 günlük yazıcı şimdi resetlemek için servise vermem lazım bir firma var tek sefer için 10$ istiyor bu nasıl birşeydir anlamadım gitti daha net 20 fotoğraf basamadımwww.bitmeyenkartus.com.tr sizi tebrik ediyorum hem parasını alıp hemde denemeyi üzerimizde yapıyorsunuz. Xp serisi yazıcılarının fotoğraf baskısında çok kötü olmadığını düşünüyorum ama bu atık dolumu falan nedir anlamadım gitti arkadaş nasıl bu kadar çabuk dolar neyi yanlış yaptım 20 fotoğraf A4 belge bile basmadım şimdi dolan kartuş kullandık diye serviste garanti dışı olduğu için para isteyecektir.

gecmiş olsun, aynen dediğiniz gibi, hem para ödüyoruz, hem rezil oluyoruz.

• Arkadaşlar yazıcımı ancak wicreset programı ile resetledikten sonra kullanabildim 3 yıldız parlak epson, 4 yıldız parlak HP, ve markasını bilmediğim mat kağıda yaklaşık 150 adet 13x18 ve 10x15 fotoğraf bastım sonucun tatminkar olduğunu düşünüyorum. Sebebini bilmiyorum ama yazıcının resetlemeden önceki performansı ile resetten sonraki performansı arasında çok fark var birden bire çok iyi baskı almaya başladım. Şimdilik sorun yok.
  • XP800 yazıcımın orjinal kartuşunu alabileceğim bir yer önerebilirmisiniz?
    Epsonun ana yerini aradım, 3 tane bayi numarası verdiler, hiçbirinde photoblack kartuş yok
    yada yazıcı ile gelen kartuşları nasıl kullanabilirim?(bu kartuşları taktığımda "bunlar ilk kurulum kartuşudur" deyip hata veriyor) makinayı ilk almış gibi resetleyip acabilmek mümkün mü?
  • lzerk L kullanıcısına yanıt
    Bende kurulumu dolan kartuş ile yapmıştım chiplerin bozulma riski var ama dolan kartuş chiplerini takıp kullanabilirsin sanırım.
  • quote:

XP800 yazıcımın orjinal kartuşunu alabileceğim bir yer önerebilirmisiniz?
    Epsonun ana yerini aradım, 3 tane bayi numarası verdiler, hiçbirinde photoblack kartuş yok
    yada yazıcı ile gelen kartuşları nasıl kullanabilirim?(bu kartuşları taktığımda "bunlar ilk kurulum kartuşudur" deyip hata veriyor) makinayı ilk almış gibi resetleyip acabilmek mümkün mü?

Vatan ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.