arkadaslar yazıcı alacağım ancak 3 model arasında kararsız kaldım. hepside birbirinden güzel.aşağıdaki linkleri inceleyip bana seçim yapmamda yardımcı olabilicek herkese şimdiden teşekkürler
EPSON HEM CEBE HEM BÜNYEYE ZARAR HP DESEN ÜRETEN CANON
BAŞKA ŞIK VARMI SENCE
CANON TABİİ Kİ
samsung ve xerox u yabana atma derim
quote:
Orjinalden alıntı: kedisan
arkadaslar yazıcı alacağım ancak 3 model arasında kararsız kaldım. hepside birbirinden güzel.aşağıdaki linkleri inceleyip bana seçim yapmamda yardımcı olabilicek herkese şimdiden teşekkürler
Eğer sadece bu 3 marka/model arasında seçim yapacaksan hepsinin özelliklerini karşılaştırman gerek. Bunun dışında servis konusu, kartuşların yeniden doldurulabilirliği gibi konuları da araştır. Bütün sonuçları aldığında son bir kez fiyat/performans karşılaştırması yap. Hepsi bu kadar. Sonra keyfine bak.
quote:
Orjinalden alıntı: copystar
EPSON HEM CEBE HEM BÜNYEYE ZARAR HP DESEN ÜRETEN CANON
BAŞKA ŞIK VARMI SENCE
CANON TABİİ Kİ
ben bir seneden fazladır epson kullanıyorum zararını gormedim tıkır tıkır calısıyor canona gore avantajı 1: fiatı 2: dolan kartuslarda kartuslar cipli geliyor canonda ise orjinal cipleri kendin sokup dolan kartusun uzerine takıyorsun ben epsondan memnunum rx 685
Bana göre CANON Fakat model konusunda CANON MP610 u önereceğim..Çünkü Mp610 nun kartuş ömrü daha fazla.. MP-630 yeni bir ürün..İki üründen hangisini seçersen seç pişman olmayacağını düşünüyorum.. Kalite olarak Canon diğer markalardan daha üstün... Seçim senin..Kolay gelsin..
teşekkürler arkadaslar. uzun düşünme,inceleme ve karşılaştırmalar sonucunda Epson rx585 aldım. bu seçimde en etkin rol kartuş dolum kolaylığı oldu.inşallah hata yapmamışımdır.yoksa canon dah ağır basmıştı bir ara
bende sıfır yeni aldım epson dx8450, dolan kartuş kolaylığ ve fiyatının ucuz olması sebebiyle (80 ytl ). fiyat performans oranı olarak iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: aytacmetin
bende sıfır yeni aldım epson dx8450, dolan kartuş kolaylığ ve fiyatının ucuz olması sebebiyle (80 ytl ). fiyat performans oranı olarak iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum.
yazıcıyı 80 ytl ye mi aldın nerden aldın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme