Şimdi Ara

ERA da fren sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 mayıs ayında accent era crdı aldım.arabamdan memnunum fakat aldığımdan bu yana motor soğukken özellikle arka frenlerin kampanaya fazla basması,rahatsız edici ses çıkartması ve fren pedalına az dahi basmış olsam sert bir frenle aracın durması.servise götürdüğümde malum hepsinde aynı sikayetın olduğunu ve bu modellerde standant olduğunu söylüyorlar.erası olan tanıdıklarımda boyle bır sıkayet duymadım.motor sıcakken yapmıyor fakat soğukken oldukca sinir bozuyor.sizin aracınızda da boyle bır sorun varsa ve nasıl hallettığinizi belirtirseniz sevinirim.herkese kazasız belasız iyi günler...

• bende de dizel era var, frenlerde hiç sorun yok. ses filan gelmiyor ve kazıklamıyor.

az basınca yavaşlıyor çok basınca kazıklıyor. başka bir servis dene.
  • Başka bir servise götürmeyi dene
  • Başka bir servise götür.Bide sanayide falan tanıdık usta varsa onlara da bi göster.Ama tanıdık varsa
  • Abi bendede accent admire vardı frenleri soğukken dediğin ses ve kazık fren yapıyordu araba bi kaç gün yattı mı bide soğukda öle oluyor...Saygılar gerçi şimdi astra var o arabayla kaza yaptım ama neyse
  • arka kampana soğuduğunda paslanma yapardır bu yüzden hem ses yapar hemde kızaklar ısınınca geçmesi lazım yok geçmiyorsa o zaman fren merkezi arızalıdır servis hala inatla bakmak istemiyorsa ana dağıtımcıya şikayetinizi bildirin oda olmazsa mahkeme yoluna başvurun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 Direksiyon Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.