Şimdi Ara

ßeRaMuS--Han1mShardiGetir character tanıtımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
12.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: qu1t

sendeki ticaret yetenegi oldukça sen daha iyilerinide yaparsın kardeşim çok güzel bi çarın var hayrını gör

saolasın ahmet daha iisi senin olur inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0Mæ®

quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

Bu sadece Wolf'lu ap mi ?

eed kardeş sadece wolf var başka hiç bişi yoq zaten kafadada dd vardı o ssleri çekerken

Wolflu ap 1100 küsür ise bi yanlışlık var o wolfsuz olmasın benim de charımda shard8 ve md8 wardı 1340 ı buluyordu wolflu dd li
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4TL14M

quote:

quote:

eed kardeş sadece wolf var başka hiç bişi yoq zaten kafadada dd vardı o ssleri çekerken

Wolflu ap 1100 küsür ise bi yanlışlık var o wolfsuz olmasın benim de charımda shard8 ve md8 wardı 1340 ı buluyordu wolflu dd li

iyide adamda ske war wp war rollar war bunlardan çok az dex geliyor hp +defans çalışmış bende 1340 ap olacağına bu kadar hp ve defans olması daha mantıklı ..

• quote:

Orjinalden alıntı: 4anil

quote:

quote:

quote:

iyide adamda ske war wp war rollar war bunlardan çok az dex geliyor hp +defans çalışmış bende 1340 ap olacağına bu kadar hp ve defans olması daha mantıklı ..

+8 dual cleaver ve +7 citinset görew takılarıyla atağım 1102 civarıydıama def düşük 476 küsür

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

Orjinalden alıntı: 4anil

quote:

quote:

quote:

+8 dual cleaver ve +7 citinset görew takılarıyla atağım 1102 civarıydıama def düşük 476 küsür

@K4TL14M
    kardeş hiç dfnsa ve hp ye bakma ihtiyacı duydun mu bilmiyorum bende bilirim atağımı 1300+lara dayamayı ama amacım o deil olabildiğince ayakta kalmak
    ve milletin arasından kolay sıyrılıp kaçmak ok?

• güzel karakter ama skill barından anladğım kadarı ile minor yapmıorsun.
    vasat bi assas bile minoru warsa seni rahatca keser
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReturnOfSeXy

güzel karakter ama skill barından anladğım kadarı ile minor yapmıorsun.

wala kardeş senin dediğin gibi diyen çok adam oldu ama çoğuda fıs oldu anlıycağın yapı meselesi ben potla oynuyorum minör yapmıyorum itirazı olan varsa gelsin ws e
  • uppidi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

hemen gold al item seal

süper char.hayrını gör

tşk ederim kardeş almayı düşünmüyorum istediğim zman giriyorum serverlara

sen almayı düsünmüyon ama pis mahluklar seni hack lemeyi düşünüyo olabilir arkadas a katılıyorum
    (kimse üzerine alınmasın ben hackerlara dedim)

• quote:

quote:

wala kardeş senin dediğin gibi diyen çok adam oldu ama çoğuda fıs oldu anlıycağın yapı meselesi ben potla oynuyorum minör yapmıyorum itirazı olan varsa gelsin ws e

sikillerin çok güzel ( kendi skillerim :D) banada çok dediler ama 59 lwl adamları bile rahat alıyorum o iş minor le bitmiyo kombo biliyosan minör e gerenk yok

• quote:

Orjinalden alıntı: zuzzaylı

quote:

quote:

sikillerin çok güzel ( kendi skillerim :D) banada çok dediler ama 59 lwl adamları bile rahat alıyorum o iş minor le bitmiyo kombo biliyosan minör e gerenk yok

ilk defa potla oynamamı destekleyen birisi çıktı wala ben minör yapmıyorum itemler ii idare ediyoz

• ske belt- rol - +dd 25 varken wp takmaya gerek yok bence pp +1 yada +2 bulmaya bak
  • cok guzel char kupeler eme olabilirdi ama guzel.chitinleri +8 yap süper char (iron neck de alabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rantr -- 26 Eylül 2007; 19:33:58 >
  • GüzeL Char İtemler Süper Bence Küpeler Gayet ii..
  • gzl char ama gold yok hack yersen yazık olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajax_mage

ske belt- rol - +dd 25 varken wp takmaya gerek yok bence pp +1 yada +2 bulmaya bak

+2 pp bulursam alıcam kardeş uygun bi fiyattan
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbelaaa

cok guzel char kupeler eme olabilirdi ama guzel.chitinleri +8 yap süper char (iron neck de alabilirsin)

quote:

gzl char ama gold yok hack yersen yazık olur

kardeş yersemde yerim wala kafama takamıycam oyuna para vermeyi oldu bitti sevmiyorum ilerde olurda item felan satarsam alırım bi gold öle dewam eder giderim

quote:

GüzeL Char İtemler Süper Bence Küpeler Gayet ii..

tşk ederim kardeş daha iisi senin olur inş.

quote:

cok guzel char kupeler eme olabilirdi ama guzel.chitinleri +8 yap süper char (iron neck de alabilirsin)

yorumun için tşk ederim yukarıdada yazmıştım zaten şu anda piyasa düşük old. için fazla ticaret yapılmıyor küpeler şimdlik böle tabiki param olunca chitn setimide 8 yaparım ama iron neck çok ilerde

• UP
  • up
  • ATACKGIN COK DUŞUK WOLF SUZSA IYI
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.